Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kabul etsin canım

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin meleğin seninledir inşallah

Aklın yolu bir canım
Insallah canim Bir mümin başka biri için hayır duada bulununca yanındaki melekler senin için de aynisini versin Allah diye dua edermiş
Rabbim sana da versin insallah

bu hafta liste almadım ya, şaşkın ördek gibiyim. oysa elimde zamanında gittiğim ünlü ünsüz birçok diyetisyenimin çarşaf çarşaf listeleri var. en basiti, geçen hafta ki listem var. sanki hayatında hiç diyet yapmamış, konuda bilgisiz gibi hissediyorum. oysa diyetle ilgili yüksek lisans+ master da bitti
acaba yemek istediğim şeyler varda ondan mı böyleyim ay bilemedim, hep dolunaydan

Ne kadar prof bile olsak nefs var ayşem

Insallah canim Bir mümin başka biri için hayır duada bulununca yanındaki melekler senin için de aynisini versin Allah diye dua edermiş
Amin canım sağolasın inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste evladını sağlıklı hayırlı olarak kucağına alır

Bu hafta canın ne istiyorsa ye gitsin kilo yaparmı yapmazmı diye düşünme canımın içi haftaya kaldığın yerden devam edersin

Bişey farkettim kilo alırım diye korkarak yersem kilo alıyorum korkarak yemezsem kilo olmuyor herşey beyinde bitiyor

çok doğru her şey beyinde bitiyor. yiyeceklere çok mu anlam yüklüyoruz acaba. birisi diyordu ki; yediğim her şeye salatalık muamelesi yapıyorum ve kilo almıyorum. bi ara bende deniyordum ve etkisini de görüyordum sanki.

İyi akşamlar

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Çırpılmış yumurta

öğle
Yumurta salatası
1 dilim ekmek

akşam
Karnabahar kızartmadı
Yoğurt
Türlü

su: 3 bardak

Al bendede o kadar torun da bu hafta o yerken kendimi zor tutuyorum aklım hep mutfakta vallahi

Kız bende regl de yok ama sizden farkım da yok
yiyip yiyip zayıf kalanlara çok sinir oluyorum hem de çok özeniyorum.
Rabbim ikinize de hayırlı evlat versin inşallah sara_28
aynen ben de onu farkettim. yediğinden pişman olmayacakmışsın. yedim gitti diyecekmişsin.
Yoğurt ye Fulyacım yada varsa kefir iç
şimdi limonla madensuyu içeceğim canım.
aynen beyinde bitiyor. Tuğçe Işınsu ydu onu diyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…