pazartesi isim ve tarih yazmamışsın, geçersiz bildirim. listeye alamıyormuşum zaten.
bugün ne izni verdin kendine bu bir, 3 hafta yok olman diyete uyamayacağın anlamına gelmiyor bu da ikiBugunki menüm(bugün kendime izin verdim)
Sabah peynir zeytin bir simit
Öğlen 1 elma
Akşam hamsi tava
Salata
1.5 litre su
Akşam bir porsiyon irmik helvası yiyecegim
Bu arada 3 hafta boyunca evde olmayacağım dikkat etmek için elimden geleni yapacağım
Aslında acaba izne mi ayrılsam diye düşündüm ama sonra izin alırsam geri 70 kiloya çıkarım diye korkuyorum
Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Eki Görüntüle 2766940
Geçen hafta : 96.8
Bu hafta 96.3
Fark 0.500
Yüzdesini hesaplayamıyorım yoldayım kızlar Erzincan'a gdiyorum dayım vefat etti
Bugün cuma izni kullandım bu hafta dikkat ettiğime inanıyorumbugün ne izni verdin kendine bu bir, 3 hafta yok olman diyete uyamayacağın anlamına gelmiyor bu da iki
Some wc problemsgeçmişi de tam okuyamadım birazdan bakıcam.
kız natsumeNatsume niye artısın bakim, listede ki tek artı hemde
dikkat et canım benim, dediğim gibi yemek zorunda değilsin. emeklerini düşün, alırken kilo kilo alıyoruz verirken gram gramBugün cuma izni kullandım bu hafta dikkat ettiğime inanıyorum
Koy de olacağım ve biraz kalabaligiz millet biraraya gelince neler yenir sen düşün
Ama sana söz yarın sabahtan itibaren daha çok dikkat edeceğim ki şubat hedefine ulasabileyim
Çok haklısın elimden geleni yapacağım insallahdikkat et canım benim, dediğim gibi yemek zorunda değilsin. emeklerini düşün, alırken kilo kilo alıyoruz verirken gram gram
Allah rahmet eylesin, yerinde rahat ettirsin insallah.Sağol canım evet kanserdi kemoterapi ağır geldi
Sahi mitakımdan ayrıldı
Amin inşallahAllah rahmet eylesin, yerinde rahat ettirsin insallah.
Sağol canım teşekkür ederimBaşın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Dikkat etmezsen kafanı patlatırım buda üçbugün ne izni verdin kendine bu bir, 3 hafta yok olman diyete uyamayacağın anlamına gelmiyor bu da iki
Haftaya telafi edersin üzülmeSome wc problems
Aslında kaçamak yapmadım üstüne Perşembe günü detoks öğünleri yaptım ama olmadı. Su içemediğimden gibi geliyor bana.
Bütün takım arkadaşlarımdan özür diliyorum
şu ara takımın hali ortada, her hafta yüksek yüzdeli sonuncu çıkarıyoruz, liste ortalamamızı çok etkiliyor.Sahi mi
Niyeki
Amin Allah razı olsun sagolasın hem ne motive oldu vallahiAllah rahmet eylesin.
yeğeninin cümlesi güzel motive olmuştur sana
Sahi mi
Niyeki
Üzüldüm yaa bu sıralar biraz nazara geldik gibiydi aslında toparlayacagız inşallah sende haklısın kolay degil gercekten yetebildigin kadar yetişip koşuyorsun ugraşıyorsun ama insanoğlu yuz işte hep lay lom lom olamadığımız zamanlar oluyor muhakkakşu ara takımın hali ortada, her hafta yüksek yüzdeli sonuncu çıkarıyoruz, liste ortalamamızı çok etkiliyor.paylaşım yetersiz, herkes de bi bıkkınlık bi boş vermişlik hali.
benim enerjimin düşmesi, böyle olunca da yeterince ilgilenememek.. ki benim heves ve isteğimi yine sizler yerine getirebilirsiniz. ben yapım gereği içimden gelmeyen hiçbir şeyi yapmayı sevmiyorum, çabalarımın karşılığını görememek te hevesimi kırıyor ve hiçbir şey yapasım gelmiyor. inanın tükkanı kapatıp gitmek istiyorum bayadır.
gibi gibi birçok şey var sıralanacak.. neden kalsın ki? ve yaprak dökümü devam ediyor.. oysa enerjileriyle, aktiflikleriyle, bilgileriyle ne güzel de renk katıp takımı canlandırmışlardı. Ben de bugünden itibaren aktif olacaktım, birçok liste yapacaktım, değişik yarışlar vb. şeyler yapacaktım.. ama artık yapmalı mıyım inanın bilmiyorum. hevesim yine kaçtı çünkü, yine kendi kendime konuşuyor, çalıp söylüyor gibi hissedeceğim. ve bundan nefret ediyorum.
neyse bi dokun bin ah işit hesabı oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?