Öyle miii tamam çok sevindim o zaman :)Ervacım listede olunca takımda olacaksın diye birşey yokki. Zaten şuandada takımdasın. Ne güzel iki Haftada da hedefine ulaşırsın. Önemli olan motive olabilmek Liste dışı çok arkadaş var takımda
Hahaha gezo mutfak yaptırıyor elleme ona bari
Olabilir canım. Evden çıkmak hiç istemiyorum.Çıkınca da hemen dönmek istiyorum takatim yokmerhaba kızlarrrbugün dışarıda işim vardı. yoruldum. bu aralar en ufak yürüyüşten hemen yoruluyorum. acaba eskisi gibi çok hareketli değiliz, kaslar mı zayıfladı ki
Sanırım hepimiz açız canımaçııııımmmm
Aslında tarçınlı veya sade veya filtre kahve hepsi acayip bağırsak çalıştırıyorSabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi metobolizma hizlandirirmis bilgisi olan veya deneyen varmi
Bi benimkileri calistirmiyor galibaAslında tarçınlı veya sade veya filtre kahve hepsi acayip bağırsak çalıştırıyor
Bir aydır ilk isim limonlu ılık su icmekti şimdi kahve içsem diye düşündüm deneyen varmi merak ettimAslında tarçınlı veya sade veya filtre kahve hepsi acayip bağırsak çalıştırıyor
İyi akşamlar
Perşembe menüm
12 gibi
1 kase yogurt 2 incir 2 ceviz. 1 kş keten tohumu katılıp yendi.
Akşam
Barbun tava ( biraz fazla yedim sanırım)
Bol yş salata
Su 1.5 lt
Spor 30 dk pilates ebruyla 90 puan
Sen nasılsın busecimiyi aksamlar kizceler
bi selam edeyim dedim
Sabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi metobolizma hizlandirirmis bilgisi olan veya deneyen varmi
Vallahi hepsini yapıyorum biliyorsunuz ben yürüyüşe sabah erken cıkıyorum cıkmadan önce ılık limonlu su ve yarım saat sonra Türk kahvesi içiyorum genelde ama tuhaflık bende işte zor veren bir yapım var ama faydası varmış metobalizma hızlandırırıyoemuşBir aydır ilk isim limonlu ılık su icmekti şimdi kahve içsem diye düşündüm deneyen varmi merak ettim
Azcik iştahı kesilince 3-5kg verenlere imreniyorum artikVallahi hepsini yapıyorum biliyorsunuz ben yürüyüşe sabah erken cıkıyorum cıkmadan önce ılık limonlu su ve yarım saat sonra Türk kahvesi içiyorum genelde ama tuhaflık bende işte zor veren bir yapım var ama faydası varmış metobalizma hızlandırırıyoemuş
Demi benim yengem bir iştahlı yer ki siler söpürür her dk yer kadın manken gibi birde hasta olup iştah tan kesilen lere İmreniyorum benim tam tersi iştah artarAzcik iştahı kesilince 3-5kg verenlere imreniyorum artik
Savah türk kahvesi içmeyi çok severim ama hiç tarçınlı denemedim canımSabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi metobolizma hizlandirirmis bilgisi olan veya deneyen varmi
Banada tembellik çöktü, havalar soğuduğu zaman hep böyle olurum, çıkıp dışarda yürüyüş yapmak bile istemiyorumkilonun da tabi çok etkisi var ama sanki son haftalarda bu yorgunluğum çok arttı gibi. dikkatimi çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?