gezo uyuyor musun uykucu seni
benim uykumu aldın yattın.yat bakalım
Hadi fulyacım başla artık. Sana ne iyi gelir onuda biliyorsun. Liste olunca ne yapacağını bilirsen daha kolay1 ocakta apa yeni grup mu başlatıyor. bir süredir bakamadım ona.
çok sıkı yapmak gerek ama diyeti. mesela 0 karbo, bol spor gibi. ben şu an hiç o modda değilim mesela. bana şu an en cazip kaçamaklı karatay görünüyor. gerçekten ben bir ara antin kuntin tariflerimle güzel kilo veriyordum. evdeki yemeklere uymayacağım. ondan yiyorum. kendime özel yapacağım. eve takılınca olmuyor. mesela akşam pilav yedim.
Başlayacağım da grup gibi iki öğün deyil, (gerçi hafta sonu olabilir.) Temel kurallara uyup 1,5 yada 1 öğünle devam edeceğimSen baslauacak misin gezegenim
Oy kıyamam, sen uyu ben senin yerine de uykumu dağıtırım.gezo uyuyor musun uykucu seni
benim uykumu aldın yattın.yat bakalım
Çok iyi o zamanHayırlı sabahlar kızlar. Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşallah
Sabah tartıldım tam 60.5 çıktım ama aksama kadar bekleyip yeniden tartilip oyle yapicam bildirimi mezuniyet garanti olsun
Abahki kiloma da şaşırdım dogrusu nkrmalde iki gun acliktan sonra 60.7 olmuştu gecen hafta. Bu hafta cok adapte olamadim aslında hemde aclik ta yapmadim ona rağmen kilom düştü şaşkınım. Ama kabızlık cok etkiliyor ondan böyle oldu sanırım. Her hafta sıkıntı oluyordu bu hafta sorun yaşamadım Allah'a şükür.
Allah gönlünüze göre versin inşallahDarısı başıma
Cok geçmiş olsun Allah korumuş verilmiş sadakan varmışAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Woww helalll sanaa SüpersinTekrar günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.5
Fark 2.3
% 3. 074
Sanırım ben yılbaşı hedefimi geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?