Al al oklava yı artık ne desen haklısın yeni yılda hepimiz fit olalım hanımlarkızçeler, bu hafta da sonucumuz iç acıcı değil ama moral bozmak ve motivasyonumuzu düşürmek yok
haftaya bomba gibi gelicez demiyorum çünkü bundan sonra ki HAFTALAR tamamı bomba gibi olacak
artık 1 ileri 2 geri yoktoparlanıp kendimize gelelim yoksa hayatımız boyunca şişko olarak kalacağız ve kendimizden nefret edeceğiz. bunu ben istemiyorum eminim ki sizlerde istemiyorsunuz.
hem kim ister ömrü boyunca beğenmediği bir bedende yaşından daha yaşlı görünüp patates çuvalı gibi dolanmayı değil mi?
minnoş moniyi de rafa kaldırıyorum,aldım elime oklava mı çıranızı yakıcam
yolunmadık saç bırakmam ona göre, önce kendimi yolarım canım acıdıkça da sizi
şimdi önce ben, sonra sizler tüm azmimizi irademizi elimize alıyoruz ve bu kilo işini artık noktalıyoruz
biz güçlü kadınlarız ne istedik te yapamadık
seviliyorsunuzkocaman öpüyorum
Bildirim ve kilo kaybi kabulüm ama sohbete her zaman gelemeyebilirimdüzenli bildirim ve kilo kaybı istiyorum senden ona göre,bu sefer istikrarla devam edip mezun olacaksın yoksa bozuşuruz
allah yardımcın olsun canım❤ kalbine ferahlık versiniyiyim kizlar sag olun
evet obezim kararim kesin tabi zor bi surec psikolojim dalgalaniyor cocugumu düşünüyorum sadece ona üzülüyorum hicbi cocuk dagilmis bi ailede büyümeyi hak etmiyor çünkü. Allahtan hayirlisini diliyorum bundan sonra yüzümüz gülsün insallah
annem bugun erkek kardesime soylemis zaten 2 kardesiz o da uzulmus tabi eminmisin terapi falan deneseniz diye konustu ama gönül istemiyorsa artik hangi terapi olsa bos. oyle olsa insanlar terapiyle birbirine asik da olurdu
bnm adam cok üzgün zamaninda cabalamadigi icin ama is isten gecti
durmadan sizi sıkmak istemiyorum obezim bu mevzularla ondan yazmiyorum
ayykızçeler, bu hafta da sonucumuz iç acıcı değil ama moral bozmak ve motivasyonumuzu düşürmek yok
haftaya bomba gibi gelicez demiyorum çünkü bundan sonra ki HAFTALAR tamamı bomba gibi olacak
artık 1 ileri 2 geri yoktoparlanıp kendimize gelelim yoksa hayatımız boyunca şişko olarak kalacağız ve kendimizden nefret edeceğiz. bunu ben istemiyorum eminim ki sizlerde istemiyorsunuz.
hem kim ister ömrü boyunca beğenmediği bir bedende yaşından daha yaşlı görünüp patates çuvalı gibi dolanmayı değil mi?
minnoş moniyi de rafa kaldırıyorum,aldım elime oklava mı çıranızı yakıcam
yolunmadık saç bırakmam ona göre, önce kendimi yolarım canım acıdıkça da sizi
şimdi önce ben, sonra sizler tüm azmimizi irademizi elimize alıyoruz ve bu kilo işini artık noktalıyoruz
biz güçlü kadınlarız ne istedik te yapamadık
seviliyorsunuzkocaman öpüyorum
evet de kendi istemezse listeye nasıl alıyım kuzucumyahu kadın zaten 18.de menü veriyor,sporunu yapıyor. Maşallah azmine diyecek söz yok
İnşallah canım
canını sıkma kuzum haftaya güzel sonuç gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?