Tebrik ediyorum rakibem bu hafta sendeSlm kizlar gecen hafta 67.50
Bu hafta 66.90
Fark -600
Regli olmama ragmen fena degil
Oo süper o zaman89.4 su canım yazarken unutmuştum listeden baktım
Kilo gitmiyo istedigim gibi, ben kt hedeflemedigim icin yöntem degistirmeyi planliyorumNiyeki
Hosgeldi 7 lerntGeçen hafta 80.4
bu hafta: 79.4
giden: 1 kilo
İnşallah kilo verir de düzelir canım3 sene endokrin takip etti daha doğrusu her 3 ayda bir kan verdi değerleri normal çıkıyordu hepher defasında kilo ver düzelir dediler ama aksine üzerine aldıkça aldı kuzum
Bakalım şu anda kilo vermeye başladı çok sıkınca ama regl olsa daha kolay gider diye düşünüyorum
Bir kere tarlusal verdi geçen sene gittiğimiz kadın doğumcu ve o ay regl olunca resmen bayram ettim ama ilaç devam etmedi doktor.
O konuda biraz rahatsız olduğu için tekrar gitmeye de ikna edemedim sonra da pandemi araya girdi ama kilo verir de düzelmezse tekrar bastıracağım doktora gitmek için
Bizi bırakıp gitme diye olabilir mi??Şaka gibi 1,7 kilo vermem gerek ama gitmiyor yapıştı
Ocak yazmışım.offff Allahım dışardayım da şimdi.yemek de yedim ay soldan soldan geliyolarHosgeldi 7 lernt
Hayırlısı olsunKilo gitmiyo istedigim gibi, ben kt hedeflemedigim icin yöntem degistirmeyi planliyorum
SüperGeçen hafta 80.4
bu hafta: 79.4
giden: 1 kilo
36 saatliğin marifeti canım
Şuan 70 kiloyumSelam kızlar bende bu takıma girmek istiyorum yalnız emzirdiğim bir bebeğim var. Ben doğumdan önce 84 kiloydum doğumdan sonra 15 günde 15 kilo verdim ama sonra durdu veremiyorum. Bebeğim 3 aylık. Her seferinde başlayacam diyorum tekrardan diyetimi bozuyorum
Elhamdülillah iyiyim canım, sende gel artıkKızlar nasılsınız ya ben bu hafta hiç giremedim yanınızda olamadım evde değilim o yüzden de tartılamadım pazartesi günü tam anlamıyla başlıyorum takımda olmaya herkesten özür dilerim
Hoşgeldin canımSelam kızlar bende bu takıma girmek istiyorum yalnız emzirdiğim bir bebeğim var. Ben doğumdan önce 84 kiloydum doğumdan sonra 15 günde 15 kilo verdim ama sonra durdu veremiyorum. Bebeğim 3 aylık. Her seferinde başlayacam diyorum tekrardan diyetimi bozuyorum
Kurallar nedir acabaHoşgeldin canım
Valla sorma ya işim ev desen öyle bir türlü adapte olamadımElhamdülillah iyiyim canım, sende gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?