ben de iyiyim saol canım.Allaha ŞÜKÜR diyelim iyim sen nasılsın ablacım
Aleyküm selam canım söylerim sağolasınEllerinden öperim, selam söyle, Rabbim şifa versin inşallah
Tekrar hoşgeldin canımBurdayım bu haftalar evde bazı sorunlar oluyor o yüzden hiç mesaj yazmadım kusura bakmayın
Sen bilirsin ama buradayken insan sorumlu hissediyor ve dikkat ediyor benimde takıma faydam yok ama yinede devam ediyorum
Teşekkür ederimRakibim gitme ne guzel motive olurduk.Anam bende de ne sans varmis
Yok ya nereye gidicemTekrar hoşgeldin canım
Bizi bırakıp gittin zannettim
Yok yok umudu kaybetmek yok ama öyle ama böyle azcık azcık gidecek milletin meto su koştur koştur çalışıyor bizim hani var ya üşengeç Bi hayvan adı aklıma gelmiyor o misaliÖyle bende üzülüyorum veremedikçe ama sanki umudum kalmadı bu kilo gitmeyecek millet gece bile yemek yer tığ gibi birde bize bak gram vermek için cabaliyoruz
Olurcok sükür tarti göz kirpti bugün :)
gezo biz sali aksam niyetlenelim olur mu? carsamba oruclu oluruz persembe tuzsuz cuma 2.seviye
MiskinYok yok umudu kaybetmek yok ama öyle ama böyle azcık azcık gidecek milletin meto su koştur koştur çalışıyor bizim hani var ya üşengeç Bi hayvan adı aklıma gelmiyor o misali
kaplumbağa bir de koalaYok yok umudu kaybetmek yok ama öyle ama böyle azcık azcık gidecek milletin meto su koştur koştur çalışıyor bizim hani var ya üşengeç Bi hayvan adı aklıma gelmiyor o misali
Yok yok umudu kaybetmek yok ama öyle ama böyle azcık azcık gidecek milletin meto su koştur koştur çalışıyor bizim hani var ya üşengeç Bi hayvan adı aklıma gelmiyor o misali
Hıhh işte bu bunun filmi ni izlemiştimTembel hayvan adı. Hani şu sürüne sürüne giden.ondan mı bahsediyorsun?
Süper menü rakibemBugunki menüm
Sabah peynir 5 zeytin bol yeşillik
Domates salatalık
Öğlen büyük bir kase mısırlı yeşil salata
Ara bir türk kahvesi küçük bir lokum
16.30 gibi bir avuç kestane
2 lire olacak ınsallah
2 kupa yeşil çay
Aa benTembel hayvan adı. Hani şu sürüne sürüne giden.ondan mı bahsediyorsun?
15 dkk yer hareketleri yaptımAgıza fermuar çektim an itibariyle
Sabah
Yogurt yulaf bal tarçın
Ögle
Kahve yanına minnak çikolata
Aksam
Koca bir tabak karnıbahar kısırı
Az turşu
2 litre su
5.bin adım yürüyüş
Banyo temizledim duşa kabin fayans lar baya efor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?