pis döverimmmmmoni cann iyi degilim beni bu haftada görmezden gel haftaya bomba gibi geliyorum yarin aksam niyetleniyoruz apa ya
6 ay boyunca bana spor yasak malesef...3,5 ay daha beklicem..Burnumda hala ödem var..Ödemin vardır sıkma canını ve pes etme yeterki haftaya bol su içip spor yaparak güzel bir eksiyle gelirsin insn bana
vayyy obezim gümbür gümbür geliyorrrCanlarım yarın dereceye oynuyorum diyen varsa çok geç olmadan konuşsun ya da ebediyyen sussun
Bendemi niyetlensem .moni cann iyi degilim beni bu haftada görmezden gel haftaya bomba gibi geliyorum yarin aksam niyetleniyoruz apa ya
burası da grup, listeye girdin ve hemen sukoyverdin bak yolarım saçını başınıGrupla daha displin oluyor :)
benden çok kendini üzme kuzumAynen canım if yaparsam toparladım inşallah
Ayyy inşallah bizde veririz aynen senin gibi Çarşamba Perşembe takımım için daha dikkatli olucam inşallah
Evet gülüm emeklerime yazık olursa çok üzülürüm baskulumude götürüp daha dikkatli olursa m oluur inşallah
İlk defa koruma gibi düşüneceğim .ya hep ya hiçtir
Yemem ve yemememlerim kontrollü yemek deneyeceğim inşallah
Yaaa ne güzel maşallah kararlisin inşallah bizde aynı iradeyi gosteririz
Çok teşekkürler fulyacim inşallah motivem bozulmaz
Ayyy kaptanım seni üzmek istemem canım
Yarın ve haftaya cuma İnşallah
Burdayım canım
Hatta beslenme uzmanimla ayımız c.tesi doluyor onada yapamam diye bu hafta ara verecektim
Sonra konuştuk vaz geçtim kaçamaklarima göre bir plan üzerinden devam etmeye karar verdik
İnşallah güzelce atlatırım bu süreci
Yarın eksi gelsem sevinirsin
bu Fatma seni üzmez mutlu olursun canim kaptanım
kız kaçak topla kankilerini de başlayın artık diyete bak yaz geliyo ne kaldı şurdaGünaydın kızlar ben geldim nasılsınız
tartın geldi mi, geldiyse her ikisinde de tartılıp bana foto at ki arada fark varsa görelim.Günaydın
15 Ocak Kilo Bildirimi
8 Ocak 78,900
15 Ocak 78,600
Fark : -300 gram
Yüzdelik : 0,380 gram
moni ( Kaptanım yeni tartı aldım. Haftaya yeni tartımdan bildirim yapmak istiyorum. )
Eki Görüntüle 2761476
Yok ya sukoyvermedim niye öyle diyonburası da grup, listeye girdin ve hemen sukoyverdin bak yolarım saçını başını
Pazara kalmis canim , kayitlarda sorun oldugu icinBendemi niyetlensem .
Nezaman niyetleneceksiniz
Monim ben burdayım ama giremedim yıl sonu hesap falan var diye azaldı şükür aynen doğru diyorsun yaza birşey kalmadıkız kaçak topla kankilerini de başlayın artık diyete bak yaz geliyo ne kaldı şurda
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Pazar akşamBendemi niyetlensem .
Nezaman niyetleneceksiniz
Ahh canım benim sen olayı çok yanlış anladınvayyy obezim gümbür gümbür geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?