- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kız ben demedimmi 1 ocağa kadar rahat takılacam diye
hayırdır niye 1 ocak a kadar relaks oldun sen??Kız ben demedimmi 1 ocağa kadar rahat takılacam diye
Kaptanım rakip vermiş karşıma, bari cuma cumartesi rahat oluyum
Zaten arada açlık yapmam lazım, yoksa asla veremem
Oy kuzumbizim evde her gün yenen şeyler bunlar maalesefniye obezim zannediyorsun
hep başkalarına yolla zaten.benim kafa kel mi??
e yiyosun zaten.bu nasıl tehdit anlamadım
ahahahh dur bir de öteki yanağımı çevireyim.belki daha etkili olur
Ooooo kimler gelmişşşşşş şükür kavuşturanaSelammm, aranıza dönebilir miyim artıkyarından itibaren full motive başlıyorum
Ee 1 ocakta tek öğüne geçecem apanin grubuyla dedimyahayırdır niye 1 ocak a kadar relaks oldun sen??
işte aynı bizim psikolojiOy kuzum
Seninkilerden almıştım, gelseydim getirecektim.
Benim uşaklar normalde yemez, mahrum kalınca yemişler
öyleyim tebikinekız herkese akıl verme
okuyan da sağlıklı yaşam koçu zannedecek
hadi gerçekten yarın başlayalım. duba gibi olduk halen yiyoruz hobili gırtlake göriciiizz bakalım
hadi bugün son olsun o zaman. Yarın kaldığımız yerden devam
evet karışık ve glisemik indeksi yüksek, kalorili yiyorum kaç gündür.Fulyacım Menün çok diyetlik değil seninde bildiğin gibiçok karışık yiyorsun buda hazımsızlık ve kilo olarak döner sana. Aşırı yemese de sırf bu kilo vermeni engeller canım.
0 grubuna uymayan yediğim neler var gözüne çarpan canım?
oyyyyy gülümmmmmm kahvaltını sabah pastanede mi yaptınmenü görün menü
sabah: bir dilim ıspanaklı börek, bir dilim patates/kıymalı börek, bir dilim salam,yarım simit,biber kızartması, çokca yağlı peynir çeşitleri, domates, salatalık, zeytin
ara: iki dilim börek
akşam: balık, salata
ara: bir dilim yaş pasta, bir tane çikotop
ara: kuruyemiş, mısır patlağı, cola
su:1.5 litre
spor: yok
maşallah demeyen bizden değil
bu da bendenkurabiye aklıma bile gelmiyor
Çiko yiyordum 2 gündür
ayy unuttum pardon.bana da öncesi hatırlat.yapabildiğim kadar yapıcamEe 1 ocakta tek öğüne geçecem apanin grubuyla dedimya
grupta hiç 1 ocakta başlayacağına dair yazı görmedim ben canım. nerede yazılı?Ee 1 ocakta tek öğüne geçecem apanin grubuyla dedimya
aynen.ayy unuttum pardon.bana da öncesi hatırlat.yapabildiğim kadar yapıcam
Çocuklar küçükken ne alırsam o yeniyorduişte aynı bizim psikoloji
Tamam inşallahayy unuttum pardon.bana da öncesi hatırlat.yapabildiğim kadar yapıcam
Son sesli mesajında söylemiştigrupta hiç 1 ocakta başlayacağına dair yazı görmedim ben canım. nerede yazılı?
benim koca pastaneye çalışıyo.fırıncı bizim sayemizde iki şube daha açtıöyleyim tebikine
hadi gerçekten yarın başlayalım. duba gibi olduk halen yiyoruz hobili gırtlak
evet karışık ve glisemik indeksi yüksek, kalorili yiyorum kaç gündür.
mesela gözüme yoğurt çarptı. süt ve süt ürünleri biz de zor hazmediliyor. az tüketmek gerek özellikle diyet süresince. ben sadece sabahları peynir yiyorum. yoğurdu da haftada belirli günler birkaç kaşık tüketiyorum. eskiden yemeğin yanında 1 kase yerdim. şimdi evde az mayalıyoruz. bir de bu aralar kefir mayalıyorum. onu da az az içiyorum. yani 1 su bardağı falan değil. mesela 100 mlt falan.
oyyyyy gülümmmmmm kahvaltını sabah pastanede mi yaptınpastane ve marketi gömmüşün menüye. bu ne kızzzzzz nerene sığdırdın bunları
ben 3 gündür pilav ve çikolata yiyorum ki belli ölçülerde. karnım davul gibi oldu
bu da benden
Sende mi buradasın kankiiiiiOoooo kimler gelmişşşşşş şükür kavuşturana
belki akrabayız gezom?? Olabilir mi böyle bir şey?alma dedikçe alan bir eşim varÇocuklar küçükken ne alırsam o yeniyordu
Şimdi istediklerini istedikleri zaman alıyorlar
Ivır zıvıra verdikleri para Türkiye nin asgari ücretine denk gelir.
Canlarına verdikleri zarar cabası
Çok üzülüyorum çook
oo sonundaSende mi buradasın kankiiiii
Ben hiç gitmedim ki kankooşSende mi buradasın kankiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?