Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O kadar da çok kasma kendini ya

27 yaşında kızım. Baba sülalesine çekmiş, eleştiriye gelmiyor, bozulup tersliyor, damarına basanı ısırır .
Bekarken çok didişirdik, evlendikten sonra daha kıymetlim oldu, daha bi saygı göstermeye başladım. Keşke benim evimdeyken de öyle olsaydı.
Karşısındaki kim olursa olsun kendini ezdirmez,
Herkesi sevmez, sevmediği insan çoktur .
Benimse koca dünyada 2 kişi var.
Bazı konularda diyorum kızım benden akıllı, gidip ona soruyum ve evet dedikleri çıkıyor

Aminn canım inşallah bizim aramızda da asla hiç bir sorun yok 6 yıllık evli nilanlandıgın dan itibaren az az yavaş yavaş derken uzaklaştı ben de sorun etmiyorum gelene kapım açık Hoşgeldin gidene güle güle
Yapacak bir şey yok sadece torununu özlüyorum işte
Gün geldi bende kv. Le sorunum oldu eşime bende hep derdim ara git ama işte herkez bir degil arkadaşlarım bana hep derlerdi sen gibi sessiz karıdan kaynana olmaz hiç karışmadım karışmamda sensin demem
Genç ler yaptıklarının yanlış oldugunu anlarlar elbet saglık olsun ama şu da Bi gerçek kız evladı daha hayırlı ne yapar eder gizli bile olsa anneyi arar
Ayyy sabah sabah başınızı agrıttım kızlar demiii

Amanın , küçüğüm de oğlan, iyiki kız olmamış, sokaktan eve gelesi yok.
Birde yeni ehliyet aldı, gece 1 e kadar dışarda, yatağa girdim ama uyumak ne mümkün, neyse 1 de geldi de uyudum şükür
Kıyamam ana yüregi işte uyunur mu hiççç
O kadar da çok kasma kendini ya
Ayy ne bileyim fazla hırs yaptım bu hafta verenleri görünce kendime kızıyorum daha cok emek ver diye

Estağfirullah, ağrıtmak ne demek, Allah ıslah etsin.
Kalplerini yumuşatsın.
Biraz oğulların karakteri birazda gelinlerin cadılığı.

Estağfirullah, ağrıtmak ne demek, Allah ıslah etsin.
Kalplerini yumuşatsın.
Biraz oğulların karakteri birazda gelinlerin cadılığı.
Diyorum ya Allah acılarını göstermesin ayakları taşa degmesin iyi mutlu olsunlar yeter bize

Ayy ne bileyim fazla hırs yaptım bu hafta verenleri görünce kendime kızıyorum daha cok emek ver diye
Aslında dün gezdirdi beni, gayet güzel ve dikkatli sürdü ama
Trafikte ne kadar iyi olursan ol, karşıdaki dikkatsiz olsa senin dikkatli olman çok fayda etmiyor.
Allah korusun
Telefonu sessize alıyorum, babası diğer odada bırakır, bisey olsa bize ulaşmak mümkün deyil.
O yüzden de uyuyamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yat boşver yatak keyfi yap kalktın mı oturmak yok ne de olsa a
Dün eve bakmaya geldiler, işi yetistirmek ne mümkün
Oğlanlara dedim biriniz kapıları, biriniz süpürgeyi yapın. Yaptılar sağolsunlar, bugün çok bisey yapmam.
Yine eve bakmaya gelecekler, sonrasında belki torunları görmeye gideriz, fazla isim yok bugün

Valla aynı ben
Bizimkide birine baştan ısınmazsa o öyle devam eder bir yanlışını görsün yeter takıyor nasıl bunu yapar hesabı

Ne demek baş ağrıtmak sonuçta burada bir nevi hayatı paylaşıyoruz ve birbirimizi her anlamda dinleyip motive edeceğiz
Rabbim senin de gönlüne göre versin de senin oğlanda hatasını anlar merak etme

Sağolsun benide ezdirmiyor
Sırtımı dayadığım dağım diyorum

Sabahlari, yemekten önce sonra su ictikten önce sonra yatmadan önce
Sakin mumuşş
Şu an tam da o dediğin işi yapıcam. Spor niyetine artık Allah kabul etsin

Öyle bende üzülüyorum veremedikçe ama sanki umudum kalmadı bu kilo gitmeyecek millet gece bile yemek yer tığ gibi birde bize bak gram vermek için cabaliyoruz

azcık yapayım bari. ama o da çok güzeldi. fazla yediriyordu
Burdayım bu haftalar evde bazı sorunlar oluyor o yüzden hiç mesaj yazmadım kusura bakmayın
hoşgeldin canım. nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…