Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah fulyam biraz daha dikkatli olmalıyım

sabah 1 bardak limonlu su + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.15
pırasalı peynirli isotlu omlet
1 kk tulum peyniri, 5 zeytin
3 çeri domates, 2 köz biber
3 brezilya cevizi, 5 çiğ badem
3 lokma pırasalı mısır ekmeği (ev yapımı)

aralarda 1 Türk kahvesi+1 küçük kupa filtre kahve+ 1 kupa puer ve 1 kupa oolong çayı

akşam 19.40
4 adet kabak mücver
3 yk zeytinyağlı taze barbunya yemeği
2 yk ev yoğurdu
salata

az sonra 1 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
moni

Apacılar yarın ne yiyoruz menü yazın lütfen. Dinleyebilirsem yayını dinleyecem ama
Allah nasip ederse ben eksik oruçlarımı tutacağım zaten.
yumurtalı, peynirli, zeytinli, kuruyemiş ve salatalı kahvaltı

akşam da hindi tandır, bugünden artan zeytinyağı taze barbunya yemeği ve salata düşünüyorum.

Aynı benim kız
Aç gözünü biraz şekerim, yeter kendini ezdirdiğin
Sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle ol, iyilikten anlamıyorlar diyor. Da benim yapım öyle deyil, yüzyüze bakacağımız insanlarla önce çirkefleşip sonra hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum.
Şunuda farkettim, susanı çok eziyorlar.

Bir laf var, lafı anlayana söyleyeceksin gibi bişeydi.
Benim karşıma çıkan insanlar tam tersi, ne söylesem yanlış yere çektikleri için gümüşü deyil altını seçip sükut ediyorum.

Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.seninle birlikte isteyen herkesin elini boş çevirmesin..
Bazen sadece oturmak istiyor insan değil mi saracım? Nerdeyim ne yapıyorum diye bir durup etrafına bakmak istiyorsun. Zamanı yavaşlatmak istiyorsun. Bazen de hızlandırmak. İnsanız sonuçta, ruhumuz değişken hallere bürünüyor. Allah kalbine ferahlık versin inşallah

Gençler bizden daha akıllı. Onlar sınırlarını daha iyi çekebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…