iksirin içeriğini biliyor musun?Son sesli mesajında söylemişti
Çalıştığı yerden de ayrıldı, bu işi büyütüyor Allah 'ın izniyle
Tam buğday unu kullanıyoruz evde hep ama söylediğin de çok mantıklı. Bir dahakine yulaf unu ile deneyeceğim teşekkür ederim canım.eline sağlık canım. aklında olsun beyaz un yerine yulaf unu kullan. kızın da yer. ona da faydası var. glutensiz en azından. güzel olmuştur eminim. kuru meyve ve kuruyemiş kurabiye ve keklere çok yakışıyor.
Yok bilmiyorumiksirin içeriğini biliyor musun?
Ben ömrümde meyve yiyen biri değilimdir. Şu isveçte yeniyor bir tek . Ama diyet yaparken canım çok çekiyor bak. Dikkat ederimKaraciger yağlanması olan bacılar
Sen başarırsın ben biliyorum ınsallah kilo verelim de kim birinci olursa olsun şu üzerimize elbise gibi yapışan kilolar gitsinSonrasıda fazla alırım
Onu napacaz
Mesela bugün 2 kilo artıdaydım
Bende sufle istiyorumBende deri kloş etek istiyordum
Amin canımSen başarırsın ben biliyorum ınsallah kilo verelim de kim birinci olursa olsun şu üzerimize elbise gibi yapışan kilolar gitsin
Bende istiyomBende sufle istiyorum
Insallah hedefe bir ulaşayım yapacagimBende istiyom
Apa yaparken serbest öğünde muzlu tariften yaptım, sevmedim.
Diğerinden yapmak kısmet olmadı
Yaparsan banada yolla
HoşgeldinSelammm, aranıza dönebilir miyim artıkyarından itibaren full motive başlıyorum
Kız hepsini yiyebildin mi bunları migden ne durumda idi akşam merak ettim Abooomenü görün menü
sabah: bir dilim ıspanaklı börek, bir dilim patates/kıymalı börek, bir dilim salam,yarım simit,biber kızartması, çokca yağlı peynir çeşitleri, domates, salatalık, zeytin
ara: iki dilim börek
akşam: balık, salata
ara: bir dilim yaş pasta, bir tane çikotop
ara: kuruyemiş, mısır patlağı, cola
su:1.5 litre
spor: yok
maşallah demeyen bizden değil
Kırk yıl yemisem aklıma gelmez çikolataÇikolataya yok demem yollaseviyorum özellikle bitter olacak ohhh misss
Hoşbulduk. Ozaman ne diyoruz Allahımmm sendeki çikolata iştahından/iştahsızlığından bizede versin aminnnHoşgeldin
Kız hepsini yiyebildin mi bunları migden ne durumda idi akşam merak ettim Abooo
Kırk yıl yemisem aklıma gelmez çikolata
Eşim de derki kadınlar çikolata hastası sen nasıl sevmiyorsun ayda 1 parça ya yerim ya yemem
Günaydın hoçamHayırlı sabahlar
uyku molası
Şimdi kaldığım yerden devam
Aminnnn Allah sizlerde nasip etsin inşallah cokkk AminnnnHoşbulduk. Ozaman ne diyoruz Allahımmm sendeki çikolata iştahından/iştahsızlığından bizede versin aminnn
Günaydın
Keşke bende sevmesemKırk yıl yemisem aklıma gelmez çikolata
Eşim de derki kadınlar çikolata hastası sen nasıl sevmiyorsun ayda 1 parça ya yerim ya yemem
Allah sogutsun o zaman diyelim oda Bi bagumlılıkKeşke bende sevmesem
HoşgeldinSelammm, aranıza dönebilir miyim artıkyarından itibaren full motive başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?