Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kizlar,cok ihmal ettim burayi ,misafir yogunlugu vardi bu hafta ,dünde koltugun bi ucundan öteki ucuna yuvarlanip durdum yorgunluktan aksam da bi arkadasimi alip sehri turladik araba partisi yaptik acildim biraz
Biz şehir turu yapamıyoruz bugün karatinanin ikinci günü sadece markete gidiyoruz

daha önce karar verdim mi oluyordu. ama insülinim en fazla 8 oluyordu. en son tahlilde oldu. çok belli oluyor. açlığı çok yoğun hissediyorum. neyse aşacağım inşallah Allahın izniyle.
Benim de insülinim yüksek biliyorum canım.Kilo vermek zor ama insülini düşürmenin de tek çaresi
Olur 163 boy 95 kg bu sene hedefim kilo verip sağlık li beslenmeye devam etmek 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var şuan ev hanımıyım
Hoş geldin canım

Ben biara glifor diye bi ilaç kullanmıştım ozaman olmuştu oyle bir tat.

Ikiz 12 yasindalar
yaslari müsait ozaman canim ,akil vermek gibi olmasinda günlük program yapip uyabilirsiniz ,sürekli pc basinda olmalari ilerde daha baska sorunlara yol acabilir Allah korusun.Biz de ailecek plan yaptik elimizden geldiignce uymaya calisiyoruz tabi robot degiliz aksadigi degisitgi oluyo tabi ama teknoloji saatlerinden taviz vermemeye calisip günlük 3 saati gecirmeemye özen gösteriyoruz.Günlük mesela kitap okuma ders calisma spor birlikte oyun saatleri koyabilirisiniz.Yazarken kolay uygulamasi zor biliyorum ama siz kararli ve net olduktan sonra cocuklarda uyum saglamaya basliyor.

Hafta içi 7 8 saat ders var ödevler falan derken iste oyun için zaman veriyorum mecbur eee derslerde hep pc basında
Akşamları erken kapatıp biraz bizimle oturuyorlar biraz kitap sonra uyku
Aslında ben çok yoruldum beynim yoruldu derse giriyorlarmi arka planda birşey aciyorlarmi aklımda deli sorular

müzik açıp azcık leslie yap. belki iyi gelir.

anliyorum canim,evet cok zor anne olmak ,sürekli tetikteyiz, benim büyük oglan 14 yasinda tiktok hesabi acmis deli oldum ama caktiramiyorum ,belli etmeden kontrol etmeye calisiyorum ama iste o deli sorulardan bendede var

Geçmiş olsun canım bugun bende öyleyim kolumu kaldıracak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…