Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin, kurallarımız ilk sayfada inceletdin canım. Allah bağışlasın bebişini.
Amin Allah razı olsun.İnceledim kurallarıda şimdi ben çıkalı 6 ayı geçti çoktan ve ozamanki buraya başladığım kiloma geri geldim zayıfladığım kiloya dönmeme gerek yok sanırım orayı tam anlayamadım da

Bu sefer çok sıkı tutacağim..sporsuzda zor oluyo ama yinede dikkat edeceğim..bu halimede şükrediyorum..buzamana kadar ilk kez kilo verdikten sonra fazla kilo almadim tekrar..önceleri 10 kilo geri geliyordu..bu kilo verişimde şok diyetler yapmmamiştim.şok diyetler gerçekten zararli.verilen kilolar geri geliyor kilo verme derdi bitince..aslinda apa diyetinide pek doğru bulmuyorum oda bi nevi şok diyet gibi .

Sonunu getireydik geri almazdık canım, biz sonunu getiremedik

selam kızlar. bugün 10.000 adıma yaklaşık yürümüşüm, yoruldum. regl öncesiyim, fena ödemim var. şu döngünün değişmesine halen tam alışmadı vücudum. sabahtan ağır bir baş ağrım vardı. inşallah bugün ya da yarın gelir artık.

Sonunu getireydik geri almazdık canım, biz sonunu getiremedik
yine de bizim için çok kısıtlı bir diyet. bir anda bırakınca karboyu, meyveyi bu sefer arada saldırılıyor. tamamen bitirmeyi başarsak süper olurdu ama hep yarıda kaldı. sen yine de çok iyi devam ettin maşallah.

82.6 mı oldun babym?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…