stres yapma lütfen, arada duraksar kilo çok normal. hayır hiçbir yere gidemezsin kuzum devamGünaydın hanımlar
Bugün sabah tartılayım dedim ama pzts kilomdan gr oynama olmamış
Delirecem artik yürüyüş eklememe rağmen kilo gitmiyor ben kilo veremeyecek kadar kalori almıyorum diye düşünüyorum
moni eğer takımın puanına zararım oluyor ve takımı yavaslatiyorsam ayrilabilirim
Arada duraksama olabilir canım. Hele de ilaç kullanıyorsun az sabırlı ol gidecektir kilolar. Ben de diyete başladığımdan beri ilk defa bu hafta kilo veremedim. Hatta hep artı gördüm. Çünkü kaç yıldır en az bu kiloları görmüştüm duraksaması normal. Pes etmek yokBugün diğer formlarda biraz araştırdım rahim kalinlastirici ve diğer ilaçlar kilo yapıyormuş neyseki ben almiyorum bari buna sevineyim
Yine de eğer takımın durumunu etkiliyorsammoni ne derseniz yaparim
stres yapma lütfen, arada duraksar kilo çok normal. hayır hiçbir yere gidemezsin kuzum devam
Aslında bende 65 ten uzun süreli hiç inmedim 63 kiloya düşüp hemen geri aldım neyse pes etmeyecegim ınsallahArada duraksama olabilir canım. Hele de ilaç kullanıyorsun az sabırlı ol gidecektir kilolar. Ben de diyete başladığımdan beri ilk defa bu hafta kilo veremedim. Hatta hep artı gördüm. Çünkü kaç yıldır en az bu kiloları görmüştüm duraksaması normal. Pes etmek yok
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +90 | + | + | + | +50 | |
| + | + | + | - | +70 | +240 | |
| +60 | +30 | +70 | +200 | +175 | +110 | +200 |
| + | + | + | + | + | + | + |
| - | + | - | - | + | +35 | 35 |
| - | +120 | +120 | +120 | - | +120 | |
| + | + | + | + | + | + | |
F Fatimatuz_Zehra | +80 | +40 | + | +135 | +80 | +70 | + |
@Ekrl | +90 | + | + | +150 | +130 | + | |
B busefit | - | - | m | m | m | m | |
| + | + | +45 | +45 | + | + | |
| + | + | + | + | +90 | +120 | |
G Gazetekolik | - | - | - | - | - | - | |
| +55 | + | + | + | + | + | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | + | + | + | + | + | |
R reklam | +70 | + | + | + | + | + | |
| m | +150 | +90 | + | +90 | - | |
Gayet güzelBugunki menüm
Sabah kahvaltı firsatim yoktu bir mandalina
Öğlen bir porsiyon kuru fasulye 2 bardak ayran
Akşam fırında alabalık
Salata
2 litre su olur ınsallah
Yuruyus yapamadım ama akşam fırsat bulursam bölgesel çalışacağım
2 kupa yeşil cay
Muhtemelen ondandırmerhaba kızlarrrbugün dışarıda işim vardı. yoruldum. bu aralar en ufak yürüyüşten hemen yoruluyorum. acaba eskisi gibi çok hareketli değiliz, kaslar mı zayıfladı ki
Allah kolaylık versin canım çok iyisin biliyormusunElhamdülillah bende iyiyim
Koşuşturmaca devam ediyordu, bugünden itibaren heryer kapandı, marketler dahil, pazartesiye kadar heryer kapalı.
Acil eksiklerimi aldım, bir arkadaş ailecek karantinada, onlara alışveriş yapıp bıraktım.
Şimdi ev işine girişeceğim
Bende en ıfak bişey de yoruluyorum ve kalbim çarpıyor hepsi stresten diye düşünüyorummerhaba kızlarrrbugün dışarıda işim vardı. yoruldum. bu aralar en ufak yürüyüşten hemen yoruluyorum. acaba eskisi gibi çok hareketli değiliz, kaslar mı zayıfladı ki
Şimdi kullandigim estrofem adlı ilaca baktım kilo artışı yapıyormuş sanirim dikkat ettiğim için artmıyor ama eksilmiyordaGayet güzel
Sadece fasulye biraz şişlik yapabilir
*** 10. TAKIM 706. ETAP ***
Aylin42konya (66,0///% )
sara_28 (69,4///% )
Natsume (66,6///% )
Zehra_mda ( 61,3///% )
moni (89,9///% )
88prenses22 (89,6/// % )
Baby Cat (72,4///% )
Ozgurkus (69,6///% )
Obezzto ( 82,6///% )
Gazetekolik (74,9///% )
Aeben(72,2///% )
Fatimatuz_zehra(56,9///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,3/)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (97,3/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye
ekrl(65,7/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
Antepia27 (119,9/ ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020
reklam (/68,5)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
Mumu85(76/)689. Etapta bildirimli 75,3 kg ile izne ayrılan üye. ilk başlangıç kilosu: 74,2 (18.01.2018 BK:92) H: 65
busefit(/ )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Sizlerde çok iyisinizAllah kolaylık versin canım çok iyisin biliyormusun
Bende en ıfak bişey de yoruluyorum ve kalbim çarpıyor hepsi stresten diye düşünüyorum
Allah gönlüne göre versin canımŞimdi kullandigim estrofem adlı ilaca baktım kilo artışı yapıyormuş sanirim dikkat ettiğim için artmıyor ama eksilmiyorda
Buna da şükür ne diyim zaten gebelik elde edemezsem iki ay içinde tedaviyi bırakacağım o zaman daha dikkatli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?