Bende şimdi yemek işimi bitirip mutfagı kapattımMutlu akşamlar kızlarNeler yapıyorsunuz? Ben yemek masasını hazırlama telaşındayım
Güzelmiş Bi ara bende yapıyordum zeytinyağı yumurta sarımsakbenimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı
F Fatimatuz_Zehra
Evet işte bu ampullerden birisi fena kokuyordu. Kızımda yapmıştı. Yumurta hariç o yoktubenimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı
F Fatimatuz_Zehra
Benimde cüzler birikti regl olunca.Biz yemek işini bitirdik çok şükür şimdi yatsı ezanına kadar kuran okuyup sonra bir demlik çay kısmına geçerim
Bizim buralarda tepelere yagdı bize anca suyu geldi
Bende rakama cok takılıyorum ölçülerimi aldım artık onuda takip edicem belki incelme oluyor kas yapıyoruz
ben 3 yıl demir tedavisi gördüm rahatsızlığımdan dolayı. saçlarım elime geliyorduBende şimdi yemek işimi bitirip mutfagı kapattım
Güzelmiş Bi ara bende yapıyordum zeytinyağı yumurta sarımsak
Uzun zamandır yapmıyorum sadece dökülme yaşarsam çam terebentin kullanıyorum ama dökülme de kesildi artık olmuyor
ya bepanten ya bemiks. bemiks galiba. sarı olan. ama sorun değilki yıkanınca birşey kalmıyor. beni yağlanırken de çok rahatsız etmiyor o koku.Evet işte bu ampullerden birisi fena kokuyordu. Kızımda yapmıştı. Yumurta hariç o yoktu
sana makul oranda karbon veriyordur. menülerim kilona göre çok kısıtlı. bence daha fazla kısma kendine göre. sonra vücut korumaya alır kendini.İyi akşamlar sevgili takımım
Uyanınca 2 ceviz geceden islattigim
Öğle
1 hs yumurta
3 zeytin
Akşam
Tavuk
Yeşillik
Kuru 1 tane biber dolmasınin dışı
Spor 30 dk koşu bandı nda yürüyüş
Beslenme uzmanının verdiği meyve ve karbonlari bu hafta yememeyi düşünüyorum
Belki kilo vermeme yardımcı olur dün serbest günde yedim
moni aeben
metabolizma çok önemli. ama suyla, sporla ve yeşil çayla hızlandırabilirsin. acı biber ve baharatlar da hızlandırıyor metayı.Yaş ve menopoz nekadar etkiliyor bu emegimle 2015 te 7. Takımda ne kadar hızlı kilo verirdim nerde o eski Fatma
O eski halimden eser yok şimdi
Aynen canım benim bende eskiden 15 günde hopp 4 veya 5 kilo verip yıllarca aynı kiloda kalırdım şimdi bu kadar emek ugraşı çaba giden grm gramYaş ve menopoz nekadar etkiliyor bu emegimle 2015 te 7. Takımda ne kadar hızlı kilo verirdim nerde o eski Fatma
O eski halimden eser yok şimdi
Adim yarisi falan yapabiliriz ya da yapma istedikleri spor varsa yazar arkadaslar cogunluk ne istiyorsa onu uygulariz. Kürlwr falan yapabiliriz yine onerirlerse onlari yapariz farkli seylerde arastirabiliriz.etkinlik yapıyorduk her hafta ama birkaç haftadır sekteye uğradı.
durgunluk ta tam size denk geldi, hep beraber canlandıralım
mesela bir yardımcım yok, böyle olunca da yetişemiyorum her yere.
fikirleriniz varsa hayata geçirebiliriz.
Amin insallahBenimde cüzler birikti regl olunca.
Allah kabul etsin okumayı yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım. Ben bir demlik çay kısmını da hallettimBiz yemek işini bitirdik çok şükür şimdi yatsı ezanına kadar kuran okuyup sonra bir demlik çay kısmına geçerim
Ohh ne güzelBende şimdi yemek işimi bitirip mutfagı kapattım
Afiyet şifa olsunAllah kabul etsin canım. Ben bir demlik çay kısmını da hallettim
Ohh ne güzel
İyi akşamlar sevgili takımım
Uyanınca 2 ceviz geceden islattigim
Öğle
1 hs yumurta
3 zeytin
Akşam
Tavuk
Yeşillik
Kuru 1 tane biber dolmasınin dışı
Spor 30 dk koşu bandı nda yürüyüş
Beslenme uzmanının verdiği meyve ve karbonlari bu hafta yememeyi düşünüyorum
Belki kilo vermeme yardımcı olur dün serbest günde yedim
moni aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?