- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
O kadar da çok kasma kendini yaGünaydın arkadaşlar gözümü açtım hemen akşama hafif ne yiyebilirim düşüncesi
Tövbe tövbe kızım Bi dur elini yüzünü yıka yokmu başka düşüncen dedim
Bu hafta iyi hırs mı sardı beni ne inşallah cuma günü mahçup etmez beni tartı
27 yaşında kızım. Baba sülalesine çekmiş, eleştiriye gelmiyor, bozulup tersliyor, damarına basanı ısırırSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Havadan mıdır nedir iki gündür üzerime bir ağrılık mı çöküyor nedir sabah geç uyanır oldum
Neyse bugünlük de böyle olsun olmadı artık saat kurarım erken kalkabilmek içinzaten günler kısa sonra iyice sersemliyorum
Şimdi güzel bir sıcak suyumu hazırlıyayım hatta içine limonda sıkayımdaha sonra duruma göre ya kahve içerim yada direk kahvaltı hazırlarım
Kaç yaşında kızın bilmiyorum ama belki onunki de bir süreçtir
Valla ben kendimle kızımı kıyaslıyorum Allah biliyor ya hiç onun kadar düşünceli olmadımHeee çok vicdanlı ama doğru olan birşeyden eminse asla inadından vazgeçmez
Aminnnn canım Rabbim cümlemizin evladını hayırlı etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Erkek çocoğu demekki biraz daha zor yetişiyor
Ben hep derim iş kadında bitiyor diyeİnan ben KV'yle bir dönem mecbur kalmadıkça konuşmadım hatta sadece bayramdan bayrama gittim ama aksine eşime her gün Anneni mutlaka ara bak bizim sıkıntımız olabilir ama o senin Annen dedim hatta al kızı da haftada iki götür özler diye hep tembihledim başkası olsa bahanelerle kocayı da yollamaz
Hatta kv hep der Alllah razı olsun sen getirmesen benim eşşek evlat gelmez diye
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin de inşallah oğlunda hatasını anlayıp dengeyi kurar da senide çok mutlu eder
Aminn canım inşallah bizim aramızda da asla hiç bir sorun yok 6 yıllık evli nilanlandıgın dan itibaren az az yavaş yavaş derken uzaklaştı ben de sorun etmiyorum gelene kapım açık Hoşgeldin gidene güle güleSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Havadan mıdır nedir iki gündür üzerime bir ağrılık mı çöküyor nedir sabah geç uyanır oldum
Neyse bugünlük de böyle olsun olmadı artık saat kurarım erken kalkabilmek içinzaten günler kısa sonra iyice sersemliyorum
Şimdi güzel bir sıcak suyumu hazırlıyayım hatta içine limonda sıkayımdaha sonra duruma göre ya kahve içerim yada direk kahvaltı hazırlarım
Kaç yaşında kızın bilmiyorum ama belki onunki de bir süreçtir
Valla ben kendimle kızımı kıyaslıyorum Allah biliyor ya hiç onun kadar düşünceli olmadımHeee çok vicdanlı ama doğru olan birşeyden eminse asla inadından vazgeçmez
Aminnnn canım Rabbim cümlemizin evladını hayırlı etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Erkek çocoğu demekki biraz daha zor yetişiyor
Ben hep derim iş kadında bitiyor diyeİnan ben KV'yle bir dönem mecbur kalmadıkça konuşmadım hatta sadece bayramdan bayrama gittim ama aksine eşime her gün Anneni mutlaka ara bak bizim sıkıntımız olabilir ama o senin Annen dedim hatta al kızı da haftada iki götür özler diye hep tembihledim başkası olsa bahanelerle kocayı da yollamaz
Hatta kv hep der Alllah razı olsun sen getirmesen benim eşşek evlat gelmez diye
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin de inşallah oğlunda hatasını anlayıp dengeyi kurar da senide çok mutlu eder
Kıyamam ana yüregi işte uyunur mu hiçççAmanın , küçüğüm de oğlan, iyiki kız olmamış, sokaktan eve gelesi yok.
Birde yeni ehliyet aldı, gece 1 e kadar dışarda, yatağa girdim ama uyumak ne mümkün, neyse 1 de geldi de uyudum şükür
Ayy ne bileyim fazla hırs yaptım bu hafta verenleri görünce kendime kızıyorum daha cok emek ver diyeO kadar da çok kasma kendini ya
Yat boşver yatak keyfi yap kalktın mı oturmak yok ne de olsa aHayırlı sabahlar kızlar
Gece yattım, oğlan gelene kadar uyuyamadım, şimdide yataktan çıkasım yok
Estağfirullah, ağrıtmak ne demek, Allah ıslah etsin.Aminn canım inşallah bizim aramızda da asla hiç bir sorun yok 6 yıllık evli nilanlandıgın dan itibaren az az yavaş yavaş derken uzaklaştı ben de sorun etmiyorum gelene kapım açık Hoşgeldin gidene güle güle
Yapacak bir şey yok sadece torununu özlüyorum işte
Gün geldi bende kv. Le sorunum oldu eşime bende hep derdim ara git ama işte herkez bir degil arkadaşlarım bana hep derlerdi sen gibi sessiz karıdan kaynana olmaz hiç karışmadım karışmamda sensin demem
Genç ler yaptıklarının yanlış oldugunu anlarlar elbet saglık olsun ama şu da Bi gerçek kız evladı daha hayırlı ne yapar eder gizli bile olsa anneyi arar
Ayyy sabah sabah başınızı agrıttım kızlar demiii
Diyorum ya Allah acılarını göstermesin ayakları taşa degmesin iyi mutlu olsunlar yeter bizeEstağfirullah, ağrıtmak ne demek, Allah ıslah etsin.
