muhteşem gidiyorsun aebenimKilo bildirimim
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7
Fark 0.4
% 0.589
Çok şükür 68 leride gördüm. Eski baskülüme göre 65 lerbaya uzun süre oldu bu rakamları görmeyeli
Takıma gelelide tam 9 kilo olmuş
tamam canımMonim ben burdayım ama giremedim yıl sonu hesap falan var diye azaldı şükür aynen doğru diyorsun yaza birşey kalmadı
fatmam tebrik ediyorum, haftalardır çok azimle devam ediyorsunKilo bildirimim
Geçen hafta 116.1
Bu hafta 114 .7
Fark 1400
Yüzde 1.120
mezuniyete az kaldı hadi bakalım
Elimden geleni yapacağım insallahbu ara duraksamıştı kilon ama artık eksiler gelecek diye düşünüyorum azami dikkat ettiğinde.
sorunun her ne ise feraha çık inşallah. rabbim gönlüne ferahlık versin obezim, sen telafi edersen güveniyorum sana,Değerli arkadaşlarım bu kadar iradesiz olduğum için kendimden ve sizden çok özür dileyerek kilomu buraya bırakıp kaçıyorum
O kadar haklısın ki diyecek sözüm yok
ben kendi adıma konuşmam gerekirse zor bir dönemden geçiyorum.hayatımın kırılma noktalarından birindeyim.hatta bu hafta acaba izin mi alsam diye de düşündüm ama sonradan dedim ki obez kimsenin bunu sana yapmasına izin verme. Dert edip kafaya taktığın insanlar gayet de keyfinde sefasında sen neden kendini üzüyorsun ki? O yüzden mezuniyet kiloma kadar sürüne sürüne de olsa durmak yok yola devam inşallah..haftaya telafi edemezsem de hadi eyvallah der çıkarım
kuzum bu hafta çok az gitmiş bir sebebi var mı? haftaya güzel eksi göreceğine inanıyorum.
ayy sıkı tutmam lazımmAhanda sana yetiştim
hoşgeldin canım, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 31
Boyunuz: 159
Mesleginiz: Maliye,özel sektör, yönetici
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : 2020 senesinde işveren sıkıntılarından dolayı işten ayrıldım. Üzerine pandemi de eklenince sıkıntıdan evde kendimi öğrenmek amaçlı fırın işlerine verdim. Ne kadar tarif yaptım hatırlamıyorum. Sadece yapmakla kalsam yine iyiydi, afiyetle de yedim, yedirdim. Hareketli bir hayattan hareketsize geçme ile beraber yaklaşık 1 sene içinde verdiğim kiloları yavaşça geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Her insan gibi sağlıklı olmak için ve her kadın gibi kendimi güzel hissetmeyi istediğim için kilolarımdan tekrar ve bu sefer tamamen kurtulmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Azimli, esprili, elimden geldikçe disiplinli biriyimdir. Okumayı, öğrenmeyi, araştırmayı, sorgulamayı severim. Sıcakkanlı ve samimi birisiyim. Samimi insanları severim. Dürüstlüğe, saygıya çok önem veririm ve karşımdaki insanlardan bunu beklerim. Haksızlığa, gelemem, susamam, susulmasını da hoşgöremem. Her sorunun konuşularak çözüleceğine inanırım. Bilgim dahilinde insanlara katkıda bulunmayı severim. Seviyesi olan her eleştiriye açığım. Bir grubu veya ortamı paylaşan insanların güzel geçinmesini, herkesin birbiriyle iyi olmasını arzu ederim. Boş vakitlerimde boş boş oturmayı sevmem, boşa geçen zamana çok acırım. Daima bir meşguliyeti olan deli dolu birisiyimdir. Birisi ile sorunum olduğunda bunu alçakça değil açıkça söylemeyi tercih ederim. Buna rağmen yine de bir tarafım çok hassas ve kırılgandır ama küslüğü de hiç sevmem. Bende böyle birisiyim.
Şuan 66.8 kiloyum. Şimdilik hedefim 55 kiloya inmek.
saram sen napıyosun nasılsın, anneciğin nasıl.Hmmm bilmiyordum canım çok geçmiş olsun
ASLInda bir sebebi yok kaptanım. Her gün gördüğünüz gibi menümü de, sporumu da paylaştım.kuzum bu hafta çok az gitmiş bir sebebi var mı? haftaya güzel eksi göreceğine inanıyorum.
Hoşbuldum kaptanım,hoşgeldin canım, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
gergin olduğum güne denk geldin, geçen hafta gelseydin minnoş minnoş karşılardım seni.
Hoşbuldum kaptanım,
Tekrar teşekkür ederim
Her günümüz aynı olmayabilir hiç yadırgamıyorum Kaptanım, gergin olman da minnoş olduğun gerçeğini değiştirmez
Umarım neşenize neşe katarım
Ben iyiyim canım sağolasın evime döndüm annemin kemoterapisi başlayınca yine gidecem annemin ağrıları var biyopsi sonucunu bekliyoruz o çıkmadan tedaviye başlayamıyorlar bugün aradım hâlâ çıkmamış önümüzdeki hafta içinde çıkar diye umut ediyorumsaram sen napıyosun nasılsın, anneciğin nasıl.
İnşallah kaptanım, hepimiz kurtılalım şu fazla kilolardanaynı gayreti devam ettirirsen kısa zamanda kilo derdin kalmaz
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| F Fatimatuz_Zehra | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @ re k l am | |||||||
|
| |||||||
hayırlı sonuçlar alın inşallahBen iyiyim canım sağolasın evime döndüm annemin kemoterapisi başlayınca yine gidecem annemin ağrıları var biyopsi sonucunu bekliyoruz o çıkmadan tedaviye başlayamıyorlar bugün aradım hâlâ çıkmamış önümüzdeki hafta içinde çıkar diye umut ediyorum
Sen nasılsın canım bilgisayarın çökmüş gelemediğini görünce merak etmiştim seni neyseki iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?