geçmiş olsun canım, hayırlara çıksın inş.Dün gece midem çok bulandı bayılacak gibi oldum şimdide başım ağrıyor reglimde yakın hayrolur inşallah
liste dışıydın hurmaları yerkenDün yediğin hurmalar bugün tırmalarpırasalı börek etkisi diyelim Eki Görüntüle 2712975
Hahahha ne zaman listeye gireceğiizz acabaa, geçen izinden dönen yarışmacı kurallarına uymak gerekiyor demiştin. Ne gerekiyor sanırım karar defterinde yazıyorliste dışıydın hurmaları yerken
listeye girince tırmılıcak bişi olmucak
liste dışıydın hurmaları yerken
listeye girince tırmılıcak bişi olmucak
Çok geçmiş olsun canımDün gece midem çok bulandı bayılacak gibi oldum şimdide başım ağrıyor reglimde yakın hayrolur inşallah
Geçmiş olsun moniiii
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canlarım.Geçmiş olsun canım boyun fıtığın varmı
Gözünüz aydın saram . Haklısın şu korona hepimizi allak bullak ettiBende annemi özledim bugün yeğenim dünyaya geldi yanlarına gidemedim corona yüzünden hem sevinçli hem hüzünlü çok karışığım
yeğenin hayırlı uğurlu olsun saram, rabbim sana da nasip etsin inşallahBende annemi özledim bugün yeğenim dünyaya geldi yanlarına gidemedim corona yüzünden hem sevinçli hem hüzünlü çok karışığım
hemen bakıp bilgilendireceğim kuzumHahahha ne zaman listeye gireceğiizz acabaa, geçen izinden dönen yarışmacı kurallarına uymak gerekiyor demiştin. Ne gerekiyor sanırım karar defterinde yazıyorkısaca anlatırsın diğmiii moniii ne zaman listede olucam
çok geçmiş olsun arvales filan iç bir sakıncası yoksa hemen iyileştirirayy bakmayın neşeli davrandığıma, boynum tutuldu çok fenayım
geçecek inşallah
SüperGunaydın kızlar
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 63.2
Fark -2.1
Yuzdem de % 3.2 sanırım
moni
Eki Görüntüle 2712902
Süperkızlar annemle hastaneye gidicem .alıntıları sonra yaparım
geçen hafta: 87.2
bu hafta: 86.3
fark: 900 gr.cık
Çok iyi
Çok iyiGünaydınlar gecen hafta 71.2 pazartesi 71.4 bugun 70.8
Cumadan bugune fark 400gr. Ptesiden fark 600 .
VuhuuuGeçen hafta 96.9
Bugün 96.00
Fark 0.900
Yüzdelik nasıl olucak bilmiyorum hesaplamadım
Eki Görüntüle 2712918
Süper
Hiç yoktan iyiGünaydın kizlar istediğim sonuçlar gelmiyor ama olsun gramda gramda olsa ilerliyorum malum günün gelmesiyle oruclara ara veriyorum bu sürede de diyetisyen listeme uymayacagim aralıklı oruç yapacagim hemde diyetisyen listemi özlemiş olurum çok sıkılmıştım çünkü.
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.6
-200
Yüzde 0.26
Eki Görüntüle 2712926
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?