- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr gitmedimi Oynakcım?Kız ben sana dr git demekten yıldım
canım bir dr gitsene, neden gitmiyorsun? Bin tane sebebi olabilir Allah korusun. Neden kendini bu kadar ihmal ediyorsun??
HemenBana getiiirrr![]()
Günaydın kızlar ben dün bütün günün içine ettim bildiğiniz tükürdüm yani
Kız ben sana dr git demekten yıldım
canım bir dr gitsene, neden gitmiyorsun? Bin tane sebebi olabilir Allah korusun. Neden kendini bu kadar ihmal ediyorsun??
oynakbasi34 canım mide bulantın haplardan iştahsızlık ta haplardan uykun da şekerin yüksekliğinden 1 2 hafta ya değişir normale dönerler
Haptan canım ben de ilk başladığımda öyleydim hatta yemek görünce midem bulandı geçiyor sonra baki kalan gaz oluyorSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım
Regl bitti ve tartıldımcumaya güzel rakamlar gorecegime eminim
Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için
Önünde telafi edebilecek 3 gün varMoral düşürmek yok
Canım doktora gitmiştim zatenŞeker hapına tamda regl dönemi başlayınca bu kadar kötü oldum
Normalde de regl maf ediyordu zaten
Aynen öyle görünüyor çünkü regl bitti bulantılar da bittihafif var oda haptan dolayı herhalde
![]()
73.5 lanetli gibi pesimi birakmiyo deli olucam yauuuOo mumuş harikasın![]()
Ne tarafdasin sen canimMutlu sabahlar kizlar..Burda saat şu an 9.26...kahvalti daha yapilmadi.. genelde geç yapiyoruz.12 gibi
Stuttgart tarafindayim...Ne tarafdasin sen canim
Menü o kadar oructan çıkınca çorba bile acayip doyuruyorE hani menü??![]()
Sendemi içsen kekik suyu..hem yağlarin erimesine yardimcida oluyormuş...ben biraz limon suyu ile birlikte içiyorum...arada bir bitkisel çaylarinada biraz ilave ederek içiyorum..73.5 lanetli gibi pesimi birakmiyo deli olucam yauuu![]()
Kekik suyu mu cayi mi ? Nasil yapiliyorSendemi içsen kekik suyu..hem yağlarin erimesine yardimcida oluyormuş...ben biraz limon suyu ile birlikte içiyorum...arada bir bitkisel çaylarinada biraz ilave ederek içiyorum..
Kekik suyu...su bardağina 1/4 kadar belki daha az döküyorum üzerine su ve biraz limon suyu ..her sabah 1 bardak bu şekilde içiyorumKekik suyu mu cayi mi ? Nasil yapiliyor
Haptan canım ben de ilk başladığımda öyleydim hatta yemek görünce midem bulandı geçiyor sonra baki kalan gaz oluyorben hamile kalmadan önce insüline başladım üstüne 3 yıl daha kullandım 2 ay önce kontrole gittim 3 aylık kan sonucuna göre hapa geçirdi martta tekrar gidicem eğer haplar yeterli kalırsa devam yoksa iğneye tekrar başlıcaz
Şeker için değil bulantı için git diyorumDr gitmedimi Oynakcım?
İlaç kullanıyorsa gitti diye biliyorum...
Oyy yerler onuHemen
Sabahın 7 sinde kalktı, benide uyutmadı, şimdi o yatıyor, ben ibibik gibi oturuyom
Ben şeker hapının yorgan döşek yatırdığını hiç görmedimHaptan canım ben de ilk başladığımda öyleydim hatta yemek görünce midem bulandı geçiyor sonra baki kalan gaz oluyorben hamile kalmadan önce insüline başladım üstüne 3 yıl daha kullandım 2 ay önce kontrole gittim 3 aylık kan sonucuna göre hapa geçirdi martta tekrar gidicem eğer haplar yeterli kalırsa devam yoksa iğneye tekrar başlıcaz
Him hic duymadım canim, nerden aliyorsun bende Almanyadayim Hamburg yakin bi yerde :)Kekik suyu...su bardağina 1/4 kadar belki daha az döküyorum üzerine su ve biraz limon suyu ..her sabah 1 bardak bu şekilde içiyorum