Biz şehir turu yapamıyoruz bugün karatinanin ikinci günü sadece markete gidiyoruzslm kizlar,cok ihmal ettim burayi ,misafir yogunlugu vardi bu hafta ,dünde koltugun bi ucundan öteki ucuna yuvarlanip durdum yorgunluktanaksam da bi arkadasimi alip sehri turladik araba partisi yaptik acildim biraz
Benim de insülinim yüksek biliyorum canım.Kilo vermek zor ama insülini düşürmenin de tek çaresidaha önce karar verdim mi oluyordu. ama insülinim en fazla 8 oluyordu. en son tahlilde oldu. çok belli oluyor. açlığı çok yoğun hissediyorum. neyse aşacağım inşallah Allahın izniyle.
Hoş geldin canımOlur 163 boy 95 kg bu sene hedefim kilo verip sağlık li beslenmeye devam etmek 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var şuan ev hanımıyım
Allah sabir versin ne diiymBiz şehir turu yapamıyoruz bugün karatinanin ikinci günü sadece markete gidiyoruz
nasılsın canım iyi misin?selam 10.takım. herkese mutlu günler
en çok da bana
Ben biara glifor diye bi ilaç kullanmıştım ozaman olmuştu oyle bir tat.Günaydın hanımlar
5 gündür ağzımda metalik tat ile dolaşıyorum çok rahatsizim bu konuda
Sanki dişlerimin arasında para var gibi
Ne yapacağımı şaşırdım özellikle yeme işini kesince daha kötü hissediyorum
Rabbim kaldırsın musibetini çok yoruldumAllah sabir versin ne diiym
Ben nedenini şimdilik çözemedim ama çok yoğun hissediyorum geçecek insallahBen biara glifor diye bi ilaç kullanmıştım ozaman olmuştu oyle bir tat.
kac yasinda cocuklar canimRabbim kaldırsın musibetini çok yoruldum
Evde durmak değil yoran herşey anlamsizlasti çocuklar sürekli pc basında ne olacak böyle bilmiyoruz
Ikiz 12 yasindalarkac yasinda cocuklar canim
yaslari müsait ozaman canim ,akil vermek gibi olmasinda günlük program yapip uyabilirsiniz ,sürekli pc basinda olmalari ilerde daha baska sorunlara yol acabilir Allah korusun.Biz de ailecek plan yaptik elimizden geldiignce uymaya calisiyoruz tabi robot degiliz aksadigi degisitgi oluyo tabi ama teknoloji saatlerinden taviz vermemeye calisip günlük 3 saati gecirmeemye özen gösteriyoruz.Günlük mesela kitap okuma ders calisma spor birlikte oyun saatleri koyabilirisiniz.Yazarken kolay uygulamasi zor biliyorum ama siz kararli ve net olduktan sonra cocuklarda uyum saglamaya basliyor.Ikiz 12 yasindalar
Hafta içi 7 8 saat ders var ödevler falan derken iste oyun için zaman veriyorum mecbur eee derslerde hep pc basındayaslari müsait ozaman canim ,akil vermek gibi olmasinda günlük program yapip uyabilirsiniz ,sürekli pc basinda olmalari ilerde daha baska sorunlara yol acabilir Allah korusun.Biz de ailecek plan yaptik elimizden geldiignce uymaya calisiyoruz tabi robot degiliz aksadigi degisitgi oluyo tabi ama teknoloji saatlerinden taviz vermemeye calisip günlük 3 saati gecirmeemye özen gösteriyoruz.Günlük mesela kitap okuma ders calisma spor birlikte oyun saatleri koyabilirisiniz.Yazarken kolay uygulamasi zor biliyorum ama siz kararli ve net olduktan sonra cocuklarda uyum saglamaya basliyor.
müzik açıp azcık leslie yap. belki iyi gelir.Menümü yazayım
Sabah
Bir tane lavaş tan tost
Şekersiz çay
Zeytin
Öğle
Yok
Akşam
Bamya çorbası
Bulgurlu ıspanak yemeği
Fasulye turşusu kavurması
Su 3 litre spor yok (bugün çok halsizim hiç tadım yok)
moni
anliyorum canim,evet cok zor anne olmak ,sürekli tetikteyiz, benim büyük oglan 14 yasinda tiktok hesabi acmis deli oldum ama caktiramiyorum ,belli etmeden kontrol etmeye calisiyorum ama iste o deli sorulardan bendede varHafta içi 7 8 saat ders var ödevler falan derken iste oyun için zaman veriyorum mecbur eee derslerde hep pc basında
Akşamları erken kapatıp biraz bizimle oturuyorlar biraz kitap sonra uyku
Aslında ben çok yoruldum beynim yoruldu derse giriyorlarmi arka planda birşey aciyorlarmi aklımda deli sorular
Geçmiş olsun canım bugun bende öyleyim kolumu kaldıracak halim yokMenümü yazayım
Sabah
Bir tane lavaş tan tost
Şekersiz çay
Zeytin
Öğle
Yok
Akşam
Bamya çorbası
Bulgurlu ıspanak yemeği
Fasulye turşusu kavurması
Su 3 litre spor yok (bugün çok halsizim hiç tadım yok)
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?