Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah bazen haşlanmış yumurta bazen tavada yumurta değişiyor sonra yarım böyle beyaz ekmek yanında bir bardak şekerli çay sabahları böyle öğlende işte annem evde ne yaptıysa genelde o yani bazen sebzeli yemek bazen et türü böyle sıkıldım ya değiştirmenin vakti geldi yani öyle düşünüyorum

Sabahları ilk kalktığımda bir bardak limonlu su sonra telefonuma indirdiğim spor uygulamalarıyla 45 dakika spor yapacağım daha sonra kahvaltımı yapacağım bir tane haşlanmış yumurta 1 tane domates 1 tane salatalık maydanoz bir dilim ekmek bu kadar bir de bir bardak çay daha yeşil çayımı almadım aldığında sabahları onu içerim siz ne diyorsunuz sabah kahvaltısında yeşil çay mı içiyim yoksa normal Çay mı

siz ne düşünüyorsunuz nasıl bir Spor veya diyet yapayım bu uygunmu yoksa değiştireyim mi daha mı farklı yapayım ya derimin sarkmasından korkuyorum o yüzden böyle yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum ama çok sabırsızım işte oraya ne yapacağım pek bir fikrim yok

Geçmiş olsun canım
Sagolasın kuzum
evet iyi geliyor. hem de hiç açlık hissetmiyorum. güzel bir yöntem.
Aynen vucut alışıyor
Hadi inşalahh arada vucudu şaşırtmak gerekiyormuş seninde zamanın gelmiş demekki cumaya tartı yüzünü güldürsün inşallah
Vallahi sabah bende çöp atmaya gittim yakında fırın var nasıl kokuyordu anlatamam hemen uzaklaştım oradan

bravo sanada yememişsin
Allah kabul etsin orucunu da ama sakın bırakma burayı bizleri

Gelmişken menümü yazayım
Sabah
Tam bugday ekmegiyle bir tost
Ögle
Kahve. Yeşil çay
Akşam
Mercimek köftesi bulguru az mercimeği cok idi
Bol marul roka yeşillik
2 litre su
1 mil lesli ara sıra da hopladım zıpladım

Evet sen çok aç kaldın
Yarın sana uysam mı

Kahvaltı iyi Berfin. Çay sen bilirsin tabiki yeşil çay.
Siyah çayı kahvaltıda seviyorsan onuda tercih edebilirsin. Yeşil çayı aralarda 2 kupa tüket.
Bencede ilk etapta sıkı diyet yapma.

Hatta ilk hafta 2 dl ekmek tüketebilirsin kahvaltıda

Şöyle yapalım

Kalkınca limonlu suyun
Sonra sporun ( pilates öneriyorum şekil verir vucuduna. Arada lessli yaparsın)

Kahvaltın
2 dl tam buğday ekmeği
Peynir yahut yumurta
Yeşillik domates salatalık VS.
5 zeytin. 3ç2 de ceviz ekleyebilirsin.

Egerki iki iki öğün aranda 4_5 saatden çok saat olacaksa ara yap.
Bu çiğ kuru yemiş. Ve 1 porsiyon meyve olsun.
Yahut 1 kase yogurt

Akşamsa
Annen ne yemek yaptıysa 1 tb
Yanında yeşillik yahut salata
1 kp çorba olabilir.
1 dl de ekmek.
1 kasede Yogurt olsun.

Akşam öğünü de baktın karbonlu yemek var. Baklagil gibi. Yahut mercimek çorbası gibi. Yada pilav tarzı var o vakit akşam ekmegi yeme.
Bu yukarda kimlerden ölçüyü kaçırmadan ye.

Akşam erken bir saatde yiyorsan ve çok acıktı isen. Minik bir ara yapabilirsin ilk zamanlarda.
Ama şu varki bizim if dediğimiz gece açlıgı varki çok güzel kilo verdirir.
Be n bunu sana tavsiye ederim.

Şöykeki En son yediğin akşam ögünüyle sabahki Kahvaltın kadar 16 saat su çay dışında ağzına bişi almaman.

Misal akşamı 18 yiyorsun ertesi sabah 10. 11 kadar birşey tüketme su dışında.

Tam olarak yeme düzenin ve saatlerin ne sevip ne sevmediğini bilmediğim için ilk etapta bunları önerebilirim

Sorularını çekinmeden sor. Ben yahut diğer arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana yeterli sen iste hem kendine güvenin gelsin mutlu ol.
Daha yolun başındasın kuzum
Bende sen yaşta kilolu bir genç kızdım. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorumki

Son düzenleme:
Birde Berfin annen diyete girdiğini bildin ve sana yardımcı olsun. Evde özellikle akşam yemeklerinde seni zorlayacak şeyler yapmasın.
Pasta börek çörek tatlı mantı makarna tarzı şeylere biraz ara versin yada sık yapmasın.

Sebze yemegi, etli sebze, yemegi ve et türü senin için çok ideal akşam ana yemek için

Öncelikle çok teşekkür ederim daha sonra o kiloları verdinizmi

Öncelikle çok teşekkür ederim daha sonra o kiloları verdinizmi
Evet kuzum verdim hamdolsun.
Ara ara alıp veriyorum. 45 yaşındayım.

Şu anki kilom genç kızki kilom. 68 dim. Benimde boyum kısa 1.55.
Kendini yalnız hissetme. Eminimki bu halinle bile çok güzel ve tatlısın. Ama kiloları inşallah verince kendini daha iyi hissedeceksin.
Biz senin yanındayız lütfen sende kendine güven

Zaten bizim evde öyle şeyler yapılmaz yani bor
Çok teşekürler çok güzel konuşuyorsunuz çok tatlısınız

Bugunki menüm
Sabah klasik sadece peynir ve zeytin
Ara bir portakal
Öğlen fırında patates oturtma bir dilim(kızartma olmadan)
16.30 gibi yarim sobada patates
1.5 litre su
Menüye ek öğlenden önce bir orta türk kahvesi
Ikındı vakti bir kupa nescafe

Son düzenleme:
Zaten bizim evde öyle şeyler yapılmaz yani bor

Çok teşekürler çok güzel konuşuyorsunuz çok tatlısınız
Seninle 30 yıl evvel ine gittim
15 yaşında başlamıştım bende diyet sürüvenime
O zaman nerde böyle imkanlar. Gazete kitapcık verecekte diyet listesi bulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…