Sen hep burdasın obeztooo ama biz kaçaklar, yemeyi seven tayfa, diyetten kaytaran, bahanesi bol olan elemanlaroo sonunda
biz de buradayız yani öhö öhhöö
kadir inanır söyler gibi oku:Ben hiç gitmedim ki kankooş
Vays. Habarım yok benimBen hiç gitmedim ki kankooş
Len hep söylüyordum ama sen kendinde değildinVays. Habarım yok benimbende burdayım ozaman
ayy valla etmesin de o dediğin tayfaya ben de dahilim. Yeter ki birileri bana bir fırsat versinSen hep burdasın obeztooo ama biz kaçaklar, yemeyi seven tayfa, diyetten kaytaran, bahanesi bol olan elemanlarAllahta bizi top etmesin insallah emi
Hahahah hadi ordan be sadece resimli kilo paylaşımı yapmadım bir ikide menüüüükadir inanır söyler gibi oku:
yalan söylüyorsun!
bir/iki hafta yoktu colo
Evet bir kaç haftadır kendimde olmadığım doğrudur. Özel bir sebebi yokLen hep söylüyordum ama sen kendinde değildin
Tak 3 vitesi direk saldırmamız lazımEvet bir kaç haftadır kendimde olmadığım doğrudur. Özel bir sebebi yokvitesi boşa aldım sadece
Bi kendimize gelelim artık bence! Biri bizi tokatlasın. Meselaayy valla etmesin de o dediğin tayfaya ben de dahilim. Yeter ki birileri bana bir fırsat versin
o zaman varlığınla yokluğun belli değilmiş bacımHahahah hadi ordan be sadece resimli kilo paylaşımı yapmadım bir ikide menüüüü
SakiiiinnTak 3 vitesi direk saldırmamız lazım
Ulen hep yazdım yine onlar bi kaçtı tanmkaçtı yok mu arkamdan geleeeno zaman varlığınla yokluğun belli değilmiş bacımaldın mesajı?
bak colo bağıra çağıra geldi
Yok yok etmeyiz 1 çok yavaşSakiiiinnönce 1 istop ederiz sonra
oo sen yeter ki tokatlanmak iste tokat manyağı yapar seni bu takım mazallah
Açlık yaparsan olmaz ki sen fazla kilo verirsinKız ben demedimmi 1 ocağa kadar rahat takılacam diye
Kaptanım rakip vermiş karşıma, bari cuma cumartesi rahat oluyum
Zaten arada açlık yapmam lazım, yoksa asla veremem
Mazallahoo sen yeter ki tokatlanmak iste tokat manyağı yapar seni bu takım mazallah
moni yapmaz öyle şeyler pamukdur o pamuk❤
İnşallah.
Anladım Fatmacım ilk gideni biz görmedik ondan az geldi bana
ben de 0 grubuyum. ama senin menünde 0 grubuna uymayan şeyler de var.
benim bir an önce aklımı başıma almam lazım. çikolata almamam gerek eve. alınca hepsini yiyorum.
ben de kaç gündür çikolata yiyorum merak etme. cumaya süpriz olacak ikimizin de anlaşılan
aynen öyle saracım. bir türlü aşamadık bunu
bence kilona göre az yiyorsun. ondan az verdin. vücut korumaya aldı kendini. sabahları yumurtalı kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak gibi. yumurta çok güzel kilo verdirtiyor.
tarif isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?