ben 3 yıl demir tedavisi gördüm rahatsızlığımdan dolayı. saçlarım elime geliyorduve çok sağlıksızdılar. geçen yıl aklıma geldi. yapayım bakayım düzenli dedim. iyi ki yapmışım çok şükür.
bak şimdi duştan çıktım hemen fark etti duruşu bile.
ya bepanten ya bemiks. bemiks galiba. sarı olan. ama sorun değilki yıkanınca birşey kalmıyor. beni yağlanırken de çok rahatsız etmiyor o koku.
sana makul oranda karbon veriyordur. menülerim kilona göre çok kısıtlı. bence daha fazla kısma kendine göre. sonra vücut korumaya alır kendini.
metabolizma çok önemli. ama suyla, sporla ve yeşil çayla hızlandırabilirsin. acı biber ve baharatlar da hızlandırıyor metayı.
Cansın senSaram içinde bulunduğun durumdan. Beklemek insanı dahada yoruyor...
Sen gene iyisin benim alıp başıma daglara gidesim var
Giderkenobezzto yuda alıcam
Allah nasip ederse ben eksik oruçlarımı tutacağım zaten.Apacılar yarın ne yiyoruz menü yazın lütfen. Dinleyebilirsem yayını dinleyecem ama
Aynı benim kızUtandımcümlemizden gülim.
Ama Yaşımız yaşadıklarımız ne olursa olsun hep nasihatlardan alınacak şeyler oldugunu düşünüyorum kendi adıma.
En küçük evladım geçen gün Bi nasihat etti küçük dediğimde 20 yaşındaanne dedi sen insanlara ceza kesmesini bilmiyorsun...
Ne kadar doğru söyledi.
Rabbım yarattığı beşeri bilmezmi! Onun neleri kaldırabilecegini tahammül sınırlarını...
. Hamdolsun ki her çıkmazımda o'na sarıldım hiç caresiz bırakmadı beni. Hep dahada güçlendirdi. Yine bırakmayacak biliyorum. Ben onun sınavlarına hamdettikçe o hep çıkış kapısı sunacak.
sizlere ruh halimi bu halde yansıttıgım için kusuruma bakmayınbu sondu beni artık bu modda görmiyceksiniz
Enerji arkadaşımız sağolsun çok güzel bir enerjisi var bayıldım onaonlara bakarak kalktım pilates yaptım
Nekadannn teşekkür etsem az
Yumurta kokmuyormusaçları yumurta ve vitaminlerle yağladım oturuyorum
KahvaltıApacılar yarın ne yiyoruz menü yazın lütfen. Dinleyebilirsem yayını dinleyecem ama
hayır. yıkanınca hiçbir şey kalmıyor.Yumurta kokmuyormu
Yumurtanın beyazı yok mu?Kahvaltı
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Ceviz
Tahin
Kapya biber, roka
Akşam
Belki bulgur belki firik pilavı
Salata
Şimdilik aklıma bu geldi
Belki tavuk but da yapabilirim
Niye hazıra konuyon bakimYumurtanın beyazı yok mu?
senden her gün menü isteyecem gezom
Apada Bulgurla tavuk yeniyormu gülim?Kahvaltı
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Ceviz
Tahin
Kapya biber, roka
Akşam
Belki bulgur belki firik pilavı
Salata
Şimdilik aklıma bu geldi
Belki tavuk but da yapabilirim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.seninle birlikte isteyen herkesin elini boş çevirmesin..Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Bazen sadece oturmak istiyor insan değil mi saracım? Nerdeyim ne yapıyorum diye bir durup etrafına bakmak istiyorsun. Zamanı yavaşlatmak istiyorsun. Bazen de hızlandırmak. İnsanız sonuçta, ruhumuz değişken hallere bürünüyor. Allah kalbine ferahlık versin inşallahBugün hiç bir şey yapmadım yani evimi temizleyecektim yapmadım ütü yapacaktım yapmadım yemek olarak da fırına hamsi attım salata dünden de mercimek çorbası vardı yetti gitti üzerimde bir üşengeçlik bir halsizlik bir tembellik var beynim yorgun hiç bişey konuşmadan sessizce öylece oturmak istiyorum.....
Gençler bizden daha akıllı. Onlar sınırlarını daha iyi çekebiliyorlar.Aynı benim kız
Aç gözünü biraz şekerim, yeter kendini ezdirdiğin
Sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle ol, iyilikten anlamıyorlar diyor. Da benim yapım öyle deyil, yüzyüze bakacağımız insanlarla önce çirkefleşip sonra hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum.
Şunuda farkettim, susanı çok eziyorlar.
Bir laf var, lafı anlayana söyleyeceksin gibi bişeydi.
Benim karşıma çıkan insanlar tam tersi, ne söylesem yanlış yere çektikleri için gümüşü deyil altını seçip sükut ediyorum.
Arıyorum bulamıyorum listeyi. En tecrübeli gezo var, istifade etmeyek mi?Niye hazıra konuyon bakim
Neredesin üstelik kayboldun. Bak bizde deprosyondayız kayboluyozmu diyeti asıyormuyuz
Menü yazarımYumurtanın beyazı yok mu?
senden her gün menü isteyecem gezom
Evet yeniyorApada Bulgurla tavuk yeniyormu gülim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?