- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hahahahaha ne alaka canımmmmmm
Geçmiş olsun canımDün gece midem çok bulandı bayılacak gibi oldum şimdide başım ağrıyor reglimde yakın hayrolur inşallah
Süper
Allah şifa versin ayşemayy bakmayın neşeli davrandığıma, boynum tutuldu çok fenayım
geçecek inşallah
Allah sağlıklı sıhhatli, uzun ömür versinBende annemi özledim bugün yeğenim dünyaya geldi yanlarına gidemedim corona yüzünden hem sevinçli hem hüzünlü çok karışığım
geçmiş olsun monişimayy bakmayın neşeli davrandığıma, boynum tutuldu çok fenayım
geçecek inşallah
oo gözün aydın olsun canım. Aman gitme ne olur ne olmazBende annemi özledim bugün yeğenim dünyaya geldi yanlarına gidemedim corona yüzünden hem sevinçli hem hüzünlü çok karışığım
moni bu haftanın listesi mi bu?? Benim kilo 86.3 geçen haftayla karıştırma reca ederim*** 10. TAKIM 698. ETAP ***
Aylin42konya(74,0///% )3 kez bildirimsiz
Optumkibby(56,1///%) (54,4 )m
sara_28(77,8///% )
Fitimfitsinfit(75,8///% )
Natsume (66,4///% )
Zehra_mda( 65,3///% )
moni(94,4///%)
88prenses22 (99,4/// %)
Baby Cat(75,9///%)
Ozgurkus (71,2///% )
Obezzto ( 87,2) 690. etap ta 88,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye
10. Takım Ortalaması:
takım içi
busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
60kiloyum (87,6/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,9/)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (73,5 / ) 554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
ertugrulunhalimesi (/) yeni üye, bt:27/10/2020 bk: h:
gezegenfeza(64,6/) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:28/10/2020 bk: 64,6 h:
Gecmiş olsun canım .sıcak uygulama yapabılırsınayy bakmayın neşeli davrandığıma, boynum tutuldu çok fenayım
geçecek inşallah
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım, hayırlara çıksın inş.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım benimGözünüz aydın saram . Haklısın şu korona hepimizi allak bullak etti
Amin canım sağolasın bunada şüküryeğenin hayırlı uğurlu olsun saram, rabbim sana da nasip etsin inşallah
bugünlerde geçecek bitecek ve biz sevdiklerimize doya doya sarılabileceğiz.
ne çok değerliymiş her şey, özgürce korkusuzca dolaşmak.. değerini bilememişiz hiçbir şeyin. insanoğluna iyi bir ders oldu aslında. sadece tüketiyoruz; zamanı doğayı yıllarımızı .. Rabbim beterinden korusun, her halimize hamdolsun.
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Hayrolur inşallah
Amin canım sağolasınAllah sağlıklı sıhhatli, uzun ömür versin
Sağol canım benim yok yok gitmiyorum resimlerini seviyorum kuzumungeçmiş olsun monişim
oo gözün aydın olsun canım. Aman gitme ne olur ne olmazAllah sana da nasip eder inşallah
SüperHayırlı cumalar canlar
AminAllahım sonumuzu hayr etsin nasıl bir sene bu doğal afetler seller depremler orman yangınları corona virüs Allahım beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?