Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben çorba seviyorum ama mercimekten gına geldi
kışın ve ramazanda çorba içmeyi çok severim
ben artık çorba nasıl olur içine ne katılır la uğraşmıyorum.
evde olan tüm sebzelerden azar azar katıyorum.
buzluğa; enginar, bal kabağı, brokoli ve karnabahar koydum yıkayıp. gerektikçe de içinden alıyorum azar azar.
pişince blender, rengi de çok güzel oluyor. eşim karadenizli mercimekten başka çorba içmez o bile içiyor
tam diyet çorba
sebzelerden istediklerini ekleyebilirsin

kereviz ve sapları
brokoli
karnabahar
bal kabağı
enginar
kabak
pırasa
soğan
sarımsak
1 bardak ilikli kemik suyu(kovid dönemi her çorbaya katmaya çalışıyorum)
zencefil
kimyon
karabiber
nane
az tuz
zeytinyağ

Hadi fulyacım başla artık. Sana ne iyi gelir onuda biliyorsun. Liste olunca ne yapacağını bilirsen daha kolay
valla şu an seviyelere de başlayasım yok. belki 1 ocak a kadar fikrim değişir. kaçamaklı karatay daha uygun geliyor. ama üzerimde de bir uyuşukluk var ki sorma.
bu arada harika kilo vermişsin tebrik ederim. ışıl ışıl parlıyor

60kiloyum cnm benim bu hafta ilk haftamdi ben fazla vermis gibi duruyorum ama hep odem. 400 gr vermisim diye hesapliyorum ben bakalim yendin mi beni
yok kız ne yenmesi. son 3 gün yediğim makarna, pilav ve çikolatalar bitirdi beni. bari pazartesi günkü kiloda kalsaydım

canım benim hem yaş hem menopoz haliyle etkiliyor kilo vermemizi ve senin çok bi kilon olmadığı için az az gitmesi çok normal. sakın moralini bozma.
akşam yemeklerini erken yemeğe bak ve çok hafif geçir, bol su çok önemli. en güzel spor da zaten yürüyüş

Evet canım öyle yapıyorum en geç. 6. 30 da bitiriyorum yemek işini su ve yürüyüş eksik etmiyecegim gram gitsin olsun az az kalıcı oluyor derler sagol kaptanım

canım ya görünmez kaza dedikleri işte, çok geçmiş olsun

*** 10. TAKIM 704. ETAP ***

Aylin42konya (68,1///% )
sara_28 (73,0///% )
Natsume (66,3///% )
Zehra_mda ( 60,7///% )
moni (90,3///% )
88prenses22 (92,7/// % )
Baby Cat (72,5///% )
Ozgurkus (69,7///% )
Obezzto ( 83,4///% )
EDMLM (65,8///%)
Gazetekolik (75,1///% )
Aeben(74,8///% )
ikizanasi(66,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

perihan00 (59,8/ )Mezun üye. (56,1 kg ile 662. etap 21 şubat 2020)Bt:5/12/2020 bk:59,8 h:53,82
busefit(78,9/ )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (99,6/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (98,2/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (74,1/ b)
554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
GIDI (100,0/)614. etapta 94,5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. Hedef revize:78)
ekrl(66,9/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62

Antepia27 (123,6 / ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020

Ozgurkus
@EDMLM
@Gazetekolik canım baban nasıl oldu.
kızlar nerelerdesiniz, her şey yolundadır umarım.
İyiyim canım cok sukur.regl dönemi ve bi salmıslık var .ödem desen aldı gidiyo basını kendımı toparlayayım listelerle grubu bunaltmayım sasırtmayım diye bi kaç gün kactım sımdı aksama kadar açlık orucu deneyecegim basarırsam tartı fotosunuda aksam atarım eger kabul edersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…