kışın ve ramazanda çorba içmeyi çok severimben çorba seviyorum ama mercimekten gına geldi
valla şu an seviyelere de başlayasım yok. belki 1 ocak a kadar fikrim değişir. kaçamaklı karatay daha uygun geliyor. ama üzerimde de bir uyuşukluk var ki sorma.Hadi fulyacım başla artık. Sana ne iyi gelir onuda biliyorsun. Liste olunca ne yapacağını bilirsen daha kolay
yok kız ne yenmesi. son 3 gün yediğim makarna, pilav ve çikolatalar bitirdi beni. bari pazartesi günkü kiloda kalsaydım60kiloyum cnm benim bu hafta ilk haftamdi ben fazla vermis gibi duruyorum ama hep odem. 400 gr vermisim diye hesapliyorum ben bakalim yendin mi beni
canım benim hem yaş hem menopoz haliyle etkiliyor kilo vermemizi ve senin çok bi kilon olmadığı için az az gitmesi çok normal. sakın moralini bozma.Selam kızlar alıntı yapmadım okudum yazdıklarınızı bende 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum ekmek cok nadir tüketiyorum haftada en fazla 3 dilim bazen onu bile bulmaz
Sporum da haftada 5 gün yürüyüşüm var genelde ama yok bu kadar mı inatçı olur arkadaş bu yaglar eskiden 15 gün yapsam 55 kilo oluyordum
Sanırım artık yaşlandım fazla birşey beklemeyelim mi ki yaş 52 menopoz falan bunlar yüzünden olabilir mi
Eşim diyorki dsga ne kadar kısıcan ki akşam meyve yok kek börek yemek yok
Offf yine döktüm içimi kızlar @aeben nasıl ne yapayım daha bir yol lütfen
❤❤
neden rahim kalınlaştırıcı kullanıyorsunuz?erken menopoz falan mı
❤canım benim. Biraz moralim bozuk ama buradayım merak etme
yok ya ne kendimi dinlemesi, hastalığa takılmadım ben. Dün fecii bir gündü.onu atlatmaya çalışıyoruz
Evet canım öyle yapıyorum en geç. 6. 30 da bitiriyorum yemek işini su ve yürüyüş eksik etmiyecegim gram gitsin olsun az az kalıcı oluyor derler sagol kaptanımcanım benim hem yaş hem menopoz haliyle etkiliyor kilo vermemizi ve senin çok bi kilon olmadığı için az az gitmesi çok normal. sakın moralini bozma.
akşam yemeklerini erken yemeğe bak ve çok hafif geçir, bol su çok önemli. en güzel spor da zaten yürüyüş
Süpersin maşallah
kansızlık yapar, ödem tutar çok tüketme kuzum.Bağımlılık gibi birşey evde herşey bir bardak içer ben demliği bitirene kadar
Nimet ziyan olmasin
canım ya görünmez kaza dedikleri işte, çok geçmiş olsunAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Icmezsem sinir yapıyor baş ağrısıkansızlık yapar, ödem tutar çok tüketme kuzum.az demle ayol sende aa
Sağ ol canımSüpersin maşallah
İyiyim canım cok sukur.regl dönemi ve bi salmıslık var .ödem desen aldı gidiyo basını kendımı toparlayayım listelerle grubu bunaltmayım sasırtmayım diye bi kaç gün kactım sımdı aksama kadar açlık orucu deneyecegim basarırsam tartı fotosunuda aksam atarım eger kabul edersenOzgurkus
@EDMLM
@Gazetekolik canım baban nasıl oldu.
kızlar nerelerdesiniz, her şey yolundadır umarım.
ayy tersten 60,6 görünüyor
limon sık bari içine ve lütfen azalt, dediğim gibi az az demle az içmiş olursunIcmezsem sinir yapıyor baş ağrısı
Kansızlık demir eksikliği ileri düzeyde ilaç içmiyorum iştah acarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?