Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 31
Boyunuz: 159
Mesleginiz: Maliye,özel sektör, yönetici
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : 2020 senesinde işveren sıkıntılarından dolayı işten ayrıldım. Üzerine pandemi de eklenince sıkıntıdan evde kendimi öğrenmek amaçlı fırın işlerine verdim. Ne kadar tarif yaptım hatırlamıyorum. Sadece yapmakla kalsam yine iyiydi, afiyetle de yedim, yedirdim. Hareketli bir hayattan hareketsize geçme ile beraber yaklaşık 1 sene içinde verdiğim kiloları yavaşça geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Her insan gibi sağlıklı olmak için ve her kadın gibi kendimi güzel hissetmeyi istediğim için kilolarımdan tekrar ve bu sefer tamamen kurtulmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Azimli, esprili, elimden geldikçe disiplinli biriyimdir. Okumayı, öğrenmeyi, araştırmayı, sorgulamayı severim. Sıcakkanlı ve samimi birisiyim. Samimi insanları severim. Dürüstlüğe, saygıya çok önem veririm ve karşımdaki insanlardan bunu beklerim. Haksızlığa, gelemem, susamam, susulmasını da hoşgöremem. Her sorunun konuşularak çözüleceğine inanırım. Bilgim dahilinde insanlara katkıda bulunmayı severim. Seviyesi olan her eleştiriye açığım. Bir grubu veya ortamı paylaşan insanların güzel geçinmesini, herkesin birbiriyle iyi olmasını arzu ederim. Boş vakitlerimde boş boş oturmayı sevmem, boşa geçen zamana çok acırım. Daima bir meşguliyeti olan deli dolu birisiyimdir. Birisi ile sorunum olduğunda bunu alçakça değil açıkça söylemeyi tercih ederim. Buna rağmen yine de bir tarafım çok hassas ve kırılgandır ama küslüğü de hiç sevmem. Bende böyle birisiyim.

Şuan 66.8 kiloyum. Şimdilik hedefim 55 kiloya inmek.

Eklentiler

• upload_2021_01_15_17_12_15_868.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 22
Hoş geldin Enerjimmmmmmmm

Hosgeldinnnnn canimmmm

Hoş geldin aramıza

İyi akşamlar hanımlar...
moni

Kahvaltı 12.00
2 yumurta 1 dilim hindi füme ile omlet
Yeşillik 2 kaşık kadar mantar sote

Akşam 16.00
Yarı su yarı süt 2 kaşık yulaf ezmesi içine 1 elma, tarçın ,1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ,2 kare bitter ile yulaf lapası

Su 2 lt
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu

Akşam da yeşil çay içerim

Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum

İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 simit
Ögle
Küçük bir parça çikolata kahve
Akşam
Fırında sebze ve patates kızartması
Bugün biraz abarttım yarın yine devam
Su 1 litre
Spor 5 bin adım yürüyüş yapıldı

Bugunki menüm
Sabah moral bozukluğuyla az peynir 3 zeytin
Ara 1 mandalina
Öğlen mısırlı kara lahana salatası
2 küçük kuru biberdolmasi
Ara 1 mandalina
Akşam 2 kase arabası corbasi
2 litre su
Moral bozmak yok oluyor bazen işte yarın kaldıgı yerden davam bak bugun bende çozuttum

Allah kalbine ferahlık versin canım
Inan kimseyi kafaya takmaya değmiyor
Sen aynı çatı altında yaşadıklarınla iyi ol
Gerisini umursama
Not: bizde bildiğin sebepten limoniyiz hâlâ, hiçte umrumda deyil

Moral bozmak yok oluyor bazen işte yarın kaldıgı yerden davam bak bugun bende çozuttum
Bu hafta biraz sıkı tutmam lazim ya gerçekten zor kilo veriyorum elimde olan birşey degil ınsallah bu hafta yarim kg olsun gitsin istiyorum

Hoşgeldin canım

İyi aksamlar menum
Kahvalti 09.30
2 yumurta tavada
1dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 11.15
Turk kahvesi
Ogle 13.30
3 kasik kabak yemegi
4 kasik yogurt

Ara 16.00
Yesil cay
Aksam henuz yemedim
Bugun yemicem galiba

Spor
Tum gun ev temizligi yaptim

2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…