- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Ay eve yaaa izledim birkaçını Allah yardım etsinçok kötü görüntüler varAllah hepimize sabır, sukunet versin. Çok üzgünüm
Doktorcum begendidoktor kontrolünüz çok iyi geçsin canım, hayırlı haberlerle dönün inş.
kız zaten 00:10 geçe cuma günü oluyor
çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun arvales filan iç bir sakıncası yoksa hemen iyileştirir
teşekkür ederim gülüm.Allah şifa versin ayşem
teşekkür ederim obezimgeçmiş olsun monişim
oo gözün aydın olsun canım. Aman gitme ne olur ne olmazAllah sana da nasip eder inşallah
yok kuşum, izne ayrıldığın kilo 88,1 yazılıp bugünkü kilon eklenip 8 e bölüncekmoni bu haftanın listesi mi bu?? Benim kilo 86.3 geçen haftayla karıştırma reca ederim
yok kuzum tam vaktindeGeç kalmadım inşallah Ayşem
teşekkür ederim canımGecmiş olsun canım .sıcak uygulama yapabılırsın
istanbulNerdesiniz kızlar
nilgüşüm hoşgeldin taekrardanMerhaba arkadaşlar ben Nilgün aranıza katılmak istiyorum eski yarismacilardanim
süper bir haberDoktorcum begendi
Duzelme var dedi
Ay sağol monim inşallah güzel sonuçlar alırız beraber sana da çok geçmiş olsunnilgüşüm hoşgeldin taekrardan
çok teşekkür ederim canımAy sağol monim inşallah güzel sonuçlar alırız beraber sana da çok geçmiş olsun
kuzum senin durumun listeye uygun, listenin durumuna göre ekleyebilirim.Hahahha ne zaman listeye gireceğiizz acabaa, geçen izinden dönen yarışmacı kurallarına uymak gerekiyor demiştin. Ne gerekiyor sanırım karar defterinde yazıyorkısaca anlatırsın diğmiii moniii ne zaman listede olucam
canım senin ise 95,1 yani izin kilona dönmen gerekiyor. az kalmış zatenmoni birşey sorcam ben ilk girdiğimde hamile kalarak ayrılmıştım ikinci girişimde adapte olamadan ayrıldım bu olay benim için direk listeye girmem için sebep olar mıııı
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben Nilgün aranıza katılmak istiyorum eski yarismacilardanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?