Direk küsüratlardan mesajı okumaya baslamışım 300kilo ile başladığım programı cümlesinin sonunu getiremedim nasıı yaaa diyeYaş 45
Eliyim, 3 çocuğum var, kızım evli
2 oğlum bekar, boyumu geçti danalar.
Almanyada yaşıyorum
23 aralik 2019 da
83, 300 kilo ile başladığım programı karaciğer temizliği sonrası 56, 700 le bitirdim.
Şimdi düzenli yemeye çalışsam da eski istikrarın yok, iştahım çok açıktı, kapatmaya çalışıyorum
hahahahhahaaDirek küsüratlardan mesajı okumaya baslamışım 300kilo ile başladığım programı cümlesinin sonunu getiremedim nasıı yaaa diyemeğer 83.300 imiş
Direk küsüratlardan mesajı okumaya baslamışım 300kilo ile başladığım programı cümlesinin sonunu getiremedim nasıı yaaa diyemeğer 83.300 imiş
Bolca yaptım .valla terkedip geldim ortamı :)koklasaydın
Bu cuma çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallahgüzel menü, meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt, ayran, 1 çb süt ya da sıcak su tüketilmeli ki kan şekerimizi düzenlesin ve meyvenin şekeri bizi acıktırmasın. önceki diyetisyenim,n tavsiyesiydi.
cumaya dengelersin canım
güzel menü
güzel menü
güzel menü
güzel menü
güzel menü
güzel menü
güzel menü
Öffff offffff diyorum kargo yapsanaSelammm, ben bugün menü vermesem çok kötü bişi oldu ve annemin mis gibi pırasa böreğine düştüm
o zaman sporu ayrı yapalımSpordan şey etsek bence hepimizin tek sorunu hareket etmemek
Göndereyim. Annem bende de o gelince bana bayram küçük çocuklar gibiyimmm iştahım açılıyoÖffff offffff diyorum kargo yapsana
Puan karşılığı olabilir yarışşo zaman sporu ayrı yapalım
su çok az kuzucum yatana kadar iç biraz dahaİyi akşamlar herkese 28.10.2020 menü
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
Mercimek çorbası
Kadınbudu köfte 7 adet
Akşam
2 küçük biber dolması
Salata
Cacık
Su 1 lt
10 tane de alt mekik
moni
bi güncük kaldı kız dayanB
Bu cuma çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallah
Tabi nefsime yenilip arada kacamak yapmazsam.
kandil münasebetiyle ve de 2. günün olması sebebiyle anniş böreğin afiyet olsunSelammm, ben bugün menü vermesem çok kötü bişi oldu ve annemin mis gibi pırasa böreğine düştüm
evet biliyorum akovser kaptanı. iyi bakalım o zaman o görev sende olsunPuan karşılığı olabilir yarışşçok güzel olur bide eskiden akovser vardı bilir misiniz Bilmiyorum eski takım kaptanımızdı o bize her gün bi hareket atardı öneri manasında iyi oluyordu
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | m | m | m | m | |
O optumkibbye | m | m | m | m | m | m | |
| +240 | +140 | + | +100 | +140 | ||
F Fitimfitsinfit | + | + | - | +60 | + | ||
| +430 | +50 | - | +210 | +180 | ||
| +260 | +225 | +270 | +210 | +185 | ||
| +55 | +65 | +120 | +290 | +240 | ||
| +360 | +360 | +120 | + | +90 | ||
@Baby Cat | + | - | + | + | - | ||
| + | + | + | + | +45 | ||
| +90 | - | +60 | + | +100 | ||
B busefit | m | m | m | m | m | m | |
| m | m | m | m | m | m | |
| m | + | + | m | m | m | |
| m | m | m | m | + | +10 | |
| m | m | m | m | + | - | |
B bilinmeyenkullanici | m | m | m | m | +100 | ||
M Maridraw | m | m | m | m | m | ||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?