Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Parçalayıp çiğ olarak dondurucuya atıyorum
Cevapladığın için sağol canım bende öyle yapayım
Ne erimesi canım şiştikçe şişiyorum
Gözlerim balon gibi
Bugün bir detoks suyu yapıyım diyorum
Niye bu kadar ödem tuttun canım suyu biraz artırsan tuzu falan azaltsan şakalaşıp gülüyoruz ama kısa sürede çok kilo aldın canım kendine dikkat et

mide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareket

Kılıf da hazır hemen

kız kelin ilacı olsa başına sürecek.bugün +2 kiloyum yazmış ya gezo. Kim kimi tokatlıycak bu durumda anlamadım
Hahaha görmemiştim bu arada hindistan cevizi yağlı kahve içip sonuç alan varmı yaa ben biraz önce lezzet açısından denedim de eh işte

Tuz normal yemekte ne kadar varsa o kadar anca
Salata yapmıyorum, bazen sadece domates yerim, tuz koymam
Geçen reçel yapmıştım ya
Biraz ondan yedim, ekmekle,
Suyu çok içmem, en fazla 1 / 1,5 lt
Arada yeşil çay içiyorum yarım lt
Kahve 2 yada 3 kupa
Kahvaltı yaparsam 2 yada 3 kupa çay içiyorum
Öyle olunca suya yer kalmıyor
Sorunum hepsi ve hareketsizlik
Hava soğuk, günler kısa, ev işini, yemeği yapıp dışarıya çıkıyım diyene kadar karanlık oluyor
Evdede canım bisey yapmak istemiyor, hep üşüyorum, halsiz gibiyim
3 gündür ütü yapacağım, elim gitmiyor
Hemen işimi bitirip battaniyenin altında oturuyum istiyorum
Inşallah ömrüm olursa 1 ocakta yeniden gezo uçacak. O zamana kadar böyle devam gibi

Bende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.

Gülim açlık oruçlarını bünyede su kalmıyor. Karbon yemediğin için kaslardaki suda gidiyor. Eh kabak bile yesen kilo artırşın olur.

Yani açlık arkasından normal beslenme takrar açlık ıhhh.
Açlıkların arkası dikkat etmelisin.
Neyse yılbaşına az kaldı. Bence ne tozut nede açlık yap o vaktekadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…