Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla bende 2 gundur sadece aksam yemeğiyle oruc tuttum dun aksamki kilomla bu aksamki kilom ayni çıktı şaşkınım. Sen canini sıkma cok hizli verdin ilk kiloları bi duraksama donemi olacak illa ki.

desteğiniz için teşekkür ederim canlarım

Menüm
Akşam
1 tabak corba
6 tane nugget (acı sosla yedim)
Salata
Ayran

2 kare antep fıstıklı 1 kare bitter cikolata
1kupa sütlü cozulebilir kahve

1 elma yarım muz
1 yudum ayran
1.5 kurabiye

Su 2 litreye yakın
Spor 65 dk yuruyuş 195 puan
5500 adim 55 puan
Toplam 250 puan

Türk Dil Kurumu beni gorse yaka paca tekmeyi basar

Aynen canım şeker hastası değilim ama tatlı yiyince rahatsız oluyorum son zamanlarda
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Hayırlı sabahlar canlar.
Gece uykusuzlugun ardından yine kaoslu bir sabaha kalktık (gece uyumadi emdi surekli biara dalmisim ben kafamin üstünde çıkmış zipliyordu oyle uyandım düşünün halimizi) hadi gece uyumadi sabah uyusa diye düşünürken sabah ta 8 de kalktık. Kalktığından beri mızmız sürekli herseye agliyor kahvalti yaptık ama neyi nekadar yedim onu bile tam bilmiyorum. Şimdi parka geldik gelene kadar yarım saat yürüyüş yaptım. Oglumu salıncağa bindirdim donerken de yürüyüş yapicam tabi yagmur iyice bastırmazsa.

Hoşgeldin 2yas sendromuu

kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
Aaaa çok geçmiş olsun. Ben yenmistim.ama kilo alınca geri almıştım. Şuan kaç Bilmiyorum şubatta bakmisti. 10 kilo verdim sonuçtan sonra. Şeker ilacı verdimi sana. ben kullanıyorum. Keşke verse sanada. Çok güzel kilo verdiriyor şayet ilaçsız olmuyor. Çünkü bu horman bozukluğu kilo vermene engel oluyor. İşlevini görmediği için.

Wayyy benmde hoşuma gitti bende mi yapsam bugün öğlen zaten bisi yemek gelmio aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…