- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Bu günleri göreceğimizi biri söylese onunla alay ederdik şimdi korku filmi gibi izliyoruz olan biteniCok sukur okumayi yazmayi ogrendi ama arkadaslarini bile tanimiyor daha
Aynen canim tarih bizi yazdiBu günleri göreceğimizi biri söylese onunla alay ederdik şimdi korku filmi gibi izliyoruz olan biteni
Tabi ya hayatımızda herşey değiştiniye ki acaba ... sağlık sorunu değilse depresif halimizdendir. ben de öyleyim ama z önce 30 dk leslie yaptım. zorladım yaptım. yoksa 15 dk bile fazla gelecekti. ama zorladım bırakmadım. şimdi yoruldum ama ruhen hafifledim. ondan dedim canım.
Bugün konuştuk evdekilerle oğlum 2. Sınıf çok rahatız 1. Sınıftakilerin işi çok zor dedik kolay gelsin sanaSlm kizlar bende cok yoruldum disariya cikmam nefes almak istiyorum bitsin artik.herseyimizi etkilesi gercekten.
1.siniff annesi olarak birde beni dusununbitaraftam oku diger taraftan yapma oglum dur oglum ayy fenalik geliyor artik.
Neyse diyet olmaya menumu paylasayim
Sabah klasik kahvalti beyaz ekmekls
Ogle yemegi yok
Ara kahve
Aksam pizza 2 dilim 1 kase mercimek corbasi
Su 2 lt ancak spor yok
Sahlepli nasıl oluyor ayrıca sahlep mi ekledinöğlen 12.15
mantarlı kuşkonmazlı peynirli omlet
2 brezilya cevizi
domates biber
ara 15.30
1 çay bardağı sütten 1 yk yulaf unundan hazırlanmış sahlepli, 1 tk ballı, 1 küçük muzlu, 1/2 ananaslı, 1 tk sade fıstık ezmeli, tarçınlı lapa
akşam 19.20
2,5 tavuk kanat ızgara ve 5-6 minik mantar
1 er yk kereviz ve patlıcan mezesi
marul salatası, acı biber
4 yk makarna
gün içinde 2 kahve içtim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
az sonra tarçınlı ananas çayı hazırlayacağım.
1 kupa da detoks çayı içerim.
akşam üzeri leslie fast walking in 30 minutes yaptım.moni
Biraz önce haberlerde hastane bahçesinde bir sürü görevli tulumların içinde aynısını dedim film sahnesi gibiBu günleri göreceğimizi biri söylese onunla alay ederdik şimdi korku filmi gibi izliyoruz olan biteni
evet canım saf sahlep koydum. evde vardı, aylar önce almıştım. kullanayım dedim. şekersiz sahlep güzel olmuyor. ballı yapsam fazla bal konuyor. ee dedim azcık yulaf lapası yapayım içine koyayım. nasıl olur dedim ama bence oldu. hoş bir aroması oldu. hatta 1 tk bal koymuştum lapaya. onu da koymayacağım. meyvelerin tatlısı yetsin.Tabi ya hayatımızda herşey değiştibiz depresif olmayalım da kim olsun
Sahlepli nasıl oluyor ayrıca sahlep mi ekledin
Evet ben elma ile yetiniyorum lapa yapınca mecburrrrevet canım saf sahlep koydum. evde vardı, aylar önce almıştım. kullanayım dedim. şekersiz sahlep güzel olmuyor. ballı yapsam fazla bal konuyor. ee dedim azcık yulaf lapası yapayım içine koyayım. nasıl olur dedim ama bence oldu. hoş bir aroması oldu. hatta 1 tk bal koymuştum lapaya. onu da koymayacağım. meyvelerin tatlısı yetsin.
eee kızlar neredesiniz?
nasıl oldun?burdayım
Daha iyi gibiyim canım biraz uyudum iyi geldinasıl oldun?
Afiyet olsun canim. Yapabilsem yeşilçay yapıcam ben de ama kalkacak halim yok. Bari katyam olaydı.detoks çayı içiyorum şimdi
Geçmiş olsun canım sanada ne oldu bizlere böyle akşam erkenden yattım uyandım Bi sıcak duş alayım iyi gelir dedim inan saçımı zor şaöpuanladım kolumu kaldıracak halim yokKizlar durumlardan bence bende de aşırı halsizlik var. Eve kapanmaktan depresyona girmesek bari. Yesek biraz iyi gelirdi belki e o da yok
Ooo degişik bir tat güzel olur denemek lazımevet canım saf sahlep koydum. evde vardı, aylar önce almıştım. kullanayım dedim. şekersiz sahlep güzel olmuyor. ballı yapsam fazla bal konuyor. ee dedim azcık yulaf lapası yapayım içine koyayım. nasıl olur dedim ama bence oldu. hoş bir aroması oldu. hatta 1 tk bal koymuştum lapaya. onu da koymayacağım. meyvelerin tatlısı yetsin.
Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yılİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 haşlanmuış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim peynir
öğle
5 kaşık türlü
Yoğurt
Biber turşusu
ara
Sütlü kahve
akşam
akşam
3 kaşık türlü
Salata
2 yk yeşil mercimek ile yapılmış omlet
Biber turşusu
ara
Çekirdeek
su:1.5lt
2 kupa da yeşilçay içtim bugün
bu aralar turşuya düştüm. Şimdi bile ağzıma atasım var fakat acı çok acı
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi miGeçmiş olsun canım sanada ne oldu bizlere böyle akşam erkenden yattım uyandım Bi sıcak duş alayım iyi gelir dedim inan saçımı zor şaöpuanladım kolumu kaldıracak halim yok
Ben depresyondan 1 yıl önce cıktım ama birdaha giremem vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?