Aynen Fatma ortada yoksa mutfakta dır bilmem mi
Fatmam haftada cuma günleri sadece bir öğünde ye ama bunu tüm hafta sonu yapma lütfen.
Biliyorsun sende hep böyle oluyor
Bak geçen haftada aynı oldu. Bundan desr çıkarmak yerine bu hafta sınırım daha fazlası oldu. Ee nereye kadar böyle olacak?
Ha kilomdan memnunum diyorsan Amenna. Ama yok vermem gerekli diyorsan lütfen niyetini iyi al ve kararlı ol!
Dost acı söyler bazan silkelemek lazım
Hafta içi doktoruyla konuşacam bunu canım geçen kemoterapide doktoru kemoterapi bitene kadar bitkisel kür asla kullanmayın demişti
Baktım ama sadece apa kurallarının yazdığı sayfa geliyor canım
Çok haklısın canım hayat hem lay lay lom olmuyor sıkıntılarda hayata dair.....
Amin canım sağolasın
Sizin işinizde çok zor be
Çok tatlısın fatmacım
Sağol canım iyiki varsınız
şöyle oldu: uzun zamandır tesbih çekmiyordum. çok çok ihmal etmiştim. dün gece geç saatte aklıma geldi. ee uykum var dedim. ama baktım her gece aynıyım. kalktım elime basmalı tesbihi aldım. oturarak çeksem uyku çökecek. ben de salonda gittim geldim okudum. tüm okumalarım bittiğinde 50 dk olmuştuOy maşallah
Evin içinde erinirim ayol
canım listelerini bilmem ama sana şöyle diyeyim: bizler yemek konusunda iradesine pek de sahip olamayan insanlarız. hemen yoldan çıkıyoruz. bu bir gerçek. kilo veren de kat be kat alarak geri dönüyor. demek ki neymiş diyet değil beslenme düzenimizi baştan kuracağız. inan aralıklı oruç bana çok iyi geldi. listem falan yok. kendim düzenliyorum öğünlerimi. karbonhidrat oranına bakıyorum falan. arada bazen 2,5 öğün olabiliyor ama o da diğer öğüne çok yakın. yani 30 dk ya da 1 saat ara gibi.Kizlar 2 gündür dagildim toparlanmam lazim
Obezle dilek diye bir öğretmen arkadaşım var nazar ettiler
Aeben hocam gel bana kurşunmu atarsın okur uflermisin bilmem
İnşallah tam gaz tekrar başlıyorum
Fatma ve menüsü sporu yoksa
Fatma saklanmış yemek yiyordun
Ohhh kendimide şikayet ettim
Artık utancından birşey yiyemezsin fatma
Sanirim görebilmen icin gruba girmen lazimHafta içi doktoruyla konuşacam bunu canım geçen kemoterapide doktoru kemoterapi bitene kadar bitkisel kür asla kullanmayın demişti
Baktım ama sadece apa kurallarının yazdığı sayfa geliyor canım
Çok haklısın canım hayat hem lay lay lom olmuyor sıkıntılarda hayata dair.....
Amin canım sağolasın
Sizin işinizde çok zor be
Çok tatlısın fatmacım
Sağol canım iyiki varsınız
Banada 2 ögün iyi geldi porsiyon abartmamak şartıyla herşey yeyip akşam yatarken karnımın gurultu sesi duymak azda olsa vermeye başladım yoksa ben kolay kolay veremeyenlwedenin ama 2 ögün ve en geç 6.30 da bogaxı kesmek mantıklı liste işi bana göre de degilcanım listelerini bilmem ama sana şöyle diyeyim: bizler yemek konusunda iradesine pek de sahip olamayan insanlarız. hemen yoldan çıkıyoruz. bu bir gerçek. kilo veren de kat be kat alarak geri dönüyor. demek ki neymiş diyet değil beslenme düzenimizi baştan kuracağız. inan aralıklı oruç bana çok iyi geldi. listem falan yok. kendim düzenliyorum öğünlerimi. karbonhidrat oranına bakıyorum falan. arada bazen 2,5 öğün olabiliyor ama o da diğer öğüne çok yakın. yani 30 dk ya da 1 saat ara gibi.