Kalplerini yumuşatsın.
Biraz oğulların karakteri birazda gelinlerin cadılığı.
Aslında dün gezdirdi beni, gayet güzel ve dikkatli sürdü amaKıyamam ana yüregi işte uyunur mu hiççç
Ayy ne bileyim fazla hırs yaptım bu hafta verenleri görünce kendime kızıyorum daha cok emek ver diye
Dün eve bakmaya geldiler, işi yetistirmek ne mümkünYat boşver yatak keyfi yap kalktın mı oturmak yok ne de olsa a
Amin inşallahDiyorum ya Allah acılarını göstermesin ayakları taşa degmesin iyi mutlu olsunlar yeter bize
27 yaşında kızım. Baba sülalesine çekmiş, eleştiriye gelmiyor, bozulup tersliyor, damarına basanı ısırır.
Bekarken çok didişirdik, evlendikten sonra daha kıymetlim oldu, daha bi saygı göstermeye başladım. Keşke benim evimdeyken de öyle olsaydı.
Karşısındaki kim olursa olsun kendini ezdirmez,
Herkesi sevmez, sevmediği insan çoktur.
Benimse koca dünyada 2 kişi var.
Bazı konularda diyorum kızım benden akıllı, gidip ona soruyum ve evet dedikleri çıkıyor
Aminn canım inşallah bizim aramızda da asla hiç bir sorun yok 6 yıllık evli nilanlandıgın dan itibaren az az yavaş yavaş derken uzaklaştı ben de sorun etmiyorum gelene kapım açık Hoşgeldin gidene güle güle
Yapacak bir şey yok sadece torununu özlüyorum işte
Gün geldi bende kv. Le sorunum oldu eşime bende hep derdim ara git ama işte herkez bir degil arkadaşlarım bana hep derlerdi sen gibi sessiz karıdan kaynana olmaz hiç karışmadım karışmamda sensin demem
Genç ler yaptıklarının yanlış oldugunu anlarlar elbet saglık olsun ama şu da Bi gerçek kız evladı daha hayırlı ne yapar eder gizli bile olsa anneyi arar
Ayyy sabah sabah başınızı agrıttım kızlar demiii
Sağolsun benide ezdirmiyorValla aynı ben
Bizimkide birine baştan ısınmazsa o öyle devam ederbir yanlışını görsün yeter takıyor nasıl bunu yapar hesabı
Ne demek baş ağrıtmaksonuçta burada bir nevi hayatı paylaşıyoruz ve birbirimizi her anlamda dinleyip motive edeceğiz
Rabbim senin de gönlüne göre versin de senin oğlanda hatasını anlar merak etme
Sabahlari, yemekten önce sonra su ictikten önce sonra yatmadan önce
Şu an tam da o dediğin işi yapıcam. Spor niyetine artık Allah kabul etsinBen temizlik konsunda ya abartırım yada aman bırak dağınık kalsın derim
İki gündür bir temizlik yapasım var ama büyük kızım sağ olsun fırça atıyor kaşınıyorsun diye
İki sene önce omuzumda bir yırtık olmuştu ve aylarca acı çektim hatta kemikten kortizonlu iğne falan bile yapıldıilk üç ay nasıl bir şeyse o ağrı yüzünden dik bile duramıyor paso yatıyordum ( zaten orda koptum ya hem diyetisyenden hemde diyetten )
O süreçte sağ olsun büyük kızım bütün evi çekip çevirdi ve kolum kalkmadığı için banyo yaparken bile bana yardımci oldu
Şükür geçti ama biraz fazla temizlik yada el işi tarzı birşey yapınca yine yokluyor ağrı bir kaç gün tutuluyor oda onu bildiği için devamlı kız rahat dur sonra yamuluyorsun diyor
Hatta bazen şakasına anam 10 günlük raporluyum yarın itibaren dediğimde lennnnn yine ne iş yaptın da kolun ağrıyor dimi diye söyleniyor
Özellikle şu koltuklarımı bir silesim varakşam üzere hatta dedim yahu iyice kiri azmasın sileceğim diye ama büyük kızım hemen kış günü ne koltuk silmesi otur oturduğun yerde beni dellendirme diye başladı
Öyle bende üzülüyorum veremedikçe ama sanki umudum kalmadı bu kilo gitmeyecek millet gece bile yemek yer tığ gibi birde bize bak gram vermek için cabaliyoruzKıyamam ana yüregi işte uyunur mu hiççç
Ayy ne bileyim fazla hırs yaptım bu hafta verenleri görünce kendime kızıyorum daha cok emek ver diye
Burdayım bu haftalar evde bazı sorunlar oluyor o yüzden hiç mesaj yazmadım kusura bakmayınB Berfin dede , nerdesin kuzum
azcık yapayım bari. ama o da çok güzeldi. fazla yediriyorduEvet
Tahinin dibi kalmış, katı biraz, çatalın ucuyla küçük kütle şeklinde yiyorum.
Yaklaşık 2 küp şeker kadar ediyor.
Nasip olurda sıvısına geçersem yine kuruyemiş, tarçın, tahin karıştırırım
hoşgeldin canım. nasılsın?Burdayım bu haftalar evde bazı sorunlar oluyor o yüzden hiç mesaj yazmadım kusura bakmayın
Allaha ŞÜKÜR diyelim iyim sen nasılsın ablacımazcık yapayım bari. ama o da çok güzeldi. fazla yediriyordu
hoşgeldin canım. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?