Bak şimdi yakında döğün olabilirmiş kuzenimin benim o düğüne nikaha her neyse zapzayıf gitmem lazımyoooo canııımmmm sana papuç bırakrmıyım ben heeeee evet yedim ama proteiiiiinnnnnn hıhhhh
10adetmercimek çorbası ve kadınbudu köfteeeee köftenin sayını versem mi acabaaaa
hatuna baaaak yarış diyoreee gaza gelmiş bu kaçıınnnnnBak şimdi yakında döğün olabilirmiş kuzenimin benim o düğüne nikaha her neyse zapzayıf gitmem lazımmoni yarış yapalım yarışşşşş
hmmmm yakın10adet
güzel menü, meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt, ayran, 1 çb süt ya da sıcak su tüketilmeli ki kan şekerimizi düzenlesin ve meyvenin şekeri bizi acıktırmasın. önceki diyetisyenim,n tavsiyesiydi.İyi akşamlar
27.10.2020 mönüm
Sabah
1 türk kahvesi şekersiz
Ara
9 çiğ fındık ( gündüz badem yazmışım yanlışla)
Öğlen
Düğün çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık türlü ( patates vardı ayırdım onları)
Ara
Yarım armut
Akşam
Fırında karnabahar yemeği
Sarımsaklı cacık
Salata
Su 1.5 litre
Su yatana kadar 1 litre daha olur büyük ihtimalle
Spor yok bu akşam birazdan yarın için yemek yapıcam
moni
cumaya dengelersin canımBugun görmezden gelin dısarıdaydım
1porsiyon lahana sarması (25adet)
Bir dilim börek
Yarım dilim kek
Salata ve karnabahar
Çay
1.5lt su
güzel menüMenüm
Sabah
1 dlm peynir
Domates
Salatalık
Çeyrek lavaş
1 kaşık patates kavurması
Ara
2 kaşık menemen
Akşam
8 tane mercimek köftesi
Marul
Su:1.5 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puanmoni
güzel menüMerhabalar,moni
Ancak yazabiliyorum.
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Üç çeri domates
5siyah zeytin
30gr süzme peynir
Öğle
1fincan kahve
Akşam
4yk pilav
6yk kuru fasulye
Salata
Spor yapamadım. Ev darmadağın biraz yazlık kışlık değiştirme durumum varnefret geldi
güzel menüMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay
Öğle
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran
Akşam
Et köfte
Soğan salatası
Bir kase tel şehriye çorbası
Su 2,5 litre spor 8000 adım 15 dakika leslie 60+80=140 puan
moni
güzel menüBugünkü menüm
Sabah
08.50
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Çay
Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu havuç+kabak salatası
Çay
14.30
1 elma
17.00
1 muz
Akşam 19.00
1 kase yoğurtlu havuçlu kabak salatası
1 kupa yeşilçay
40 dak yürüyüş 120 puan
6500 adım 65 puan
Toplam 185 puan
Su 2.5- 3 litre civarı
güzel menüSlm kizlar bende bugün yazlık kisliklari ayırdım ama bitmedi benimkiler kaldı onlarida yarın yapicam ins. Bugünde orucluydum ama oruç bana iyi gelmedi malesef kilom cuma günü ile ay i inmiyor tartı. Akşama iftara yakın iniyor tabi ama ona inanmıyorum öğlen iyice midem bosalinca tartiliyorum. Bakalım cumaya biraz gider ins.
Sahur
1 yumurta
2 diilim TB ekmeği
Domates
Az peynir
7 zeytin
Akşam
2 kepçe işkembe çorbası
1 dilim tb ekmeği
2 orta boy çiçek brokoli haşlaması yoğurt ile
Ara
Yarım elma
güzel menü27 ekim menüm
sabah: 3 kapya, 2 yeşil bibermoni usulü tost makinasına bastım. Peynir, zeytin, domates, ceviz, bir omlet
öğle: sulu köfte, yoğurt
akşam: pırasa, yoğurt
ara: altınbaşak, peynir
su:2.5 litre
spor: 10 bin adım
güzel menüİyi geceler
menüm
sabah
Yulaf lapası
ara
1 küçük elma
Çiğ fundık badem
öğle
1 dilim ekmek
Menemen
akşam
Yarım kase çorba
Yoğurtlu ıspanak
ara
Çiğ badem fondık
su: 2 lt
Spor: 1 saat bölgesel/ağırlık
panik yok, dengeelrsin diğer öğünlerinde. zaten diyete alışma sürecindesiniz ilk zamanlar normalmercimek çorbası ve kadınbudu köfteeeee köftenin sayını versem mi acabaaaa
cuma günü başlatacaktım ama hadi başlayalım,kendinize rakip seçinBak şimdi yakında döğün olabilirmiş kuzenimin benim o düğüne nikaha her neyse zapzayıf gitmem lazımmoni yarış yapalım yarışşşşş
ya ben ymarttan beri diyetteyim ama bu pandemi beni mahfetti hep yarım kaldı diyetlerimpanik yok, dengeelrsin diğer öğünlerinde. zaten diyete alışma sürecindesiniz ilk zamanlar normal
waaaawww seni yerler yelercuma günü başlatacaktım ama hadi başlayalım,kendinize rakip seçin
iyi olan kazansın
pandemi kime ne yapmadi ki ah ahya ben ymarttan beri diyetteyim ama bu pandemi beni mahfetti hep yarım kaldı diyetlerim
diyetisyenlere mi gitmedim hele biri ki oooff diyorum bir ayda bin lira bayıldımpandemi kime ne yapmadi ki ah ah
iki ayda pardan 500+500 verdimdiyetisyenlere mi gitmedim hele biri ki oooff diyorum bir ayda bin lira bayıldım
sorma kuzum ya bende ocak sonu gibi başlamıştım diyetisyene, baya da bi bende bayılmıştım. 4 seans gidebildim en son 12 marta gitmiştim. pandemi olunca dondurmuştum. pandemi de manyak gibi her yeri her şeyi dezenfekte etmekten popişim yer görmüyodu ve kendi kendime süper kilo vermiştim. sonra azaltınca hopp geri aldım hepsini. baktım olmuyo hazır parayı da vermişim diyerek online olarak başladım 2 ay olcak. bakalım inşallah iyi gider de kurtulurum artık.diyetisyenlere mi gitmedim hele biri ki oooff diyorum bir ayda bin lira bayıldım
kime gidiyorduniki ayda pardan 500+500 verdim
inşallah bende online almıştım dikkat ederek bir haftafa 4 kilo verdim ama salça yok tuz yok yağ yok çay yok kahve yoksorma kuzum ya bende ocak sonu gibi başlamıştım diyetisyene, baya da bi bende bayılmıştım. 4 seans gidebildim en son 12 marta gitmiştim. pandemi olunca dondurmuştum. pandemi de manyak gibi her yeri her şeyi dezenfekte etmekten popişim yer görmüyodu ve kendi kendime süper kilo vermiştim. sonra azaltınca hopp geri aldım hepsini. baktım olmuyo hazır parayı da vermişim diyerek online olarak başladım 2 ay olcak. bakalım inşallah iyi gider de kurtulurum artık.
mehtap yakutkime gidiyordun
Azıcık kilo aldım, vermeye uğraşıyorumhep yanımda olun,ama ideal kilonuzda olup
sende dön artık gülüm
Sağol kaptanımbaşınız sağolsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?