Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tez zamanda 7 leri görmek nasip olsun inşallah
aminnnn
ağlama fulyasu bugün kaldığın yerden devam et

Dün bayağı sporun vardı.inşallah yediklerinin bir bölümünü yakmıştırsın
evet yürüdüm. bugün de yürüdüm. ama menüler parlak değil. neyse bugün eve gelince tartıldım artı değilim en azından.
Hayırlı sabahlar olsun.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Alıntılamadım hepinizi. Allah razı olsun.
canım bugün durumu nasıldı?
Ervacım listede olunca takımda olacaksın diye birşey yokki. Zaten şuandada takımdasın. Ne güzel iki Haftada da hedefine ulaşırsın. Önemli olan motive olabilmek Liste dışı çok arkadaş var takımda
mesela ben
hadi gözün aydın sevindim
Muhtemelen ondandır

Bende en ıfak bişey de yoruluyorum ve kalbim çarpıyor hepsi stresten diye düşünüyorum
valla çok sinirim bozuluyor ama kızlar. yorgunluktan bitap halde oluyorum. şu an yatsam uyurum o derece yani. hiç halim yok. multivitamin içicem. insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor tövbe tövbe

Canim o yorgunluklar hep kilo fazlasından. Diyete baslamadan bende hergun bitkin yorgun oluyordum. 72 kiloyla başladım suan 60 kiloyum ve o halsizlik yoğunluk büyük olcude gecti kendimi cok daha hafif ve rahat hissediyorum. Arada uyumazsam falan yorgunluk oluyor ama eskisi gibi değil

kilonun da tabi çok etkisi var ama sanki son haftalarda bu yorgunluğum çok arttı gibi. dikkatimi çekti.

İyiakşamlar kızlar
Sabah
Yarım simit peynir zeytin
Akşam
Çiger sote
Ufak bir dürüm yaptın
Ayran
16 bin adım yürüyüş 160 puan
2.5 litre su
Afiyet olsun çok güzel yürümüşsun ay n zamandir canım simit çekiyor biraz uzak bir yer var bize oranın simidi çok güzel odun atesinde yapıyorlar ayyyyyy....

Afiyet olsun çok güzel yürümüşsun ay n zamandir canım simit çekiyor biraz uzak bir yer var bize oranın simidi çok güzel odun atesinde yapıyorlar ayyyyyy....
Teşekkür ederim canım vallahi benim evimin arka sokagında firin oda odun ateşinde eşim almış mis gibi kokuyor Yarım yedim artık

Ne güzel akşam düşük kalori yarın güzel eksi görür sün sen

Bugün diğer formlarda biraz araştırdım rahim kalinlastirici ve diğer ilaçlar kilo yapıyormuş neyseki ben almiyorum bari buna sevineyim
Yine de eğer takımın durumunu etkiliyorsam moni ne derseniz yaparim
ben de kullanıyorum hormon hapı canım. O yüzden yavaş gidiyor ama gidiyor.kararlı olursan üstesinden gelirsin
Obez yine doğurdu
delüü yaa

çeyreğim hazır mı??

Yakın olması kötü
sorma yakında olması öyle yerlerin çok kötü hep kilo sebebi
önceki evimin yanında fırın vardı, sıcak sıcak alır yerdik + kilo oldu hep
burada da yanımıza file market açıldı, pandemi öncesi her sabah taze fırınından bir şeyler, kepekli sıcak ekmeğinden alıyorduk, mart tan beri almadık hiç. korona nın faydaları mı diyim ne diyim

Eee bana hepsi uzak ama bende habire evde yapıyorum..

Vitamin takviyesi ni bende kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…