Bende sen gibi çok zor kilo veriyorum yapacak bir şey yok gitsin de grm grm gitsin ne yapalımBu hafta biraz sıkı tutmam lazim ya gerçekten zor kilo veriyorum elimde olan birşey degil ınsallah bu hafta yarim kg olsun gitsin istiyorum
Hoş geldin aramıza
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Hoşgeldin canım
Günaydın hanımlar herkese hayırlı sabahlar olsun boll bolll da eksili inşallah
Eki Görüntüle 2761472
Gecen hafta 88.7
Allah'ım tartım uzun yıllardır benimle ama ekranın içi toz dolmuş sinir oluyorum üstünde değil tozlar ay çok gıcık duruyor
Günaydın
15 Ocak Kilo Bildirimi
8 Ocak 78,900
15 Ocak 78,600
Fark : -300 gram
Yüzdelik : 0,380 gram
moni ( Kaptanım yeni tartı aldım. Haftaya yeni tartımdan bildirim yapmak istiyorum. )
Eki Görüntüle 2761476
Eki Görüntüle 2761483 geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.7
600 grm şükür artı yok bu hafta iyi sıktım kendimi daha da eksi bekliyordum ama olsun yinede iyi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.9
Yine çakıldım bu hafta
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7
Fark 0.4
% 0.589
Çok şükür 68 leride gördüm. Eski baskülüme göre 65 lerbaya uzun süre oldu bu rakamları görmeyeli
Takıma gelelide tam 9 kilo olmuş
Değerli arkadaşlarım bu kadar iradesiz olduğum için kendimden ve sizden çok özür dileyerek kilomu buraya bırakıp kaçıyorum
haftaya bi bomba patlayacağı kesin de ben olmam umud ediyorum. çok kızgınım sana, haftaya derece bekliyorum senden.moni cann iyi degilim beni bu haftada görmezden gel haftaya bomba gibi geliyorum yarin aksam niyetleniyoruz apa ya
geçen haftanı telafi ettiğin için teşekkür ediyorum
güzel eksinden dolayı kutlarım
kutlarım nilgüşümGünaydın hanımlar herkese hayırlı sabahlar olsun boll bolll da eksili inşallah
Eki Görüntüle 2761472
Gecen hafta 88.7
Allah'ım tartım uzun yıllardır benimle ama ekranın içi toz dolmuş sinir oluyorum üstünde değil tozlar ay çok gıcık duruyor
haftaya daha güzel eksi gelecektirGünaydın
15 Ocak Kilo Bildirimi
8 Ocak 78,900
15 Ocak 78,600
Fark : -300 gram
Yüzdelik : 0,380 gram
moni ( Kaptanım yeni tartı aldım. Haftaya yeni tartımdan bildirim yapmak istiyorum. )
Eki Görüntüle 2761476
almamak önemli evetEki Görüntüle 2761475
Geçen hafta : 96.9
Bu hafta :96.8
Fark 0.100
Yüzde : 0.103
Neyse en azından almamışım 100 gram 100 gramdır
çok çaba gösterdiğini düşünüyorum, çok güzel bir eksiEki Görüntüle 2761483 geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.7
600 grm şükür artı yok bu hafta iyi sıktım kendimi daha da eksi bekliyordum ama olsun yinede iyi
bu ara duraksamıştı kilon ama artık eksiler gelecek diye düşünüyorum azami dikkat ettiğinde.Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.9
Yine çakıldım bu hafta
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Hoşgeldinİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 31
Boyunuz: 159
Mesleginiz: Maliye,özel sektör, yönetici
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : 2020 senesinde işveren sıkıntılarından dolayı işten ayrıldım. Üzerine pandemi de eklenince sıkıntıdan evde kendimi öğrenmek amaçlı fırın işlerine verdim. Ne kadar tarif yaptım hatırlamıyorum. Sadece yapmakla kalsam yine iyiydi, afiyetle de yedim, yedirdim. Hareketli bir hayattan hareketsize geçme ile beraber yaklaşık 1 sene içinde verdiğim kiloları yavaşça geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Her insan gibi sağlıklı olmak için ve her kadın gibi kendimi güzel hissetmeyi istediğim için kilolarımdan tekrar ve bu sefer tamamen kurtulmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Azimli, esprili, elimden geldikçe disiplinli biriyimdir. Okumayı, öğrenmeyi, araştırmayı, sorgulamayı severim. Sıcakkanlı ve samimi birisiyim. Samimi insanları severim. Dürüstlüğe, saygıya çok önem veririm ve karşımdaki insanlardan bunu beklerim. Haksızlığa, gelemem, susamam, susulmasını da hoşgöremem. Her sorunun konuşularak çözüleceğine inanırım. Bilgim dahilinde insanlara katkıda bulunmayı severim. Seviyesi olan her eleştiriye açığım. Bir grubu veya ortamı paylaşan insanların güzel geçinmesini, herkesin birbiriyle iyi olmasını arzu ederim. Boş vakitlerimde boş boş oturmayı sevmem, boşa geçen zamana çok acırım. Daima bir meşguliyeti olan deli dolu birisiyimdir. Birisi ile sorunum olduğunda bunu alçakça değil açıkça söylemeyi tercih ederim. Buna rağmen yine de bir tarafım çok hassas ve kırılgandır ama küslüğü de hiç sevmem. Bende böyle birisiyim.
Şuan 66.8 kiloyum. Şimdilik hedefim 55 kiloya inmek.
aynı gayreti devam ettirirsen kısa zamanda kilo derdin kalmaz
haftalar sonra ilk kez eksi hemde çok güzel bir eksi. lütfen artık artı gelmeSlm kizlar gecen hafta kac oldugumu tam hatirlayanitorum sanirim
Gecen hafta 69.000
Bu hafta 67.50 - 1.5 kilo umarim dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?