- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Insallah canim Bir mümin başka biri için hayır duada bulununca yanındaki melekler senin için de aynisini versin Allah diye dua edermişAllah kabul etsin canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin meleğin seninledir inşallah
Aklın yolu bir canım
bu hafta liste almadım ya, şaşkın ördek gibiyim. oysa elimde zamanında gittiğim ünlü ünsüz birçok diyetisyenimin çarşaf çarşaf listeleri var. en basiti, geçen hafta ki listem var. sanki hayatında hiç diyet yapmamış, konuda bilgisiz gibi hissediyorum. oysa diyetle ilgili yüksek lisans+ master da bitti
acaba yemek istediğim şeyler varda ondan mı böyleyimay bilemedim, hep dolunaydan
Amin canım sağolasın inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste evladını sağlıklı hayırlı olarak kucağına alırInsallah canim Bir mümin başka biri için hayır duada bulununca yanındaki melekler senin için de aynisini versin Allah diye dua edermiş
Rabbim sana da versin insallah
Bu hafta canın ne istiyorsa ye gitsin kilo yaparmı yapmazmı diye düşünme canımın içi haftaya kaldığın yerden devam edersinbu hafta liste almadım ya, şaşkın ördek gibiyim. oysa elimde zamanında gittiğim ünlü ünsüz birçok diyetisyenimin çarşaf çarşaf listeleri var. en basiti, geçen hafta ki listem var. sanki hayatında hiç diyet yapmamış, konuda bilgisiz gibi hissediyorum. oysa diyetle ilgili yüksek lisans+ master da bitti
acaba yemek istediğim şeyler varda ondan mı böyleyimay bilemedim, hep dolunaydan
Yoğurt ye Fulyacım yada varsa kefir içakşam yemekte sumaklı soğanı bitsin diye çok yedim. midem hafiften yanıyo şimdi
çok doğru her şey beyinde bitiyor. yiyeceklere çok mu anlam yüklüyoruz acaba. birisi diyordu ki; yediğim her şeye salatalık muamelesi yapıyorum ve kilo almıyorum. bi ara bende deniyordum ve etkisini de görüyordum sanki.Bu hafta canın ne istiyorsa ye gitsin kilo yaparmı yapmazmı diye düşünme canımın içi haftaya kaldığın yerden devam edersin
Bişey farkettim kilo alırım diye korkarak yersem kilo alıyorum korkarak yemezsem kilo olmuyor herşey beyinde bitiyor
Amin amin aminAmin canım sağolasın inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste evladını sağlıklı hayırlı olarak kucağına alır
Aminnn inşallah.Amin canım sağolasın inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste evladını sağlıklı hayırlı olarak kucağına alır
Natsuş her öğün yumurta yemişsin . Afiyet olsunİyi akşamlar
kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Çırpılmış yumurta
öğle
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
akşam
Karnabahar kızartmadı
Yoğurt
Türlü
su: 3 bardak
Nasıl geçtiPazartesi menüm
İftar
Su
Su
su
Spor 1 saat dışarda yürüyerek dolanma...
Nerde açız ayol
Hadi hayırlısı inşallahPazartesi belli olur hayirlisiyla
Obez bu ay da doğurdu şükürler olsunBu arada60kiloyum ben de dün resmen açlık krizine girdim , aklımda ne yesem ne yesem dolaşıyordum ama benimki reglden.. regl öncesi gün benim mide bir karadeliğe dönüşüyor ki biraz önce oldum şükür
Sonrası dikkat etmediğimizden kaptanımdemiyim demiyim diyorum sen tercüman oldun bana
yiyip yiyip zayıf kalanlara çok sinir oluyorum hem de çok özeniyorum.
Al bendede o kadar torun da bu hafta o yerken kendimi zor tutuyorum aklım hep mutfakta vallahi
Kız bende regl de yok ama sizden farkım da yok
Rabbim ikinize de hayırlı evlat versin inşallahInsallah canim Bir mümin başka biri için hayır duada bulununca yanındaki melekler senin için de aynisini versin Allah diye dua edermiş
Rabbim sana da versin insallah
aynen ben de onu farkettim. yediğinden pişman olmayacakmışsın. yedim gitti diyecekmişsin.Bu hafta canın ne istiyorsa ye gitsin kilo yaparmı yapmazmı diye düşünme canımın içi haftaya kaldığın yerden devam edersin
Bişey farkettim kilo alırım diye korkarak yersem kilo alıyorum korkarak yemezsem kilo olmuyor herşey beyinde bitiyor
şimdi limonla madensuyu içeceğim canım.Yoğurt ye Fulyacım yada varsa kefir iç
aynen beyinde bitiyor. Tuğçe Işınsu ydu onu diyen.çok doğru her şey beyinde bitiyor. yiyeceklere çok mu anlam yüklüyoruz acaba. birisi diyordu ki; yediğim her şeye salatalık muamelesi yapıyorum ve kilo almıyorum. bi ara bende deniyordum ve etkisini de görüyordum sanki.
Insallah canimHadi hayırlısı inşallah
Süpermişşş prensesim.Yav benim 10 senedir yaptığım tarif birden ünlendi
Akşam zorluyor. Gündüz sıkıntı yoktu.Nasıl geçti
Kolaymıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?