Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar nerelerdesiniz ben temizlik isiyle ugrasiyorum birkac gundur pwk giremiyorm ama sifir kacamaksiz

Sabah yesil merc.kabakli corba 2 kepce

Ogle 2 ciBi kofte 1 bar.ayran ve salata

Ara yarim muz ve kahve

Aksam 5 kasik patlican sogurme 3 kasik yoguet yarim dilim ekmek

Aksam bitki cayi birazda yürüyüş yaptim

Bugun regli oldum insallah yarina eksi cikarim cabalarim bosa gitmez

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

An itibariyle benim açımdan Mutfak faslı kapanmıştır

İnşallah yarın sabah çok güzel rakamlar görürüz tartılarda

Hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah 07.30da uyandım

Saat 08.00de
1 duble Şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 08.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim Hindi Füme
1 Dilim Beyaz Peynir

ara; 09.45de
1 Kupa Şekersiz Nescafe

Öğlen 13:00de
1,5 bardak ayran ( büyük bardak )

ara; 16.00de
1 kupa Ananaslı yeşil çay

Akşam 18.15de
100 gram Tavuk sote
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta ( erken yiyorum açıkmayayım diye kızdan kalanı yedim )

Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadar 3 olur o kesin

Selam kizlar..nasilsiniz.yarin bende kilo bildirimi yapacağim...elimden geldiğince dikkat ediyorum...umarim çok kötü bir rakam görmem..benim tartiyada oğlum el koydu..oda tam tersi kilo alma derdinde..hergün tartiliyo.

Banu sendemi katildin tekrar takima çok sevindim..

Selam kizlar..nasilsiniz.yarin bende kilo bildirimi yapacağim...elimden geldiğince dikkat ediyorum...umarim çok kötü bir rakam görmem..benim tartiyada oğlum el koydu..oda tam tersi kilo alma derdinde..hergün tartiliyo.
Ah ne olur benimde tartiyla tek derdim kilo almak olsaydı

Rakibem hazır mısın diye sormuşsun da hiç değilim hiç
Regl durumları var bende de normalde olduğumdan daha fazla şişkinlik yaşıyorum. Beslenmeden kısıp toparlamaya çalışıyorım ama yarın göreceğiz sonucu
Ayrıca ne kadar az yemişsinn zorlanmıyor musun böyle?

Benim menüm

kahvaltı
1 haşlanmıl yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek üzerine süt kaymağı ve çok az bal

öğle
Kaşarlı krep lokmaları ( miktarı için şöyle diyeyim bir pankek boyutunda ya var ya yok. Kızıma yaparken tadına baktıklarım aslnda)

akşam

1 tabak bamya yemeği (susuz)

Su:2 lt
Spor: 500 ip

Banu sendemi katildin tekrar takima çok sevindim..

Evet canım sonunda dayanamadım yuvaya döndüm hazır pandemideyken bari kilolardan da yaza kadar kurtulayım da hem sağlığıma kavuşayım hemde belki yaza kadar şu meret biterse şöyle bir mahalleliyi şok edeyim

Bu arada sen nasılsın canım fıstık gibi olduğunu zaten biliyorum

Karbonhidratı minimumda tutacaktım normalde ama öğlen kızçeye yaptığım krepleri tadarken bozdum işi.

Ay benim de ufaklık bugün çok canım waffel istedi diye tutturdu dedim hiçççççççç kusura bakma hele bugün hiç olmaz hani olurda dayanamaz yarımda olsa yersem diye Neyse pazar günü için ablası ben sana yaparım dedi de ben yırttım hani bal tutan parmağını yalar hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…