Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğru söylüyorsun canım
Biz burda kardeş gibi olduk, yeri geldi dertlendik, derdimizi paylaşınca biraz olsun hafifledik.
Burda sıkıntılardan bahsetmenin amacı modumuzu düşürmek yada biribirimizi üzmek deyil, birbirimize dua etmek. Duanın gücüne sonsuz inanırım, kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez o yüzden çekinmeden anlatırız, fikir alırız. Yoksa herbirimiz birbirimizden çok çok uzaktayız biliriz ki elimizden dua dan başka bisey gelmez.
Tabiki enerjimizi yükseltecek arkadaşlara çok çok ihtiyacımız var, sakın enerjini eksik etme

Düşüncelerine katılıyorum arkadaşım

Bu ara böyleyiz sıkıntıları yogun yaşayan dostlarımız var. herdem böyle değil

Belki de senin buraya gelmen gerekiyordu,o yüzde gelmiştirsin. Bir de bu şekilde düşün istersen..
evet, takım olarak berbat olduğumuz bir vakitte geldin ama geçecek. Muhakkak geçecek..
Çok güzel bir bakış açısı
Enerji arkadaşımıza ihtiyacımız varmış evet. İyiki gelmiş

Bugunki menüm
Sabah bol yeşillikli peynir 5 zeytin az biraz tahin helva

Ara bir mandalina

Öğlen içli köfte için ceviz kırarken kirdifim cevizlerden biraz fazla yemiş olabilirim
16.30 bur adet kabak soteledim 3 yk yoğur ile karistirdim

2 litre su olur
2 kupa yeşil çay
Spor yok ve gruptaki azimle spor yapan arkadaşlara acayip özeniyorum

Kalp kalbe karşıymış

Duygu ve düşünceler dağtepe uzaklık demeden kalpten kalbe ulaşır canım.

İyi akşamlar menüm
Sabah 07.30
1 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık domates
1 dilim tb ekmegi
Ara 11.30
Türk kahvesi sade
Öğle 14.00
4 kaşık yogurt
1 kaşık chia
2.araa
Isırgan çayı

Akşam
3 kaşık kuru fasulye
2nkaşık yogırt
1 parça tursu

Spor
45 dk lesli
15 dk yag yakıcı egzersiz
350 ip atlama
7000 adım

Su 2lt devam ediyor

Çünki kendimize vakit ayırmıyoruz

Türk kadını o kadar vericiki ama Bi süre sonra vere vere kalmıyor. O yüzden talep etmekte en büyük hakkımız
Çok doğru öyle ki herkes senin bu fedakarlığına alışıyor ve bir süre sonra bu rutin bir hal alıyor kendine ayırdığım vakit lüks oluyor

Çok doğru öyle ki herkes senin bu fedakarlığına alışıyor ve bir süre sonra bu rutin bir hal alıyor kendine ayırdığım vakit lüks oluyor
Ayyynennn. Gönüllü yaptıklarımız bir süre sonra GÖREV oluyor. Heeleki Bi aksat noluuyoo diyorlar.
O yüzden rutini bozmak gerek arada sıradaki özverimizi karşıya hatırlatalım. . Eş olalım, anne yada evlat olalım ama hiç birine ebebeyn olmayalım. Yetişkin olmayı başaralım.

Belki de senin buraya gelmen gerekiyordu,o yüzden gelmiştirsin. Bir de bu şekilde düşün istersen..
evet, takım olarak berbat olduğumuz bir vakitte geldin ama geçecek. Muhakkak geçecek..
İnşaallah canım inşaallah

Valla mesajına ne emoji koyacağımı da şaşırdım
İlk paragrafa muhteşem, son paragrafa üzgün.
Evet, bende öyle olmasını ümit ediyorum, o şekilde de bakarak düşünüyorum.

Şimdi sana bir sorum var. O profilde ki evlilik programına çıkan bir kadın vardı şarkıcı olma hayali olan, bu o mu
Epey ürkünçlü bir arkadaşta kendileri

Ne güzel yazmışsın canım

Tabiki bende elimden geldikçe kafanızı dağıtmaya çalışırım ama enerjiye de enerji gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…