• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bildirimim
Sabit FE6B5BB8-3E33-4DC5-86E7-60B8A6A407F0.webp

Sıcak derken ne kadar sıcak 😃
Yazın da oda sıcaklığında içiyorum. Buzdolabından içersem anında boğazlarm etkileniyor
Kışın yarım litrelik bardağa yaklaşık yarım limon sıkıyorum, sıktığım parçayı içine atıyorum, üstüne kaynar su koyuyorum, bi 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş içiyorum.
Hemen içeceksem 3 parmak kadar kısmına soğuk su ekliyorum.
Kaynar suyla yapınca suyun rengi fazla bulanık olmuyor ve limon kabuğunun aroması daha güzel çıkıyor.

Yazın bildiğin musluktan içiyorum, ariticidan biraz daha soğuk geliyor, öteki musluktan sıcak, soğuk gelince soğuk suyu baya akıtmak gerekiyor.
Arttığının soğukluğu yeterli geliyor, dolaba koymaya gerek kalmıyor

@gezegenfeza baci hatirlarmisin apa abimiz bir canli yayinda fistigin kavrulmus olarak yenmesi gerektiğini söylemisti hani önceden cig yiyomusta biarkadasi kizmis yenmez fistik cig duye biseyler söylemisti antep fistigimiydi o 🤔
Yok yerfıstığı
Kavrulmamış acı olurmuş, zaten bulmak zor diye düşünüyorum

Kışın yarım litrelik bardağa yaklaşık yarım limon sıkıyorum, sıktığım parçayı içine atıyorum, üstüne kaynar su koyuyorum, bi 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş içiyorum.
Hemen içeceksem 3 parmak kadar kısmına soğuk su ekliyorum.
Kaynar suyla yapınca suyun rengi fazla bulanık olmuyor ve limon kabuğunun aroması daha güzel çıkıyor.

Yazın bildiğin musluktan içiyorum, ariticidan biraz daha soğuk geliyor, öteki musluktan sıcak, soğuk gelince soğuk suyu baya akıtmak gerekiyor.
Arttığının soğukluğu yeterli geliyor, dolaba koymaya gerek kalmıyor
Şimdi anladımm, teşekkür ederim.
Sıcak suyla yapmayı ben de deneyeceğim.

@gezegenfeza baci hatirlarmisin apa abimiz bir canli yayinda fistigin kavrulmus olarak yenmesi gerektiğini söylemisti hani önceden cig yiyomusta biarkadasi kizmis yenmez fistik cig duye biseyler söylemisti antep fistigimiydi o 🤔
Yer fıstığı 🥰
bende gördüm o soruyu. Çok kavrulmuş değil hafif olacakmış diye aklımda kalmış bilginize efenim.

Back
X