rakibin kuzumAnam Ortim mi oluyor yoksa Rakip mi :)
Şimdi benim hedefim Rakibimi kilo olarak mı geçmek yani daha fazla eksi görmekabooowwww çok pis gaza geldim
Spordan bilmem ama dip bucak temizlikten puan kırarım sanırımValla bu rakip işi de olunca en azından Epileptik de kullanmaya başlarım ufaktan da olsa
gördüğüm en azimli yarışmacılardan ilk numarasısınAyşem asıl ben tşk ederim,emeğine ve ellerine sağlık canım.O kadar işin gücün arasında bıkmadan usanmadan bizimle uğraşıyorsun.Sonsuz teşekkürler kaptanımmoni
sabahki tartı faciandan sonra bunu yapmamalıydın asıl kuzucumİyi geceler
menü yazıp yazmamakta kararsızdım sabahli faciadan sonra bugün yemeye vurdum kendimi
kahvaltı
Çırpılmış yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
öğle
1 tabak körili tavuklu makarna (makarnası ayrı kreması ayrı dert, arındırmak içn yarın spor yapacağım)
akşam
3 tane tavuk çöp şiş (evde kendim yaptım)
Salata
3 yk yoğurt
ara
1 kase çekirdek
3 kare bitter çikolata
su: 1lt
ayy güleyim mi üzüleyim mi şaşırdımBende çok nadir çıkaranlardanım
Karaciğer temizliği yaptığım gün çok kötü oldum, wc den çıktığım gibi kapının önüne serildim.
Eşim gelmiş, yerde napıyon diyor, be adam zaten 57 ye düşmüşüm kucaklayıp yatağa götürsene
Başlatan belki benim ama oluşturan hepimiziz monişim, güzel kalplim..
Hep birlikte emek emek inşa ettik bu ortamı.
Öperim kocaman.
sıra bizde bebeğimm
haksızlık olacak bir durum yok şike ya da hile yapmıyorsunAynen
Haydi hodri meydan
Yalniz haksızlık olmasın haftada 1 36 saatlik açlık yapacağım
Pazartesi niyetim
hiçbir yere yollamam merak etme 7/24 taciz ederimBizi bırakıp gidiyorsun yani öyle mi
Magnezyum sülfat ise yaramiyo bende simemaki almam lazim
akşamdan zeytinyağına kuru incir, kayısı bırakın sabah yiyin yağını da için, şifa olur inşbeni de bu wc demoralize etti. olaya bak ye cuma bildirim yaptıktan sonra cumartesi bile eksi geldim. ama haftaya cuma bir öncekiyle aynı rakam
bendeki magnezyum sülfatın süresi bitti. attım. sinamekiyi de attım. yenisini alıcam sinamekinin.
koruma menüsü, güzel olmuşCumartesi menüm
MEZUN olsakta kilo korumak lazım dimi
O yüzden menü vermeye devam.
Çok da diyet menüsü olarak degerlendirmeyiniz lütfen
Geç kalkıyorum
Öğlen
Sebzeli omlet azda sucuk vardı içinde
Peynir
Tere
Yr. Dl ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 pirzola
Yş. Salata.
Sonrasında 4 çatal cıs ve çay..
Su az oluyor malesef ama hafta başında tekrar artırırım
ah ah bi kuş mo. u yemedik banuşum heBenim kızlar Cadı Kazanı diyorlar bunaNormalde elmalı limonlu detoks suyu hatta Ayşem @ vermişti bana zamanında tarifi
Tencereye birşeyler attığımı görünce muzurluğuna kız iksir mi yapıyorsun büyümü belli değil diye dalga geçmişlerdi o gün bugündür bizde Cadı kazanı diye geçiyor
Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )
Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruzsonra ister sıcak ister soğuk içilebilir Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim )
Test edililip onaylandı anlayacağınız
dün işe yemek götürmemiştim dışarıdan sipariş ettim yedim. arada da birşey yedimakşam normal yedim. bugün de 2 öğün ama normal yedim. yani diyet menüsü değil, sabit menüsü
kontrol edip yarın yazarım canımcım
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesikelektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir.
moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar?
çok pis alışkanlığım var her sabah uyanınca önce wc sonra tartı rutinKızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuzBen genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum sıkıntı orda zaten
meyvelerin yanında, bi miktar yoğurt, süt, ayran tüketmezsen kan şekerin fırlar.Bugünkü menüm
sabah: iki dilim füme ve sucukla yapılmış yumurta, peynir, zeytin, domates,turp
ara:bir muz ve portakal
akşam: yeşil mercimek,turşu kuruyemiş ( biraz fazla kaçtı)
su:1.5 litre
spor:yok
3 gün süre ile günde her yemek öncesi 1 er bardaktan 3 bardak.günde kaç bardak içiyorsun canım?
haftaiçi full yaparsınSpor yapasım yok hiçanneme yelek örüyorum o yüzden yerimden kıpırdamak istemiyorum
perşembeO zaman perşembeyi mı tutalım,cumaya iyi eksi çıkar
Gününe sen karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?