Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sizlere bir sorum olacak hanımlar

Şimdi ben geçen gün karnabahar ve brokoli aldım marketten ama hemen pişiremedim araya başka yemekler girdi bozulmasınıda istemiyorum bunları pişiriptemi derin dondurucuya atayım yoksa çiğdenmi fikri olan varmı bir kısmını bugün çorba yapacam ama fazlası kalacak sizler ne yapıyorsunuz bu durumda

Canım depremin etkisinden kurtulabildinizmi şimdi nasılsınız
Psikolojik olarak hayır. Madden bir sorun yoktu çok sükür. Ama evden korkuyorum. Bu aralar yağmur var ve garip bir yağma şekli var. Bes dk yağıp duruyor sonra birden aniden başlıyor sonra yine duruyor. Allahım diyorum çok tuhaf yağıyor bişey olur mu Deprem olacakmış gibi hissediyorum. Sebebi ise şu. Deprem olmadan bir ya da iki gün önce yine hava kapalı ve yagmurluydu. Gökyüzü okadar tuhaf bir ışık veriyodu ki hani böyle lambaların ömrü biter ne yanar ne yanmaz tuhaf bi ışık verir öyleydi. Dengesizlik vardı yani. Ondan sanırım ikisini bağdaştırdım zaten gökyüzünün de haberci oldugunu söylerler ya. Gökte ne varsa yerde de o vardır, olacaktır diye

Rabbim bir daha yaşatmasın canım

İyi düşün iyi olsun canım Allahım korktuğunuza uğratmasın

O zamanları yaşamışınız normal bence korkularınız.Zamanla geçer inşallah

Parçalayıp çiğ olarak dondurucuya atıyorum

Allak korusun, bisey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…