ben yorgunumYaa bugün enerjik insan evladı yok mu? Sanki enerjisinde bir azalma hissediyorum
Evet Ayşem az kaldı ama ben bu hafta emeklimezuniyete az kaldı hadi bakalım
Ben ben benben yorgunum
doğrudur canım. nasılsın aylincimBen ben benmantıları,köstebek pastaları....teslim ettik geldik.Anneme de uğradık.Şimdi girdik eve ,daha üzerimi bile değiştirmedim
kuzum ya süre doldu listeyi zor paylaştım, mezuniyetini yetiştiremedim.Evet Ayşem az kaldı ama ben bu hafta emekliolsam artık iyi olur
gezeşum senin geçen hafta ki kilo bildirimini bulamadığım için listeye ekleyemedim. sanırım geçen etap kilo bildirmedin ya da ben bulamadımEki Görüntüle 2766653
Pazartesi 71,900
Bugün 70,700
Fark 1,200 gr
Listeye girebilecekmiyimmoni
Pazartesi resim çekmiştim, isim yazdım mı hatırlamıyorum
haftaya girebilir belkimmmAaa Fulya da mı yok listede?? O yüzden keyfe keder serkeşt bir hayat yaşıyor desenize ruh eşim
Monişto Fulya yı listeye al da öpme sırası ona da gelsin
Allah rahmet etsin canimİyiakşamlar kızlar bu hafta herkesin maşallah I var kutluyorum hepinizi
Bugun canım babamın 8.ci ölüm yıldönümü idi annemdeydim 2 aydır görmediğim yegenim bana teyze sen zayıflamışsın dedi ben havalara uçtum
Alt tarafı ne verdim birde sizler gibi 1 er kilo versem havadan inmem heralde
Pazartesi bildirdim diye hatırlıyorumgezeşum senin geçen hafta ki kilo bildirimini bulamadığım için listeye ekleyemedim. sanırım geçen etap kilo bildirmedin ya da ben bulamadım
Eline sağlık canımoyy yetiştirdim listeyi şükür
cuma günleri ne çok işim oluyor, birde liste stresi. neyse ki bu hafta da kazasız belasız yetişti
Allah razı olsun sagolasınAllah rahmet etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?