- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ohh be, bunu duyduğuma çok sevindimDüşüncelerine katılıyorum arkadaşım
Bu ara böyleyiz sıkıntıları yogun yaşayan dostlarımız var. herdem böyle değil
Enerjim benim kk da 13 yıllık bir geçmişim varSiz yakın arkadaş mısınız
Aeben mi yaptı kolyeyi sana
Güle güle kullan
Sen ne kadar tatlısın canım ya, yazdıklarını çok beğeniyorum.Çünki kendimize vakit ayırmıyoruz
Türk kadını o kadar vericiki ama Bi süre sonra vere vere kalmıyor. O yüzden talep etmekte en büyük hakkımız
her zaman böyle değiliz canım ama zaman zaman yoğun sıkıntılar olabiliyor. burada paylaşılıyor, manen destek oluyoruz birbirimize.Arkadaşlar buraya gelince içime acayip bir hüzün çöküyor, ruhum daralıyor. Kendimi zor topluyorum. Bazı arkadaşların modu gerçekten çok düşük, bazılarının iyi. Yani hep mi böyle burası yoksa ben mi sıkıntılı zamanda geldim anlamadım. Benimde kolay olmayan dertlerim var ama yinede içimizdeki enerjiyi düşürmesek keşke. Hayat zaten başlı başına zor bir mesele. Geçinmek de zor, insanlarla ilişkiler de zor, hastalıklar da zor, iş hayatı zor, evlilik, çocuk, aile hepsi zor işler.
Naçizane tecrübelerim; insan neyden kaçarsa, neden korkarsa hep o başına geliyor. Düşünce gücü veya imtihan diyebiliriz. Salmayın kendinizi lütfen. İçimizdeki enerji tüm hayatımızı etkiliyor. Karamsarlık zaten zor olan herşeyi daha kötü yapıyor. Kendimize de dünya dar geliyor. Hiç bir artısı yok. Ki strese bağlı bir sürü hastalık yaşarız. Başağrısı, gerginlik, tansiyon, çarpıntı, mide rahstsızlığı gibi vs vs vs... Ama olumlu olmak bir çok şeyi güzelleştirir. Paranın parayı çektiği gibi olumlu şeyler de olumluyu çeker. Kötü, kötüyü çeker. Ölümse hepimize ölüm var, imtihansa hepimize imtihan var. Birazda kaderci olmak lazım. Bazen ne kadar çabalasak da bazı şeyler gücümüzün üzerinde, o zaman da tevekkülden başka yol yok, kendimizi paralasak elimize ne geçecek. Lütfen canlanın, güçlü olduğunuzu unutmayın. Bunları elbette hepiniz çok iyi biliyorsunuz, bir kere de ben hatırlatayım dedim. Ne yapabiliriz ama canımız sıkkın diyebilirsiniz. En azından buradayken dertleri unutup bir kaç saat kafa dağılabiliriz. Hoş sohbetler olabilir. Burası zaten bir zayıflama bir yarışma takımı, tatlı tatlı çekişip birbirimizi geçmeye çalışarak, sporla vs kafa dağıtabiliriz. Bu vesileyle de zayıflamış oluruz. Ki amacımız sağlıklı kilo vermekti. Başka ne olabilir bilmiyorum.
Tek bildiğim bir kaç gündür burada çok üzülüyorum ve elimden hiç bir şey gelmiyor sizin için, en üzücüsü bu
Çok çok haklısın ne diyimAyyynennn. Gönüllü yaptıklarımız bir süre sonra GÖREV oluyor. Heeleki Bi aksat noluuyoo diyorlar.
O yüzden rutini bozmak gerek arada sıradaki özverimizi karşıya hatırlatalım.. Eş olalım, anne yada evlat olalım ama hiç birine ebebeyn olmayalım. Yetişkin olmayı başaralım.
Evet tatlım öyle olduKalp kalbe karşıymış
Duygu ve düşünceler dağtepe uzaklık demeden kalpten kalbe ulaşır canım.
Bugun danıştıgım Nurdan hanım güzel bir bilgi verdi.
Kivi ve ananası yağ yakmada çok iyi oldugunu söyledi.
Bir dip not olarak düşeyim
Evet canım öyleymiş, çok mutlu oldum enazından geçici şeyler olmasınaher zaman böyle değiliz canım ama zaman zaman yoğun sıkıntılar olabiliyor. burada paylaşılıyor, manen destek oluyoruz birbirimize.
Kime acabağğ bi düşün bakalımKime gitti
Canına kurban seninDoğru söylüyorsun canım
Biz burda kardeş gibi olduk, yeri geldi dertlendik, derdimizi paylaşınca biraz olsun hafifledik.
Burda sıkıntılardan bahsetmenin amacı modumuzu düşürmek yada biribirimizi üzmek deyil, birbirimize dua etmek. Duanın gücüne sonsuz inanırım, kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez o yüzden çekinmeden anlatırız, fikir alırız. Yoksa herbirimiz birbirimizden çok çok uzaktayız biliriz ki elimizden dua dan başka bisey gelmez.
Tabiki enerjimizi yükseltecek arkadaşlara çok çok ihtiyacımız var, sakın enerjini eksik etme
Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel??Sen bide benimkini gör
Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu anİnşaallah canım inşaallah
Valla mesajına ne emoji koyacağımı da şaşırdım
İlk paragrafa muhteşem, son paragrafa üzgün.
Evet, bende öyle olmasını ümit ediyorum, o şekilde de bakarak düşünüyorum.
Şimdi sana bir sorum var. O profilde ki evlilik programına çıkan bir kadın vardı şarkıcı olma hayali olan, bu o mu
Epey ürkünçlü bir arkadaşta kendileri
Evet canım o yaptıSiz yakın arkadaş mısınız
Aeben mi yaptı kolyeyi sana
Güle güle kullan
Geçen yıl neydi bilmiyorum fatmanurum. Şimdi Aylık 100 tl.Aebenim şimdiki beslenme kocumdan ayrılmayı düşünüyorum nurdanlarin ücreti bu yıl kaç acaba
Yahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahuBugünkü menüm
sabah: menemen, peynir, zeytin,turp,ceviz
akşam: kuru fasulye,dört kaşık kısır, fındık
su:2 litre
spor: yarım saat eliptik
Deme öyle bacım.Maşallah Fatma cım ya azmine ayrı hayranım sporuna ayrı. Nazar falan değerse bil ki ben nazar etmişimdir, başka kimse arama
Ooo gezoyla mehtap eskitti ayol 2 yıl geçti.Kime acabağğ bi düşün bakalım
Canına kurban senin
Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel??aeben yakarım Ankara yı doğru söyle gezonunki daha mı güzel
Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu an
Evet canım o yaptı
Cekirdegi nerden buldunKahvaltı
2 yumurta sarısı
5 zeytin
Peynir
Domates, salatalık
Çok az çerez
Tahin
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
Bikaç y.k. yoğurt
Bol salata
Biraz çekirdek
Çok az tahin
1,5 lt su
1 kupa yeşil çay
3 kupa kahve
30 dakika yürüyüş
Belki sonra biraz bisiklet sürerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?