- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Sana yokÇay kahve varmıydı ki menümüzde?
Niye bana demedin vicdansız
Ayy şu son yazdığım cümleyi bilmeyen biri okusa dumur olur
Daha kilo vermeye başlamadın ki kuzumBenim bir sorum OLUCAK ben bugün diyete başladım ama şöyle bir şey oldu benim bacağımın iç uyluk kısmı ve göbeğim su gibi olmus ne yapmam gerek bir yerde bir yanlışlık mı yapıyorum acaba çok korkuyorum acaba diyetimi yanlış yapıyorum da sarkma mi oldu hemen ne dersiniz güzel ablalarımvallla çok kararsızım
Doyana kadar serbest gıdalardan ye obezim, sana aç kalk diyen oldumuValla işte bunlara benim kafa basmıyor aybenimo yüzden ben yine doğru bildiğimden şaşmıyorum
Ye monişto yee..hep sen bizi öpecek değilsin ya bu hafta da biz seni öperiz ayol
Karnım gurul gurul gezo ya.ne tokluğu
Bir dahaki ay son kez doğuracam,hapım bitiyor.sonrası Allah kerim bakalım
Allah hep güldürsün saracımgece gece güldürdün beni Allah ta seni güldürsün canım
Doğru ama işte bacağım su gibi olmuş bende dedim ki bir yerde yanlışlık varsa hem düzelteyimDaha kilo vermeye başlamadın ki kuzum
Acele etme az sabır
Amin canım cümlemizi güldürsün inşallahAllah hep güldürsün saracım
Yok 36 saatlik@aeben @gezegenfeza normal oruç mu tutuyorsunuz?? Anlamadım hakikaten
Bacağım su gibi olmuş derken terlemişmisin canım tam anlamadım ablacımDoğru ama işte bacağım su gibi olmuş bende dedim ki bir yerde yanlışlık varsa hem düzelteyim
Burda cigkofteyi en ince bulgurla yaparlar, yani ince deyil en inceİnce bulgurunda daha incesine deniyor canım bazı yörelerde yoğurma işinde çok kullanılıyor köftelerin dolmaların dağılmadan tutması için kullanılıyor özellikle namı diğer çiğ köftelik bulgur
İşte sorun orada zaten. Benim midenin uzayda kapladığı hacim fazla olduğu için fullersem bütün emeğim boşa gider diye düşünüp çok da doymadan kalkıyorum.sonra gur gur gez durDoyana kadar serbest gıdalardan ye obezim, sana aç kalk diyen oldumu
E niye durup dururken oruç şimdi?Yok 36 saatlik
Dün akşam 6 dan sonra bisey yemedim
Bugün hiçbirşey yok, iftarda su var, yarın sabah kaçta kalkarsam limonlu suyla orucu sonlandıracağım.
Bana meyva yasak olduğu için direk öğlen 12 de tuzsuz salata, akşam tuzsuz sebze + tuzsuz salata yiyeceğim
Yok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdimBacağım su gibi olmuş derken terlemişmisin canım tam anlamadım ablacım
Yok ayol, çabuk bıkarsınİşte sorun orada zaten. Benim midenin uzayda kapladığı hacim fazla olduğu için fullersem bütün emeğim boşa gider diye düşünüp çok da doymadan kalkıyorum.sonra gur gur gez dur
Aeben tutacakmış, eşlik ediyim dedimE niye durup dururken oruç şimdi?
Miden boş, vücut su kaybediyor ondandırYok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim
youtube ta leslie sansor videoları var. basit spor videoları. bak istersen. sporla sıkılaşırsın. daha yeni başladın diyete.Yok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim
Ne zaman yapayım Leslie sansor videolarınıyoutube ta leslie sansor videoları var. basit spor videoları. bak istersen. sporla sıkılaşırsın. daha yeni başladın diyete.
Himmmmm tmm teşekürler ablacımMiden boş, vücut su kaybediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?