ahahahhhhh kaptanım bizden kurtulamazsın. Rüyana gireriz, kabusun oluruz valla
hoşgeldin canımSelam iyi geceler hanımlar yeni gördüm bildirimi
Ben 29 yaşında 7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. 69.1 ile başladım biraz bocalama dönemi yaşıyorum63.4 çıktım sabah tartıda düzenime tekrar dönmek için buraya üye olmaya karar verdim
Aynen bende öyle düşünmüştüm canımcuma akşamı yap bence
ağzına biber sürcem bu kızçelerin benTam yeşil çayımı aldım geldim motivasyonuma motivasyon ekleyeyim diye abooww neler yazmışsınız
Yok yanlış bir şey demedin uzun yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum nasip Allah bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallahmesajından dolayı sordum merak sadece umarım yanlış birşey dememişsindir.
 ben bu konuda bir şey demedim kiağzına biber sürcem bu kızçelerin ben
İnşallah kuzum bende de vardı o sorun 7 yıl sonra oldu mucizemYok yanlış bir şey demedin uzun yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum nasip Allah bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah
Tartını fotoğrafla bildirmem gerekiyor canım.Evet çok şükür canım ben cuma günü mü bildireceğim kilomu yoksa 63.4 geçerli mi
Hosbuldum canım ❤
Hosbuldum ❤
Günaydın
Hayırlı sabahlar amin Rabbim bol bereketli hayırlı bi kandil geçirmeyi nasip etsin hepimize
Sorma yaaa inan ki uyumamıştım ama
sırf sen bu soruyu sorma diye ben gece hep hazır bekliyorumuyku muyku yok bende
sen nerelerdesin söyle bakalım
bana önceki diyetisyenim vermiyordu ama şu pandemi günlerinde bağışıklık için arada bi yenmesinde mahsur yokİşkembe diyet bozarmi ki ya protein sonuçta
canım ya o güzel kalbinden öperimOlmayacak insallah sizin emeklerinizi ziyan etmiş gibi olacagımı düşündüm ve kul hakkına girecegimi farkettim.
ne istiyon gıı bendenoh oh ohh maaşallah. Mahalle baskısında takımımızın ve kaptanın eline kimse su dökemez
hazır pişmişleri de var, ben hiç almadım ama cam kavanoz da satıldığını gördüm. migros da var mesela.Pismisi satiliyormuki hiç görmedim
hep yanımda olun,ama ideal kilonuzda olupBende düşmedim yakandan, kurtulamadın
canımcım yeni kurallar gereği kilomuzu tartı fotoğraflı ve kullanıcı adımızı ve günün tarihini yazdığımız bir kağıtı tartının yanına koyarak foto çekiyoruz. çekip paylaşırsan kayıt altına almış olurum.Evet çok şükür canım ben cuma günü mü bildireceğim kilomu yoksa 63.4 geçerli mi
Hosbuldum canım ❤
Hosbuldum ❤
Günaydın
Hayırlı sabahlar amin Rabbim bol bereketli hayırlı bi kandil geçirmeyi nasip etsin hepimize
dolmalarınızı az bulgurlu ve bol soğanlı yapın kızlar, senin nezdinde herkese cevap olsun.Çalışıyorum canım ama pirinç yaaaa
hal be gidişatınıza göre evetBiz listeye şimdi 2 hafta sonra mı gircez eskiden öyleydi @Colorayzn ın başının etini yemiştim al beni listeye diye hatırlıyor musun gııızzz
aminnnYok yanlış bir şey demedin uzun yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum nasip Allah bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?