Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar hanımlar...
moni

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 11.30
2 yumurta 1 kaşık yulaf ile krep bol yeşillik 2 dilim hindi füme ile dürüm 1 kupa yeşil çay

Ara 14.00
Sade Türk kahvesi 2 hurma 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Akşam 16.30
4 köfte 2 kaşık mantar sote salata

Su 2 lt
Sade maden suyu

Ah o pişiler bizi mahvetti dicem ama ben daha yemedim yapmicam da yoksa yerim

canım tatilde tabiki rahat ol, dinlen. ama emeklerini heba etme. kendin için en başta. arkadaşlar yazmışlar zaten. aynısını diyorum ben de. abartma yerken. karbonhidratı az ye. dedikleri gibi mesela börek varsa 5 dilim yeme. 1 dilim ye. yanında kendine başka yemek yap.
zaten yolun uzun. daha da uzatma. bir de motive olup yola koyuldun. güzel gidiyorsun maşallah. eğer bozarsan motiveni de kaybedersin. onu düşün. bol bol yürüyüş yap orada. iyi tatiller canım.

Canim evet fena gicik oluyom ama o yüzden ayrilmadim hatta ayrilmadim da kt yapip biraktim ki niyetim o yöndeydi zaten :) 16 ocakta yeniden basliyorum insallah
ben sanki ayrıldıydın diye hatırladım. hadi inşallah hep beraber başlayalım.
Hayirli sabahlar, rahatsizim biraz 16 ocaga kadar toparlarim inşallah
geçmiş olsun canım benim.

Ah o pişiler bizi mahvetti dicem ama ben daha yemedim yapmicam da yoksa yerim
Koca hafta ilk defa yedim ya aslında bugün evde kendime yiyecek birşey bulamadim
Sebze tarz-ı birşey kalmadı pazara gidemedim çocuklara yapinca yedim küçücük canim

Koca hafta ilk defa yedim ya aslında bugün evde kendime yiyecek birşey bulamadim
Sebze tarz-ı birşey kalmadı pazara gidemedim çocuklara yapinca yedim küçücük canim
Aslında böyle şeyleri cuma gününe denk getirmek lazım cuma kaçamağı olur hemde ben öyle yapıyorum

İyi akşamlar menüm

Sabah 08.00 2 bardak su

Kahvaltı 08.30

1 yumurta

Küçük parça yufka ekmek (kepekli)

3 seytin

1 bardak çay sekersiz

Ara 11.00

Sade türk kahvesi

Öğle 14.00 (çok acıkmıştım)

çegrek yufka

1 dilim avakado

4 zeytin

Ara 16.30

Türk kahvesi

Akşam 18.45

2 kaşık kabak yemeği

Spor

30 dk lesli

300 ip atlama

5.000 adım tempolu yürüyüş

2.5 lt su

İyi Akşamlar

14 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz, 1 elma

16.00 10 adet Antep fıstığı, 1 elma

18.45 6 yk kısır, 1 bardak ayran

3 litre su
moni ben yine sizi etiketlemeyi unuttum.

Fatmacım, çok güzel bir şekilde diyetin giderken lütfen kendine bu kötülüğü yapma.
ucundan köşesinden kenarından dediğin an tüm gün acıkacaksın, çünkü kan şekerin oynayacak ve hep yemek yeme isteğin oluşacak. yani az yedim ucundan baktım olmucak olamıcak. mümkün mertebe sağlıklı şeyler yapın. hanurişi her türlüsü, pilav ve benzeri gıdalar lütfen hiç tüketme. et salata, sebze salata yoğurt, çorba salata, gibi tüket. ekmek kesinlikle yeme. menülerde illaki sebze, et,salata olacak sen onları tercih et.
yemek zorunda değilsin, öyle bir mecburiyetin yok. ailende sana ve emeğine saygı göstersin. zararlı şeyler yapılacak diye bir kural da yok sonuçta.
takımda listeye girdiğin anda bu tatil işinin çıkmasına da üzüldüm.

Son düzenleme:
*** 10. TAKIM 709. ETAP ***

Aylin42konya (63,6///% )
Natsume (66,6///% )
moni (87,0///% )
88prenses22 (91,5/// % )
Obezzto (79,8///% )
Aeben (69,1///% )
Fatimatuz_zehra (63,8///%)

MuMu85(75,3///%)
Ekrl(65,3///%)
nilsub(88,7///%)

inci-tepik(84,25///%)
asliogretmen (78,9///%)
Antepia27 (116,1///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (68,5/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…