Dolunaydandır ...kızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
İnşaallah hayırlı haberler alırsın canımPazartesi belli olur hayirlisiyla
Insallahİnşaallah hayırlı haberler alırsın canım
nasıl geçti? zorluyor mu?Pazartesi menüm
İftar
Su
Su
su
Spor 1 saat dışarda yürüyerek dolanma...
ben de onu düşündüm ama bilemiyorum.Dolunaydandır ...
Allah tan bu dolunay falan var da her şeyi onun üzerine atabiliyoruz. Tıpkı Fatma nın yemek yeyip yeyip obez beni nazar etti demesi gibiAntepia27
benim regl dönemim değil. dün akşamdan bu yana aniden gelişen birşey. regl dönemini hiç sorma zaten fena olurum iyice.Bu arada60kiloyum ben de dün resmen açlık krizine girdim , aklımda ne yesem ne yesem dolaşıyordum ama benimki reglden.. regl öncesi gün benim mide bir karadeliğe dönüşüyor ki biraz önce oldum şükür
Sizin yediklerin kebap kebap bize oranla
Dolunaydandır ...
Allah tan bu dolunay falan var da her şeyi onun üzerine atabiliyoruz. Tıpkı Fatma nın yemek yeyip yeyip obez beni nazar etti demesi gibiAntepia27
Gündüz niyetliyim ve dışardaydım aklıma gelmedi pek. Şimdi suyla iftarı edince açım yaninasıl geçti? zorluyor mu?
Yav benim 10 senedir yaptığım tarif birden ünlendiBende yapmayı düşünüyorum diyet siz bir zamanımda bende çok beğendim. Kolay ve güzelbir tarif.
Off çok zor bence. Erken yat bariGündüz niyetliyim ve dışardaydım aklıma gelmedi pek. Şimdi suyla iftarı edince açım yani
Bugun erkenmi yatsam
demiyim demiyim diyorum sen tercüman oldun banaSizin bu uygulamanız benim çok kafama yatmıyor çok sağlıklı bir sistem gibi gelmiyor canım kısa dönemde işe yarıyor gibi görünebilir ancak bıraktığınız anda misliyle kiloyu geri alıyorsunuz bedeni bu şekilde yormak ne kadar doğru bilmiyorum ama iradenize saygı duyuyorum
bana diyetisyenim sporu sabah aç karnına yani kahvaltıdan önce öneriyor.Sabah saat kaçta spor yapayım internetten baktım dokuzda diyor o zaman vücut kendine geliyormuş sizce dokuzda mi yapayım
Allah kabul etsin canımPazartesi menüm
İftar
Su
Su
su
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin meleğin seninledir inşallahPazartesi belli olur hayirlisiyla
Aklın yolu bir canımdemiyim demiyim diyorum sen tercüman oldun bana
fulyacım geçmiştir inş ağrın, şimdi nasılsın?kızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
bugün sıkıntı vermedi canım. çok şükür.fulyacım geçmiştir inş ağrın, şimdi nasılsın?
Salata yogurt kısamam da sulu yemek ve pilavı kısayım diyorum ama beceremiyorumEvet aynen dediğin gibi oluyor cancazım. O yüzden arada mola verip bünyeyi şaşırtmak kıtlıktan çıkarmak lazım. Birde porsiyon ları çok küçültme taraftarıdeğilim ben kendi adıma sebzeyi salatayı pek sınırlamam
Al bendede o kadar torun da bu hafta o yerken kendimi zor tutuyorum aklım hep mutfakta vallahikızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
Allah kabul etsin canım bravoPazartesi menüm
İftar
Su
Su
su
Kız bende regl de yok ama sizden farkım da yokBu arada60kiloyum ben de dün resmen açlık krizine girdim , aklımda ne yesem ne yesem dolaşıyordum ama benimki reglden.. regl öncesi gün benim mide bir karadeliğe dönüşüyor ki biraz önce oldum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?