Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi ya hayatımızda herşey değişti biz depresif olmayalım da kim olsun
Bugün konuştuk evdekilerle oğlum 2. Sınıf çok rahatız 1. Sınıftakilerin işi çok zor dedik kolay gelsin sana
Sahlepli nasıl oluyor ayrıca sahlep mi ekledin
Bu günleri göreceğimizi biri söylese onunla alay ederdik şimdi korku filmi gibi izliyoruz olan biteni
Biraz önce haberlerde hastane bahçesinde bir sürü görevli tulumların içinde aynısını dedim film sahnesi gibi
Herşey bir an önce biter inşallah

Tabi ya hayatımızda herşey değişti biz depresif olmayalım da kim olsun

Sahlepli nasıl oluyor ayrıca sahlep mi ekledin
evet canım saf sahlep koydum. evde vardı, aylar önce almıştım. kullanayım dedim. şekersiz sahlep güzel olmuyor. ballı yapsam fazla bal konuyor. ee dedim azcık yulaf lapası yapayım içine koyayım. nasıl olur dedim ama bence oldu. hoş bir aroması oldu. hatta 1 tk bal koymuştum lapaya. onu da koymayacağım. meyvelerin tatlısı yetsin.

Evet ben elma ile yetiniyorum lapa yapınca mecburrrr

İyi geceler

menüm

kahvaltı
1 haşlanmuış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim peynir

öğle
5 kaşık türlü
Yoğurt
Biber turşusu

ara
Sütlü kahve

akşam
akşam
3 kaşık türlü
Salata
2 yk yeşil mercimek ile yapılmış omlet
Biber turşusu

ara
Çekirdeek

su:1.5lt
2 kupa da yeşilçay içtim bugün
bu aralar turşuya düştüm. Şimdi bile ağzıma atasım var fakat acı çok acı

Kizlar durumlardan bence bende de aşırı halsizlik var. Eve kapanmaktan depresyona girmesek bari. Yesek biraz iyi gelirdi belki e o da yok
Geçmiş olsun canım sanada ne oldu bizlere böyle akşam erkenden yattım uyandım Bi sıcak duş alayım iyi gelir dedim inan saçımı zor şaöpuanladım kolumu kaldıracak halim yok
Ben depresyondan 1 yıl önce cıktım ama birdaha giremem vallahi

Ooo degişik bir tat güzel olur denemek lazım

Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…