Evet basliyorum insallah, aa evet amerikan kalp vakfi diyeti :)Mumum sendemi başlıyorsun apaya?
Aklıma kazınmış senin Bi diyetin vardı kalp hastaları için iyi. Baya iyi gelmişti sana. Eski günler hey gidi
Tez iyileş inşallah şifa bul.
Ah o pişiler bizi mahvetti dicem ama ben daha yemedimBugunki menüm
Sabah 3 kasık menemen peynir ve 5 zeytin
Ara 1 mandalina
Bir kupa sutlu kahve
Öğlen 2 küçük pişi
Domates 3 zeytin
Akşam yemeği için kuru biber patlıcan doldurdum tabii doldururken hazirladigim içten birkaç kaşık yemiş olabilirim
16.30 2 ceviz
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Yarın için hiç umudum yok ınsallah artı çıkmam
Her pazartesi haftaya umutla başlayıp perşembe gününe bitik çıkıyorum
Aslında çok yemiyorum ama galiba düzenli bir menü uygulamam lazim
canım tatilde tabiki rahat ol, dinlen. ama emeklerini heba etme. kendin için en başta. arkadaşlar yazmışlar zaten. aynısını diyorum ben de. abartma yerken. karbonhidratı az ye. dedikleri gibi mesela börek varsa 5 dilim yeme. 1 dilim ye. yanında kendine başka yemek yap.Kizlar kafam karışık bana bir akıl verin okullar tatil olunca yayla evimize tatile gideceğiz ve annem ablam abim ailemleyim
Nasıl diyet yaparım 2 aydır diyetteyim
Orada yaptığımız çok sevdiğim yemekleri yaparız
Onlarla yemeyi de düşünüyorum
Takımı düşünüyorum
Almamak için doğa yürüyüşleri yaparım ama vermem biraz zor
Bı yardımcı olun
ben sanki ayrıldıydın diye hatırladım. hadi inşallah hep beraber başlayalım.Canim evet fena gicik oluyom ama o yüzden ayrilmadim hatta ayrilmadim da kt yapip biraktim ki niyetim o yöndeydi zaten :) 16 ocakta yeniden basliyorum insallah
geçmiş olsun canım benim.Hayirli sabahlar, rahatsizim biraz 16 ocaga kadar toparlarim inşallah
Koca hafta ilk defa yedim ya aslında bugün evde kendime yiyecek birşey bulamadimAh o pişiler bizi mahvetti dicem ama ben daha yemedimyapmicam da yoksa yerim
Aslında böyle şeyleri cuma gününe denk getirmek lazım cuma kaçamağı olur hemde ben öyle yapıyorumKoca hafta ilk defa yedim ya aslında bugün evde kendime yiyecek birşey bulamadim
Sebze tarz-ı birşey kalmadı pazara gidemedim çocuklara yapinca yedim küçücük canim
Aslında öyle yapacaktım da ne yiyeceğini şaşırdımAslında böyle şeyleri cuma gününe denk getirmek lazım cuma kaçamağı olur hemde ben öyle yapıyorum
İyi Akşamlar
14 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz, 1 elma
16.00 10 adet Antep fıstığı, 1 elma
18.45 6 yk kısır, 1 bardak ayran
3 litre su
Hoşgeldin kaptanım özlettin kendiniiihayırlı akşamlar canlarımpc de sorun vardı bugün hallettim o yüzden yoktum.
geçmişi okuyayım
kolay gelsin canım, bitmiştir inş.moni evde tadilata başlandı. O yüzden çok katılım yapamıyorum. Sorry cumaya kadar bitecek dediler , inşallah biter
geldim canımcımİyi akşamlar
moni hala gelmemişsin Ayşem
Perşembe menüm
Öğleyin
elmalı suyum
9 zeytin
3 ceviz
Ara 3 kuru kayısı
Akşam
2 yumurtalı yş salata
5 kş yş fasulye
4 badem
Su 1.5 içebilirsem dahada içerim
Kizlar kafam karışık bana bir akıl verin okullar tatil olunca yayla evimize tatile gideceğiz ve annem ablam abim ailemleyim
Nasıl diyet yaparım 2 aydır diyetteyim
Orada yaptığımız çok sevdiğim yemekleri yaparız
Onlarla yemeyi de düşünüyorum
Takımı düşünüyorum
Almamak için doğa yürüyüşleri yaparım ama vermem biraz zor
Bı yardımcı olun
Fatmacım, çok güzel bir şekilde diyetin giderken lütfen kendine bu kötülüğü yapma.Canım 15 20 civarında listeden
Çıkmayı düşünmüyorum inşallah artı gelmeden çok veremesemde atlatırım diyorum
İnşallah bu süreçte takıma zararım olmaması için gayret edeceğim ama faydamda olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?