Cevapladığın için sağol canım bende öyle yapayımParçalayıp çiğ olarak dondurucuya atıyorum
Niye bu kadar ödem tuttun canım suyu biraz artırsan tuzu falan azaltsan şakalaşıp gülüyoruz ama kısa sürede çok kilo aldın canım kendine dikkat etNe erimesi canım şiştikçe şişiyorum
Gözlerim balon gibi
Bugün bir detoks suyu yapıyım diyorum
kız kelin ilacı olsa başına sürecek.bugün +2 kiloyum yazmış ya gezo. Kim kimi tokatlıycak bu durumda anlamadımMoni yapmaz pamuk ise, sen tokatlayan biri olarak ne olucaksın bilemedim. Bence obeztoo yanıtlasınobezzto
mide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareketHoşgeldin
Kız hepsini yiyebildin mi bunları migden ne durumda idi akşam merak ettim Abooo
Kırk yıl yemisem aklıma gelmez çikolata
Eşim de derki kadınlar çikolata hastası sen nasıl sevmiyorsun ayda 1 parça ya yerim ya yemem
Hahaha görmemiştimkız kelin ilacı olsa başına sürecek.bugün +2 kiloyum yazmış ya gezo. Kim kimi tokatlıycak bu durumda anlamadım
Bende mide şaşırtırdım diyet yaparken ama kabak yiyerek tüm günmide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareket
Kılıf da hazır hemen
Tuz normal yemekte ne kadar varsa o kadar ancaCevapladığın için sağol canım bende öyle yapayım
Niye bu kadar ödem tuttun canım suyu biraz artırsan tuzu falan azaltsan şakalaşıp gülüyoruz ama kısa sürede çok kilo aldın canım kendine dikkat et
Sende beni tokatlarsın olur biterkız kelin ilacı olsa başına sürecek.bugün +2 kiloyum yazmış ya gezo. Kim kimi tokatlıycak bu durumda anlamadım
Bende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.Hoşgeldin
Kız hepsini yiyebildin mi bunları migden ne durumda idi akşam merak ettim Abooo
Kırk yıl yemisem aklıma gelmez çikolata
Eşim de derki kadınlar çikolata hastası sen nasıl sevmiyorsun ayda 1 parça ya yerim ya yemem
Bizde ona züğürt tesellisi diyokmide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareket
Kılıf da hazır hemen
Gülim açlık oruçlarını bünyede su kalmıyor. Karbon yemediğin için kaslardaki suda gidiyor. Eh kabak bile yesen kilo artırşın olur.Tuz normal yemekte ne kadar varsa o kadar anca
Salata yapmıyorum, bazen sadece domates yerim, tuz koymam
Geçen reçel yapmıştım ya
Biraz ondan yedim, ekmekle,
Suyu çok içmem, en fazla 1 / 1,5 lt
Arada yeşil çay içiyorum yarım lt
Kahve 2 yada 3 kupa
Kahvaltı yaparsam 2 yada 3 kupa çay içiyorum
Öyle olunca suya yer kalmıyor
Sorunum hepsi ve hareketsizlik
Hava soğuk, günler kısa, ev işini, yemeği yapıp dışarıya çıkıyım diyene kadar karanlık oluyor
Evdede canım bisey yapmak istemiyor, hep üşüyorum, halsiz gibiyim
3 gündür ütü yapacağım, elim gitmiyor
Hemen işimi bitirip battaniyenin altında oturuyum istiyorum
Inşallah ömrüm olursa 1 ocakta yeniden gezo uçacak. O zamana kadar böyle devam gibi
Ooog bu hafta cumaya işimiz zor...Tünaydınlar çok güzel kahvaltı ettttiim öyle böyle değil
Yok canım zor değil kolayOoog bu hafta cumaya işimiz zor...
Ben bir ara içiyordum canım yağ yakımına katkı sağlıyor yanlız ben türk kahvesine yakıştırdım ama nescafe ye yakıştıramadımHahaha görmemiştimbu arada hindistan cevizi yağlı kahve içip sonuç alan varmı yaa ben biraz önce lezzet açısından denedim de eh işte
sranin mesajini görmedim ama ben cigdsen koymustum bisey olmuyor sadece donu cözülmeden kullanmak gerekiyor :)Saracım dolaba hiç brokolı karnıbahar koymadım bilmiyorum o yüzden
Hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldinhayirli pazarlar hanimlarAni bi kararla takima geri dönmeye karar verdim @moni bu hafta izin kiloma inersem alacan mi beni
Bende şimdiye kadar hiç koymadım ama bu sefer fazla almışım ziyan olmasın istedim gezegenim ve mumu çiğden koymuş bende öyle yapayım sonucu yazarımSaracım dolaba hiç brokolı karnıbahar koymadım bilmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?