Geççç bunlarıııaeben adama şiir yazdırırsın sen
dedikodu
Kim söylemiş beni
Süheyla'ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim,
Eleni'yi öptüğümü,
Yüksekkaldırımda, güpegündüz?
Melahat'ı almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım, fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız;
kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu;
Geç bunları, anam babam, geç;
Geç bunları bir kalemde;
Bilirim ben yaptığımı.
Ya o, Mualla'yı sandala atıp,
Ruhumda hicranın'ı söyletme hikayesi
Ay inşallah yaaYok burdayım inşallah gülim.
Programın bitmesine iki hafta var. Ne verirsem artık. Sonrasında kilo veremem listede olmanında Bi anlamı yok o zaman. O yüzden sormuştum
Senin tekrardan 50 li kilolarını görücez beraber inşallah
Çok beklersinmoni cann iyi degilim beni bu haftada görmezden gel haftaya bomba gibi geliyorum yarin aksam niyetleniyoruz apa ya
Aa kim görmüş ama kim pasta yediğimi??
Topuğu filan varmı yokmu bilmemYahu bu apacıların kk da topiği falan yok mu? Ses kayıtlarını dinlemek bana zulüm
Öf hadi ya ,hazirlamistim kendimiÇok beklersin
Niyet pazara kaydı
Kac oldun gezooAy inşallah yaa
58 olsam yeter
Sen başla gülüm kaybedeceğin fazla kilon olurÖf hadi ya ,hazirlamistim kendimi
Pazartesi tartılacağım canımKac oldun gezoo
Grupla daha displin oluyor :)Sen başla gülüm kaybedeceğin fazla kilon olur
KesinlikleGrupla daha displin oluyor :)
Benim kk dan ilk mezuniyet kilomdu 58.Ay inşallah yaa
58 olsam yeter
Bana gider heraldeBenim kk dan ilk mezuniyet kilomdu 58.
Bana gitmiyor ama. 65 tam kıvaminda benim için 40 beden
Aynen canım if yaparsam toparladım inşallahFatmacım tatil ne kadar?
Listeyede yeni girdin sanırım izin yok malesef.
Az az yiyerek ve if yaparak kurtarabilirsiniz belki.
Ayyy inşallah bizde veririz aynen senin gibi Çarşamba Perşembe takımım için daha dikkatli olucam inşallahBen hep uyumam
Canım ben iki aya yakın kardeşlerimle ailemleydim. Çokta güzel kilo verdim. İf yaptım. Herşeyden yedim. Ama az yedim. Özellikle çarşamba ve perşembe daha da az yedim. Haftada en az 1 kilo verdim
Evet gülüm emeklerime yazık olursa çok üzülürüm baskulumude götürüp daha dikkatli olursa m oluur inşallahSalataya ağırlık ver, hamurişi ve kızartmadan uzak dur, yemeği tek çeşit ye, yemek aralarını uzun tut.
Yapabilirsen tabi
Dediğin gibi uzun yürüyüşler le yediğini yakarsan süper olur.
Inşallah emeklerin ziyan olmaz
Iyi tatiller
Selam canım ailenle de olsan sağlıklı seçimler yapmalısın onlar yiyiyor diye sende yemek zorunda değilsin ki hem hayatımızın her anında dışarda aile ile arkadaşlarla yemek yicez ilk gittigin gün ne varsa onlardan ye ama ertesi gün kendine daha sağlıklı seçimler yap mesala tavuk salata pilav varsa sen tavuk salata al gibi gibi börek yaparsanız yanına bolca salata al böreği 2 parmak kadar ye herşey senin elinde bir kere böyle olumsuz duygular yükleme kendine ailenle olunca kilo almak zorunda mısın tabi ki hayır
Bende tatilde istanbula geçeceğim tüm aile kızlar buluscaz ınsallah
Bende pasta börek işi çok yaptığım için haliyle bekliyorlar ama ınsallah yemeyeceğim if devammmm
canım tatilde tabiki rahat ol, dinlen. ama emeklerini heba etme. kendin için en başta. arkadaşlar yazmışlar zaten. aynısını diyorum ben de. abartma yerken. karbonhidratı az ye. dedikleri gibi mesela börek varsa 5 dilim yeme. 1 dilim ye. yanında kendine başka yemek yap.
zaten yolun uzun. daha da uzatma. bir de motive olup yola koyuldun. güzel gidiyorsun maşallah. eğer bozarsan motiveni de kaybedersin. onu düşün. bol bol yürüyüş yap orada. iyi tatiller canım.
ben sanki ayrıldıydın diye hatırladım. hadi inşallah hep beraber başlayalım.
geçmiş olsun canım benim.
Fatmacım, çok güzel bir şekilde diyetin giderken lütfen kendine bu kötülüğü yapma.
ucundan köşesinden kenarından dediğin an tüm gün acıkacaksın, çünkü kan şekerin oynayacak ve hep yemek yeme isteğin oluşacak. yani az yedim ucundan baktım olmucak olamıcak. mümkün mertebe sağlıklı şeyler yapın. hanurişi her türlüsü, pilav ve benzeri gıdalar lütfen hiç tüketme. et salata, sebze salata yoğurt, çorba salata, gibi tüket. ekmek kesinlikle yeme. menülerde illaki sebze, et,salata olacak sen onları tercih et.
yemek zorunda değilsin, öyle bir mecburiyetin yok. ailende sana ve emeğine saygı göstersin. zararlı şeyler yapılacak diye bir kural da yok sonuçta.
takımda listeye girdiğin anda bu tatil işinin çıkmasına da üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?