Çok sevindim adinaselam kızlar
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım.
geçmiş olsun canım, bi doktora görünseydiEşim türkiyeye gitmişti işleri vardi...burdan gitmeden önce pcr testi yaptirmak zorunda zaten...birde dönüşte yaptirdi...ama türkiyede test yapan kadin testi yapamadimi çokmu sert yapti anlamadik...birde 2 burun deliğinden sürüntü almiş..eşim kaç günfür rahatsiz..geceleri ağridan acidan uyuyamiyo benide uyutmuyo..burnuda kanadi bu sabah...başi boynu gözleri ağriyor..ve burun kökü aciyormuş sanki yara var gibi...sürekli sivida geliyor burnundan ve geceleri burun tikanikliğindan uyuyamiyor..
Foto paylaşmamışımGünaydın herkese ben de acı bir gerçekle döndüm. Artık su mu tuttu ne oldu da artıya geçtim bilmiyorum. Salı günü bundan daha düşüktüm. Nisanın başında sınavım var ona hazırlanıyorum oğlumu uyutup gece 1.5a kadar falan ders çalışmaya başladım sabahta erken kalkıyorum düzenim değişti inşallah ondandır ya valla dünyayı yemek istiyorum şu an uyuz oldum
Geçen cuma kilo:108.9
Bu cuma kilo:109.5
Fark:-0.6
Yüzde: -0.55 çokk mutsuuzuuuumm
Bende resim paylaşmak zorundamiyim liste dişi yarişan biri olarakKIZLAR AŞAĞIDA PAYLAŞTIĞIM METİN YARIŞMA GENEL KURALI, BEN YAZMADIM. LÜTFEN TARTI BİLDİRİMLERİNİZİ ÇOK DİKKATLİ YAPIN, TARİHE KULLANICI ADINA ÇOK DİKKAT EDİN. BİR SAYI BİR HARF HATASI OLURSA DAHİ HİÇBİR ŞEKİLDE KABUL EDİLMEYECEK. EN ÖNEMLİ NOKTA DA AYNI TARTI İLE BİLDİRİM YAPIYOR OLMANIZ GEREKLİLİĞİ. TARTI FOTOLARINIZ KAYDEDİLDİ FARKLI TARTI TESPİT EDİLİRSE DİSKALİFİYE OLURSUNUZ.
HATIRLATMAK İSTEDİM.
''UYARI
Sevgili kaptanlarım tartılı bildirim konusunda sizlere bir kere daha ve son kez hatırlatma yapmak istiyorum.
Karar defterimizde geçen kural şöyle:
Takımlarda bulunan üyelerin kilolarını fotoğraf ekleyerek bildirmeleri zorunludur. Kullanıcı adı ve tarihin yazıldığı bir kağıt, tartının yanına konulmalı ve fotoğraf bu şekilde çekilmelidir. Geçici bir nedenle farklı tartı kullanılmak zorunda kalındığında, sonuç listesinde bu durum mutlaka belirtilmelidir.
Hemen hemen her hafta hafta birkaç takımda hatalar oluyor, görmezden geliyorum.
Ama artık alışkanlık haline gelmeye başladı. Ve ben sıkıldım.
Bu hafta son kez eksikleri kabul ediyorum. Yeri gelmişken eksikler şunlar:
5. Takım / Mathilda03 : Geçen haftaki bildiriminde not yok. 9. Takım / Zeycan123 : Not yok. 10. Takım / obezzto : Tarih hatası var. 4 Mart yazmış. 13. Takım / eyslg : Tarih hatası var. 5 Şubat yazmış.
Önümüzdeki haftadan itibaren hatalı bildirimleri kabul etmeyeceğim ve üyeyi kilo bildirmedi olarak kabul edeceğim.
Aslında bu titizliği sizlerin göstermeniz gerekir, üye eksik bildirim yaptı ise zaten siz kabul etmemelisiniz ilk başta.
Ama siz kabul edince, ben kabul etmeyince sonuç listeleri karman çorman olacak ve yeniden düzenlemeler yapmak zorunda kalacaksınız. Keza benim hazırladığım etap raporunun da anlamı kalmayacak.
O nedenle sizlerden özenli davranmanızı, hatalı/eksik/tarihsiz/yanlış tarihli vs. bildirimleri kabul etmemenizi rica ediyorum.
Bu mesajı yazmam ve sizin bunları okumanız bile hepimiz için zaman kaybı.
Bilginize. ''
Sağol moni..artik doktorlarada güvenimiz sarsildi ne yazikki...geçmiş olsun canım, bi doktora görünseydi
Geçmiş olsun canımEşim türkiyeye gitmişti işleri vardi...burdan gitmeden önce pcr testi yaptirmak zorunda zaten...birde dönüşte yaptirdi...ama türkiyede test yapan kadin testi yapamadimi çokmu sert yapti anlamadik...birde 2 burun deliğinden sürüntü almiş..eşim kaç günfür rahatsiz..geceleri ağridan acidan uyuyamiyo benide uyutmuyo..burnuda kanadi bu sabah...başi boynu gözleri ağriyor..ve burun kökü aciyormuş sanki yara var gibi...sürekli sivida geliyor burnundan ve geceleri burun tikanikliğindan uyuyamiyor..
*** 10. TAKIM 717. ETAP ***
Natsume (66,5///%)
Fatimatuz_zehra (62,6///%)
Antepia27 (112,6///%)Geçen etap bildirimde bulunmadı.
oynakbasi34 (113,7///% )
Yasom7272(76,9///% )
Mydestinyy (94,0///%)
TombulAy (108,9///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
reklam (65,8)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
Ayse_jik (77,9)Yeni üye, Tg: şubat 2021 Bk: H:
Bana yaklaşmişin gezocum...bana yetişte beraber yarişalim..yalniz zor oluyoGeçen hafta 66,000
Bugün 65,000
Fark - 1 kg
% 1,515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?