Regl oldum ödemler giderse haftaya süper olur inşallahNazar ettik saram
Üzülme haftaya muhteşem sara sahalarda olur
Çok üzüldüm canım Allahtan ümit kesilmez Allah eşine çocuklarına sevdiklerine bağışlasın Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahSaram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi. Tomografi çekeceklermiş haber bekliyoruz bugun.
Hamsiden zarar gelmezMenüm
Sabah
Küçük bir kaşarlı poğaça(kendi yaptığım)
aralar
Kahve yanına 1 lokma kadar bademli bar
1 mandalina
1 avuç çerez
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Hamsi tava(çok yemiş olabilirim)
Salata
Az turşu
Su:1.5 lt
Içerden de dışardan da inşallah10. takımın fit olma yolunda ki azimli hatunlarıhaftaya tüm dereceleri topluyor muyuzzz
İnşallah kaptanım bu hafta daha çok direneceğim bakalım10. takımın fit olma yolunda ki azimli hatunlarıhaftaya tüm dereceleri topluyor muyuzzz
Ne güzel bir haber buvee resmi olmayan sonuçlara göreZehra_mda m bireyselde 1.
İnşallah canım sağ ol.Hamsiden zarar gelmezafiyet olsun geçen gün alabalık aldı eşim ama hiç balık yemiş gibi hissetmiyorum bu hafta
Valla aksama kadar çok iyiydim ama aksam biraz yedim yaaa. Yarindan itibaren yeniden başlıyorum. Hallederiz kaptanım sıkıntı yokZehra_mda ( 59,8///% )mezun olabilme kilon: 58,9
Zehra_mda m mezuniyetine tam 900 gr kalmışşş, 8 le 9 u yer değişcen sadece lütfen bu hafta sık dişini ve çok güzel bir % ile seni mezun edelim
bu hafta çok güzel kilo verdin eğer dikkat etmeyip en ufak bir kaçamak dahi yapsan direk artı olursun ve tüm hafta ancak aldığın artıları temizlemeye çabalarsın, böyle olunca da mezun olamazsın
hadi göreyim seni, son 1 hafta sen yaparsın biz sana inanıyoruz
ay hem 58 olduğunda 2 kilo alma hakkın oluşuyorilk hafta dilediğini yersin istediğin 60 kiloya gelirsin sonra da korumaya geçersin
Zehracım tebrik ederimValla aksama kadar çok iyiydim ama aksam biraz yedim yaaa. Yarindan itibaren yeniden başlıyorum. Hallederiz kaptanım sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?