Ovv neyse ki fazla şeyin tadını bilmiyor benimkiAy benim de ufaklık bugün çok canım waffel istedi diye tutturdudedim hiçççççççç kusura bakma hele bugün hiç olmaz hani olurda dayanamaz yarımda olsa yersem diye Neyse pazar günü için ablası ben sana yaparım dedi de ben yırttım hani bal tutan parmağını yalar hesabı
arabanızın satışı hayırlı olsun banuşum, daha iyisi nasip olsun.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sonunda bittidüldülü sattık şükür bir aksilik olmadan Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu
Aminnnnn canım inşallah
Ovv neyse ki fazla şeyin tadını bilmiyor benimkiAma aşırı iştahsız ona yedirmeye, özendirmeye çalışırken olan bize oluyor Bak şöyle güzel aman nasıl da lezzetli diye diye
Ben kendim pisboğazım zaten yiyecekler aklımdan çıkmıyor
hakkınızda en hayırlısı olsun canımÖyle yapacagim ınsallah herşey nasip meselesi buna şükür
geçmiş olsun canımSelam kızlar
Yoğundum kaç gündür gelemedim kusura bakmayın. Kayınvalidem biraz rahatsız .
Menüm
Sabah
Menemen
Peynir
Ara
Kahve 2 ceviz
Akşam
1 tabak tavuklu fırında sebze
su:1.5 lt
Canım yaa, genç yaşta kilolu olmak psikolojisini bozmaz inşallah.Aman boşver sonra da yemesin diye insan gözüne bakıyor
Bizde maalesef benim büyük kız kilolu ufaklık normalBirine ye birine yeme demek heleki ufaklık 2 yaşlarındayken çok zordu sonuçta 10 yaş araları ve büyük kuzum ister istemez üzülüyordu yaşıtlarından fazla kilosu diye
Maalesef 20 yaşında ve regl olmuyorkaç kere doktorlara hatta 2 - 3 sene endokrine gittik kilo ver olursun diyor ama kilolarının da regl olmadığından dolayı olduğunu da söylüyorlar hani hep benim dediğim gibi şeytan üçgeni
Şükür oda bir 10 gündür diyette ve 4 kilo verdi bileUfaklık da isteyince bazen üzülüyorum birine yapmasam olmaz diğerinin de canı çekiyor diye ayrı üzülüyorum ama bu kez baya kararlı kilo verme konusunda
Hep diyorum aslında en güzeli ufakken çoğu zararlı şeyi en azından tattırmamaktadını bilmediği şeyi canı çekmez nasılsa Genç kız olunca da saldırma durumu olmasa asla kilolu çocuk kalmaz
Büyük kızım hatta kardeşini bile bazen frenler hazır zayıfsın kilo alma bak Annemle benim çektiğimi görüyorsun sen bari çekme diye
Bende iyiyim canim..Biliyorsun .Burun estetik ameliyati geçirdim...okadar doğal olduki kimse anlamiyo ameliyat olduğumu.Evet canım sonunda dayanamadım yuvaya döndümhazır pandemideyken bari kilolardan da yaza kadar kurtulayım da hem sağlığıma kavuşayım hemde belki yaza kadar şu meret biterse şöyle bir mahalleliyi şok edeyim
Bu arada sen nasılsın canımfıstık gibi olduğunu zaten biliyorum
Allah bağışlasın öncelikleAman boşver sonra da yemesin diye insan gözüne bakıyor
Bizde maalesef benim büyük kız kilolu ufaklık normalBirine ye birine yeme demek heleki ufaklık 2 yaşlarındayken çok zordu sonuçta 10 yaş araları ve büyük kuzum ister istemez üzülüyordu yaşıtlarından fazla kilosu diye
Maalesef 20 yaşında ve regl olmuyorkaç kere doktorlara hatta 2 - 3 sene endokrine gittik kilo ver olursun diyor ama kilolarının da regl olmadığından dolayı olduğunu da söylüyorlar hani hep benim dediğim gibi şeytan üçgeni
Şükür oda bir 10 gündür diyette ve 4 kilo verdi bileUfaklık da isteyince bazen üzülüyorum birine yapmasam olmaz diğerinin de canı çekiyor diye ayrı üzülüyorum ama bu kez baya kararlı kilo verme konusunda
Hep diyorum aslında en güzeli ufakken çoğu zararlı şeyi en azından tattırmamaktadını bilmediği şeyi canı çekmez nasılsa Genç kız olunca da saldırma durumu olmasa asla kilolu çocuk kalmaz
Büyük kızım hatta kardeşini bile bazen frenler hazır zayıfsın kilo alma bak Annemle benim çektiğimi görüyorsun sen bari çekme diye
Canım yaa, genç yaşta kilolu olmak psikolojisini bozmaz inşallah.
Benimde büyük oğlum kilolu, zayıflamak istiyor, ıvır zıvırı kesmiyor
Bende iyiyim canim..Biliyorsun .Burun estetik ameliyati geçirdim...okadar doğal olduki kimse anlamiyo ameliyat olduğumu.
Kilomda yarin belli olacak uzun zamandur tartilmiyorum
hayırlı geceler canlarım
yarın tartı günü güzel eksiler görelim inş
29 OCAK-5 ŞUBAT
EŞLEŞME-RAKİPLER
F Fatimatuz_Zehra (63,0) & @Ekrl (64,6)
Natsume (66,8 )( 60,1) & R reklam (67,4)
@gezegenfeza (68,7) &MuMu85 (73,9)
obezzto (80,4 ) & 60kiloyum (85,8)
88prenses22 (90,0 ) & nilsub (89,4)
Mydestinyy (95,6) & oynakbasi34 ( 119,0 )
EŞLEŞMELER KİLO DENGESİNE GÖREDİR
KAZANAN % YE GÖRE BELİRLENECEKTİR
İYİ OLAN KAZANSIN
Gerçekten etkili mi buerken yatın ödem olmayın, hadi iyi geceler
banuşum sein kilo bölünecek zatenBenimki inat ettiğinde inanılmaz dikkat ederinan evde herşeyi yemeden önce ölçüyor biçiyor tartıyor ona göre yiyor ille günlük proteinim şu kadar olacak bunun karbonhidratı fazla diye inceliyor
Ayarın yok senin ya abartılı diyettesin yada abartılı yiyorsun diyorum gülüyor ya hep ya hiç diye
İnşallah evlatlarımız da zayıflar da bir daha kilo derdi yaşamazlar
İyi olmana sevindim canımValla bu dönemde iyi cesaret şükür aksilik olmadı sağlıcakla atlattın
Çok fazla kilo almış olacağını düşünmüyorum ama bir iki fazla da olsa verirsin zaten
Örtmenim ben dersimi çok güzel çalıştım inşallah karşılığını da alırım( inek öğrenci olurum inşallahhhhhhhhh )
Ayşeciğim ben geçen hafta başlangıç için tartı resmi çekmemiştim ama sanırım bu hafta başlangıç kilosu sayılacak listeye girmek için
Gerçi benim açımdan sıkıntı yok ama güzel eksi görüp takıma katkım olaydı iyidi
bilmiyo muydun kız, tabii ki. uyku düzeni çok önemli, öğün saatleri de çok önemli aynı saatlerde yemek gerekiyor.Gerçekten etkili mi bu
kız gebertcem snei ödüm koptu..yanlışlıkyapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?