Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlarrr bugün dışarıda işim vardı. yoruldum. bu aralar en ufak yürüyüşten hemen yoruluyorum. acaba eskisi gibi çok hareketli değiliz, kaslar mı zayıfladı ki
Olabilir canım. Evden çıkmak hiç istemiyorum.Çıkınca da hemen dönmek istiyorum takatim yok
açııııımmmm
Sanırım hepimiz açız canım

Aslında tarçınlı veya sade veya filtre kahve hepsi acayip bağırsak çalıştırıyor
Bir aydır ilk isim limonlu ılık su icmekti şimdi kahve içsem diye düşündüm deneyen varmi merak ettim

Sabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi metobolizma hizlandirirmis bilgisi olan veya deneyen varmi

Bir aydır ilk isim limonlu ılık su icmekti şimdi kahve içsem diye düşündüm deneyen varmi merak ettim
Vallahi hepsini yapıyorum biliyorsunuz ben yürüyüşe sabah erken cıkıyorum cıkmadan önce ılık limonlu su ve yarım saat sonra Türk kahvesi içiyorum genelde ama tuhaflık bende işte zor veren bir yapım var ama faydası varmış metobalizma hızlandırırıyoemuş

Azcik iştahı kesilince 3-5kg verenlere imreniyorum artik

Azcik iştahı kesilince 3-5kg verenlere imreniyorum artik
Demi benim yengem bir iştahlı yer ki siler söpürür her dk yer kadın manken gibi birde hasta olup iştah tan kesilen lere İmreniyorum benim tam tersi iştah artar

İyi geceler

menüm

kahvaltı
Yulaf ezmesi be protein tozu ile yapılmış pankek+yarım muz (300kalori)

öğle
Haşlanmış ıspanak
1 dilim peynir

akşam
Izgara tavuk göğsü
Salata
3 yk yoğurt

ara
Çekirdek

su:2lt
Spor: 20dk koşu bandı (80), 40dk bölgesel/ağırlık (80), 4000adım (40) toplamda 200 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…