Niye katilmadin bizeYahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn
Fulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?iyi akşamlar kızlarrr
sabah 1 sade Türk kahvesi
öğlen 12.30
4 köfte
3 yk bulgur pilavı
2-3 yaprak marul ve roka+ 3 minik çeri domates
ara küçük kupa filtre kahve
akşam 19.15
1 servis kaşığı etli mantar sote
2 yk pilav
havuç turp maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu
ara 20.00
1 minik hurma+ 1 orta boy muz+ 2 tk sade fındık ezmesi+ tarçın
az sonra 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su
30 dk yürüyüş
Bu hafta apacılar listeyi sallayacak inlallahBugünki menüm
12
Peynirli omlet
Zeytin ceviz
Renkli biber
17.30
Mercimek corbasi
Salata
Badem
Su suan 1.5
Lesli 15 dk+ bölgesel
Benim programdan apaya geçersem vermek yerine alırım mumum.Niye katilmadin bize
Ben sallayamam da anca dürterimBu hafta apacılar listeyi sallayacak inlallah
Cok bi fark yok aslinda , bende gittim bi dönem nurdanaBenim programdan apaya geçersem vermek yerine alırım mumum.
Az kaldı önümüzdeki hafta bitiyor bende mezun oluyorum inşallah.
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. günlük sorunlar, hastalık vs olağan şeyler. tabi tez elden geçsin gitsin. çok şükür bugünümüze.Evet canım öyleymiş, çok mutlu oldum enazından geçici şeyler olmasına
Keşke hiç olmasa ama işte öyle bir hayatta yok. Mevlana der ya dünyadaki herkesten herşeyden uzak en kuytu deliğede girseniz bela gelip sizi orada bulur, aynen öyle işte.
Rabbim gönlüne insirah versin inşallahAllah sevdiği kuluna dert verirmiş. günlük sorunlar, hastalık vs olağan şeyler. tabi tez elden geçsin gitsin. çok şükür bugünümüze.
Nornalde 2 ögün pilav önermiyor apa ama fulya apa yapmiyor zaten :)Fulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?
Senin bugun modunmu düşük?
Kuşlar dedide
Bulgur fasulye farkıCok bi fark yok aslinda , bende gittim bi dönem nurdana
Öylemi ben tam başladı sanmıştım. Olsun ama düzene girdi menüleriNornalde 2 ögün pilav önermiyor apa ama fulya apa yapmiyor zaten :)
Klasik mumu sonucu ne olsun 2 ileri 5 geriBulgur fasulye farkı
Ben geçmi kalmışım Nurdan hanıma?
Senin sonuç ne olmuştu mumuşum?
Ee süper. İnşallah 2. Tursada 5li rakamları görürsün.Klasik mumu sonucu ne olsun 2 ileri 5 geri
Bana apa iyi geldi 91 den 75 e indim temmuzdan beri korudum simdi 2.tur dayim iste yakinimda tanidik arkadaslarla yapınca bozma lüksüm olmuyo
Ayy insallah , 2.tur 3 ay sürüyor ama sonrasi ramazan neden olmasin söyle 57 olsam ayyEe süper. İnşallah 2. Tursada 5li rakamları görürsün.
Bence önemli olan niyet. Hangi beslenme olursa olsun kararlılık önemli
saol canım. şimdi nasılsın?Günaydın arkadaşlar dünden beri keyfim kaçık hiç kolumu kıpırtacak halim yok akşam da erken yattım
60kiloyum sanada geçmiş olsun canım
bugün öyle oldu tatlım. az yedim ama pirinç hiç olmasaydı iyi olacaktı. oldu da asıl muz kaçtı. muzu ve fındık ezmelerinden 1 tk eksik yeseydim iyiydi. kuşlar doğru demişFulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?
Senin bugun modunmu düşük?
Kuşlar dedide
amin canım. çok şükür iyiyim kız ben. dün rahatsızdım o kadar. çok şükür RabbimeRabbim gönlüne insirah versin inşallah
apaya tam adapte olamadım. olucam aslında. şu 2 gün geçsin de. ya da 2 öğün geçerim. bilmiyorum. seviyeleri yapmak da istiyorum aslında.Nornalde 2 ögün pilav önermiyor apa ama fulya apa yapmiyor zaten :)
Canim ilerki seviyelerde ayrim basliycak + kan grubuda giricek devreye suan alistirma asamasi diye böyle, tursu probiyetik oldugu icin sifali apa da niyet kilo vermek olmadigi icin diyetisyenle kiyaslamamalisinApacılar beri gelin size bir şey danışıcam
şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..
şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorunne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?