Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa dostum ben sana acı söylemi diye yazdım kurşun at oku üfle dedim

Çok haklısın canım iradesizmiyim şımarık miyim nefsimemi yeniliyorum
Bilmiyorum
Ama motivasyon um var çok şükür o gider dibe vurursam diye çok korkuyorum
21 Şubat'ta okullar açılacak inşallah o güne kadar _20 ile 107 olmak istiyorum sınıfım 1.katta ama i merdivenler dizlerimde n dolayı çok yoruyor
Rahat çalışmak istiyorum
Öğretmenlerin velilerin karşısında aciz görünmek istemiyorum
İşine aşık bir insanım 20 kilo verince merdivenlerde rahat edicem bir nebze inşallah
Desteğini hep hissediyorum yıllardır canım iyiki varsin

Canım yaaa sende çok tatlısın sağlıcakla bu günleri atlatıp aramızda pür neşe olduğun gunleride gorucez inşallah eski günlerdeki gibi

Oy maşallah
Evin içinde erinirim ayol
şöyle oldu: uzun zamandır tesbih çekmiyordum. çok çok ihmal etmiştim. dün gece geç saatte aklıma geldi. ee uykum var dedim. ama baktım her gece aynıyım. kalktım elime basmalı tesbihi aldım. oturarak çeksem uyku çökecek. ben de salonda gittim geldim okudum. tüm okumalarım bittiğinde 50 dk olmuştu sonra bir baktım bahaneyle spor da yapmışım Allahım sen ne büyüksün farkında bile olmadım zamanın.

canım listelerini bilmem ama sana şöyle diyeyim: bizler yemek konusunda iradesine pek de sahip olamayan insanlarız. hemen yoldan çıkıyoruz. bu bir gerçek. kilo veren de kat be kat alarak geri dönüyor. demek ki neymiş diyet değil beslenme düzenimizi baştan kuracağız. inan aralıklı oruç bana çok iyi geldi. listem falan yok. kendim düzenliyorum öğünlerimi. karbonhidrat oranına bakıyorum falan. arada bazen 2,5 öğün olabiliyor ama o da diğer öğüne çok yakın. yani 30 dk ya da 1 saat ara gibi.
inan çok tatmin olarak yiyorum. hiç diyet yapıyor gibi değilim. çok kısmadığım için zorlanmıyorum. öğlen-akşam yiyorum.
bu listelerinde sana tavsiyem en fazla haftada bir öğün istediğin gibi ye. sadece bir öğün. ama çok değil. ben geçen gün az miktarda makarna yedim mesela. bol mantarlı sebzeli. salatayla birlikte çok doyurucu oldu. ama içinde taş çatlasın 5 hadi bilemedin 6 yk makarna vardı.
miktar ve çeşitleri ayarlayamadığımız sürece al ver olacak bu bir gerçek.

ben de artık bu şişman yaşantımı geride bırakmak istiyorum. birlikte başaracağız fatmacım. hadi gayret

Sanirim görebilmen icin gruba girmen lazim

Banada 2 ögün iyi geldi porsiyon abartmamak şartıyla herşey yeyip akşam yatarken karnımın gurultu sesi duymak azda olsa vermeye başladım yoksa ben kolay kolay veremeyenlwedenin ama 2 ögün ve en geç 6.30 da bogaxı kesmek mantıklı liste işi bana göre de degil

Ooo bahane de hazır yani

İki günden bişey olmaz,ama her hafta sonu olursa sıkıntı. Sonra cumaya kadar hafta sonu yediklerimizi eritmeye çalışıyoruz.boşuna zaman kaybı madem okullar açılana kadar kilo vermek istiyorsun hafta sonu kesinlikle listene uyman lazım

Canımsın yaa, kendinide şikayet ediyor❤

Harika olmuş
1 taşla çok kuş vurulmuş ( kuşlar ölmesin)

evet iyi geliyor. hem de hiç açlık hissetmiyorum. güzel bir yöntem.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : B

Merhaba ben 16 yaşındayım ve 150 boyundayım 20 kilo fazlam var diyete girsem sarkma olur mu ve ne tür spor yapmam lazım lütfen çok korkuyorum sarkma olur diye bir şey söyleyin
hoşgeldin minik berfinimiz
çok minnaksın kuzum, burada inşallah seni doğru yönlendiririz ve sağlıklı güzel kilolar verirsin.

bu hafta kilo veremedim sabit kaldım bildiğiniz üzre. diyetisyenimden bu hafta için bana liste vermemesini istedim , kabul etti listem yok bu hafta.
yediklerim çok az ve kısıtlı şeyler olduğundan vücudumun tepki verdiğini ve kilo verimimi durdurduğunu düşünüyorum.
kendimi serbest bırakarak, bu hafta kilo almadan ama kilo da vermeden geçirmeyi düşünüyorum. metomu bi şaşırtıyım dedim yani , diyet psikolojisinden çıksın, uğraşılarıma rağmen kilo gitmemesi beni strese soktu çünkü. bugün cuma kilomdan artıydım, yarında muhtemelen artı olacak ama cumaya sabit gelmeye çalışıcam, bu haftalık. inşallah hesaplarım tutarsa da kilo vermeye devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…