inan çok tatmin olarak yiyorum. hiç diyet yapıyor gibi değilim. çok kısmadığım için zorlanmıyorum. öğlen-akşam yiyorum.
bu listelerinde sana tavsiyem en fazla haftada bir öğün istediğin gibi ye. sadece bir öğün. ama çok değil. ben geçen gün az miktarda makarna yedim mesela. bol mantarlı sebzeli. salatayla birlikte çok doyurucu oldu. ama içinde taş çatlasın 5 hadi bilemedin 6 yk makarna vardı.
miktar ve çeşitleri ayarlayamadığımız sürece al ver olacak bu bir gerçek.
ben de artık bu şişman yaşantımı geride bırakmak istiyorum. birlikte başaracağız fatmacım. hadi gayret
Kizlar 2 gündür dagildim toparlanmam lazim
Canımsın yaa, kendinide şikayet ediyor❤Kizlar 2 gündür dagildim toparlanmam lazim
Geçmiş olsun canımDışarıda cok güzel yagmur yagıyor yaptım kahvemi cam önünde içeyim
Akşamdan beri Bi baş agrısı bırakmadı peşimi sizler napıyorsunuz tatlışlar
Harika olmuşşöyle oldu: uzun zamandır tesbih çekmiyordum. çok çok ihmal etmiştim. dün gece geç saatte aklıma geldi. ee uykum var dedim. ama baktım her gece aynıyım. kalktım elime basmalı tesbihi aldım. oturarak çeksem uyku çökecek. ben de salonda gittim geldim okudum. tüm okumalarım bittiğinde 50 dk olmuştusonra bir baktım bahaneyle spor da yapmışım Allahım sen ne büyüksün farkında bile olmadım zamanın.
evet iyi geliyor. hem de hiç açlık hissetmiyorum. güzel bir yöntem.Banada 2 ögün iyi geldi porsiyon abartmamak şartıyla herşey yeyip akşam yatarken karnımın gurultu sesi duymak azda olsa vermeye başladım yoksa ben kolay kolay veremeyenlwedenin ama 2 ögün ve en geç 6.30 da bogaxı kesmek mantıklı liste işi bana göre de degil
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : B
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Berfin
Yaşınız : 16
Boyunuz: 1.50
Mesleginiz: okuyorum
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Emziriyor musunuz:Hayır
Yaşadığınız şehir: İzmir
Kilo alma hikayeniz :çocukluğumdan beridir başıma gelenler ve hiç kimseye anlatamadigim şeyler den dolyi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: çünkü artık çok sıkıldım insanların benimle dalga geçmesinden beni iradesiz görmeleri den
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :İzmir'de yaşıyorum yay burcuyum müzik dinlemeyi ve söylemeyi çok severim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:78
Hedef kilonuz:56
Evet canım çok haklısın da ne bileyim işte o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki Rabbim kimseyi sevdikleriyle hele ki annesiyle imtihan etmesin bunada şükür deyip sabrediyorum haşa isyan etmem asla ben evladımı kaybettiğimde bile isyan etmedim kafayı yemediysem bundada bir kolaylık bir şifa verecektir Rabbim
hoşgeldin minik berfinimizMerhaba ben 16 yaşındayım ve 150 boyundayım 20 kilo fazlam var diyete girsem sarkma olur mu ve ne tür spor yapmam lazım lütfen çok korkuyorum sarkma olur diye bir şey söyleyin
İnşallah sağolunhoşgeldin minik berfinimiz
çok minnaksın kuzum, burada inşallah seni doğru yönlendiririz ve sağlıklı güzel kilolar verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?