Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mutlu akşamlar kızlar Neler yapıyorsunuz? Ben yemek masasını hazırlama telaşındayım
Bende şimdi yemek işimi bitirip mutfagı kapattım
benimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı

F Fatimatuz_Zehra
Güzelmiş Bi ara bende yapıyordum zeytinyağı yumurta sarımsak
Uzun zamandır yapmıyorum sadece dökülme yaşarsam çam terebentin kullanıyorum ama dökülme de kesildi artık olmuyor

Menüm
Sabah
1 kase mercimek çorbası
Ögle yok
1 adet küçük ev pogaça sı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında karışık sebzeler den mücver
Yogurt
3 litre su
Spor 3.bin adım sadece
Evde spor yapamıyorum bana yürüyüş olacak yarın kapışırız kızlar

benimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı

F Fatimatuz_Zehra
Evet işte bu ampullerden birisi fena kokuyordu. Kızımda yapmıştı. Yumurta hariç o yoktu

Pazar menüm

Elmalı zencefilli limonlu ve azda kırmızı pancar eklediğim suyum

14 gibi
3 kayısı 5 badem

16 gibi 3 kayısı 3 ceviz

18:30
6 köfte (ekmeksiz ve yumurtası)
Bol yş. Salata
2 zeytin.

Su 1.5
Spor 45 dk pilates
10 dk yerinde hafif koşu

İyi akşamlar sevgili takımım
Uyanınca 2 ceviz geceden islattigim
Öğle
1 hs yumurta
3 zeytin

Akşam
Tavuk
Yeşillik
Kuru 1 tane biber dolmasınin dışı

Spor 30 dk koşu bandı nda yürüyüş

Beslenme uzmanının verdiği meyve ve karbonlari bu hafta yememeyi düşünüyorum
Belki kilo vermeme yardımcı olur dün serbest günde yedim

moni aeben

ben 3 yıl demir tedavisi gördüm rahatsızlığımdan dolayı. saçlarım elime geliyordu ve çok sağlıksızdılar. geçen yıl aklıma geldi. yapayım bakayım düzenli dedim. iyi ki yapmışım çok şükür.
bak şimdi duştan çıktım hemen fark etti duruşu bile.

Evet işte bu ampullerden birisi fena kokuyordu. Kızımda yapmıştı. Yumurta hariç o yoktu
ya bepanten ya bemiks. bemiks galiba. sarı olan. ama sorun değilki yıkanınca birşey kalmıyor. beni yağlanırken de çok rahatsız etmiyor o koku.
sana makul oranda karbon veriyordur. menülerim kilona göre çok kısıtlı. bence daha fazla kısma kendine göre. sonra vücut korumaya alır kendini.
Yaş ve menopoz nekadar etkiliyor bu emegimle 2015 te 7. Takımda ne kadar hızlı kilo verirdim nerde o eski Fatma
O eski halimden eser yok şimdi
metabolizma çok önemli. ama suyla, sporla ve yeşil çayla hızlandırabilirsin. acı biber ve baharatlar da hızlandırıyor metayı.

Yaş ve menopoz nekadar etkiliyor bu emegimle 2015 te 7. Takımda ne kadar hızlı kilo verirdim nerde o eski Fatma
O eski halimden eser yok şimdi
Aynen canım benim bende eskiden 15 günde hopp 4 veya 5 kilo verip yıllarca aynı kiloda kalırdım şimdi bu kadar emek ugraşı çaba giden grm gram
Yaş ve menopoz olunca vermek cok zor

Slm kizlar umarim herkes icin guzel bir pazar gunudur benim icin pek oyle olmuyor cook cook yoruldum spor yapmadim ama ne kadar ayakta kaldigimi sayarsak hatiri sayılır bir spor olurdu herhalde

Sabah 11 gibi 1 haslanmis yumurta ceviz sebze söğüş ve 1 kasik yesil zeytin

Ara kahve leblebi badem birkactane

Aksam firin tavuk salata yarim kase eristeli yesil mercimek corbasi ve 3 catal firin patates

Ara yesil cay icerim su icmeye devam

Oyle iste cancagizlar

Adim yarisi falan yapabiliriz ya da yapma istedikleri spor varsa yazar arkadaslar cogunluk ne istiyorsa onu uygulariz. Kürlwr falan yapabiliriz yine onerirlerse onlari yapariz farkli seylerde arastirabiliriz.

Menume ek dolmayla ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…