- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Kusura bakmayın canım çocuklar benim telefon da ebaya girince tamamen aklimdn çıkmış geç oldu@Natsume
E EDMLM
G Gazetekolik
kızlar kilo bildirimlerinizi unutmayın
Aylin42Konya az sonra bildirir
Zehra_mda akşam üzeri bildirecek
Ozgurkus akşam üzeri bildirecek
Baban nasıl oldu canımKusura bakmayın canım çocuklar benim telefon da ebaya girince tamamen aklimdn çıkmış geç olduEki Görüntüle 2737648 kilo aynı sabitm
Babamın hastane işleri olunca burayı aksattm beni idare edin lütfen
başından beri seni tutuyordumTekrar günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.5
Fark 2.3
% 3. 074
Sanırım ben yılbaşı hedefimi geçtim
elinden geleni yaptın gezom.regl olayı olmasa daha iyi bir sonuç olurdu eminim. İyi ki seni tutmuşumEki Görüntüle 2737441
Isim yazmayı unuttum
Rakibem kabul etmezsen resmi çektiğim tarihi sana yollarım
Geçen hafta 66,500
Bu hafta 65, 400
Fark 1,100
% 1,65
kesinlikle geldiiiacaba 8 ler geldi miii
yuhh o nasıl yüzde
Bencede Ödemim hâlâ biraz varbaşından beri seni tutuyordum
elinden geleni yaptın gezom.regl olayı olmasa daha iyi bir sonuç olurdu eminim. İyi ki seni tutmuşum
kesinlikle geldiii
yuhh o nasıl yüzde
Aybeni burun farkıyla geçmişsin.tebrik ederim aylinim
Mavi boncuklu obez senibaşından beri seni tutuyordum
elinden geleni yaptın gezom.regl olayı olmasa daha iyi bir sonuç olurdu eminim. İyi ki seni tutmuşum
kesinlikle geldiii
yuhh o nasıl yüzde
Aybeni burun farkıyla geçmişsin.tebrik ederim aylinim
Aylin geçen hafta sabitti diye hatırlıyorum bu hafta acısını misliyle çıkarmışİşler yorgun giremedim
Kilo veren veremeyen herkese sevgiler. Vermeyenlere üzülmesin haftaya verirleryeteri isteyin
Mavi boncuklu obez seni
Yaaa evetAylin42Konya kız ne ettin benide sollamışsın hepimizde kocaman bir maşallah
tamam canım tabii ki idare ederiz, kilo bildirmeyi unutma yeterKusura bakmayın canım çocuklar benim telefon da ebaya girince tamamen aklimdn çıkmış geç olduEki Görüntüle 2737648 kilo aynı sabitm
Babamın hastane işleri olunca burayı aksattm beni idare edin lütfen
ayy şu mezuniyet konuları beni benden alıyo
Çok şükür daha iyi eve geldik şimdide korona oldu dün kapıdan gördüm yemek yapmıştım onu bırakıp döndüm dua edin inşallah Allah razı olsun canımBaban nasıl oldu canım
Allah şifa versin hafif atlatır biter geçer inşallah.Çok şükür daha iyi eve geldik şimdide korona oldu dün kapıdan gördüm yemek yapmıştım onu bırakıp döndüm dua edin inşallah Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?